ס
סוף....

ס../images/Emo32.gif סוף....

נו מור כימיה!!! טוב... אז לפחות נו מור דוחות... יש עוד יחידה עיונית... אבל היום נבחנתי על היחידת מעבדה!!! ו... משעמם לי עכשיו ואין לי כח לעשות שומדבר.................. ליי ליי ליי.... לאיטריות!

אשף

New member
לפעמים אני תוהה אם

את חיה לפי הכינוי או שנתנו את הכינוי בגלל ההתנהגות שלך... (אני מהמר על 2)

kedeman

New member
יש תמונות מחנוכה!!!

כן, לקח קצת זמר אבל זה צריך להיות שווה את זה!!

just stav

New member
אוי!!

שי תוריד מיד את התמונה המזעזעת הזאת שלי!!
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
אבל שלך חמודה! ../images/Emo13.gif

שלי סתם איכס
יום טוב לכולם Love סתו

כן.. חמודה משהו!

חחחחח הוא עשה לי תצלום תקריב! ביום האחרון.. טיול חנוכה.. הגזר רואה אותי יושבת ושותה שוקו לתומי בארוחת בוקר ומחליט - בואו נעשה לעדי תצלום תקריב! וכך היה! הוא לקח את המצלמה ופשוט שם לי אותה מול הפנים, לחץ על הפלאש ו.. איזה יופי!!!! יש לי תמונה של עדי מהטיול! חה חה חה! בואו נשים אותה באתר!! וזהו הסיפור הקורע לב/רשע (תחליטו אתם..) של התמונה.. אוהבת!!
=)

fresh mishmesh

New member
וגם את שלי אם אפשר

ורצוי! זאת תמונה זוועתית... אם אני אתן לך אחרות, אתה תשים אחת במקומה?

שי אני מזהיר אותך!

אל תקשיב לנקבות האלה ואל תגע בשום תמונה! (אם אני סובל את עצמי בכתה ט' שמנמן ואופטימי, אז גם אתן יכולות)

אההה טיילר! אני מזהירה אותך!

אל תגיד לו מה לעשות! שיוריד את התמונות.. מה זה משנה?! =) אגב.. אם כבר אמרת שאתה סובל את עצמך בכיתה ט' שמשמן ואופטימי.. אזזזז שים לנו תמונה!! טוב?? =) טודא!!

kedeman

New member
יש תמונה שלך על האתר???

טיילר?? ברצינות??? בכל אופן.... כל מי שדורש להוריד תמונה מוזמן להוסיף סיבה טובה ומנומקת למה ואם אתם רוצים להתנקם אתם מוזמנים לשלוח תמונות נוראיות שלי... אני אני מוכן לסבול בשביל שתהנו אז תסתמו את הפה

אני פה...

ותראי מה ראיתי ושמעתי כרגע: http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item.talkback&path=2710&id=520455&max=0 הלהיט החדש של מועצת תלמידים ונוער ארצית...

kedeman

New member
חבל וטיפשי

אני חושב שמועצת התלמידים לא מבינה כמה היא מזיקה לנו! המורים נלחמים כדי שלא יקצצו במשאבים (קיצוץ במשאבים אומר פחות שעות לימוד, פחות מורים, יותר תלמידים בכל כיתה, פחות תוכנית לימודים נוספת או מהצד השני - גביה גדולה יותר מההורים) והמועצת תלמידים נלחמים במורים.... אולי שיפנו את השיר הזה כנגד משרד האוצר....

אוי.. =\

בשעה זו לדעתי בדיוק יצאנו מהמחשב.. (אני אצל גילי..) ולא ראיתי את ההודעה.. אממ חוץ מזה השיר הצחיק אותי.. משום מה.. =\ חחח לא יודעת.. אבל כמו ששי אמר - זה באמת עצוב שהם נלחמים במורים שבעצם פועלים לטובתינו.. יום טוב לכווולם! אוהבת
=)

למעלה