ס
העולם

מיתרוש5

New member
כן.. וואי איך שחכתי..

אני יודעת הכל על עפר בגלל ש..... אנחנו נשואים..
ויש לנו 4 ילדים...
סתם אני פשוט מעריצה שלו אז מן הסתם אני יודעת הכל..

4 ילדיםםם??חחחחח יפה לכםם

גמאני מעריצה של עפר (מן הסתם שאני פה) ואני בקושי יודעת עליו משו..חוץ מזה שאת מחדשת לי ועוד כמה...

פאדיחות ותסריטים ב-../images/Emo43.gif אנשים

תסריטאים בפוטנציה? אוהבים את הסדרה `מילואים`? מילואים- הסדרה מתקרבת לפרק האחרון שלה לעונה, והפורום מזמין אתכם להפעיל את הגלגלים האפורים שלכם ולנסות לכתוב תסריט אפשרי להמשך דמיוני. מה יהיה עם בנדה והאחות? מה יקרה לתינוקת הפלסטינית? לאן ימשיכו הדמויות? שתפו אותנו ביצירתיות שלכם ואולי תזכו בספר "המקלדת" מתנת תפוז
אנשים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1214&msgid=92506310
בואו להצביע ברבע הגמר השישי של תחרות חגיגת הפדיחות הגדולה אשר מתקיימת בפורוםלהיות הורים וסייעו לנו לבחור את מלכת הפדיחות לשנת 2006. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=92516545

randu

New member
אתם חייבים לקלוט!!!!!!!!!!!

את המייל קיבלתי לפני כארבע שעות בערך,אבל חזרתי עכשיו,אז יכולתי לשים רק עכשיו.

צמחונות נומרולוגיה ב-../images/Emo43.gif אנשים

צמחונים? בואו ללמוד עוד על הבריאות שלכם! ד"ר ערן מגון, אוטוריטה ברפואה ההודית, יתארח הערב ב-20:00 בפורום צמחונות וטבעונות. האירוח יעסוק בכל הקשור לצמחונות ורפואה משלימה, ואתם מוזמנים להתחיל לשאול שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=301&msgid=92550778
רוצים לדעת מה יקרה עם האהבה? עבודה? אם יש טיול באופק? שוקי גבאי הנומרולוג מגיע לשידור נוסף בקרוב! שלחו לנו מסר עם השאלה שברצונכם לשאול בצרוף שם פרטי ותאריך לידה ל shukigabay וצוות ההפקה יצור איתכם קשר.

esterosh

New member
אסתי, בסוף לא הלכת למועדון לילה

היום? ומישהו כן הלך היום?

randu

New member
אגב מועדון לילה,

למה אנחנו לא יוזמים יוזמה (מין משחק מילים מטופש שכזה.
) ומזמינים כרטיסים לפורום? שמישהו ינסה להתקשר,לא אכפת לי לנסות,ויזמין כרטיסים למס' האנשים שרוצים לבוא.. זה כזה מסובך? *נראלי שמישהי ניסתה את זה פעם ולא הלך לה..למה?

מיתרוש5

New member
לא פתחתם אופ חדש אז..:

שרשתי לפה... זה היום הקרוע שלי..
הייתי היום בהפסקה עם 2 חברות שלי והתכוננו למבחן.. עכשיו באו 2 ילדות חמודות מכיתה ו' ואני וחברות שלי דיברנו איתן.. (חברות שלי: נוי וליאור הילדות מ-ו' שני ומאי) עכשיו חקרנו אותן זה הלך ככה: אני: "מה אתן חושבות על עפר שכטר החמודי שלי?!" מאי: " כוסוןןןןן!!!!" אני:" מה אתן חושבות על רן דנקר (כי ליאור אוהבת אותו)?" מאי: "הוא מושלםםםם" אני: "מה אתן חושבות על עברי לידר?" מאי: "בעעעעעע" נוי: " מה "בעעעע" הוא הכי שווה שיששששש" אני: "ואתן מכירות את עמרי טלמון?!" שתיהן: "מה מי זה?!" אני: "מה את חושבת על יהודה לוי??" מאי: "הוא מכוער..!!!!!" אני: "סופסוף מישהו חושב כמוני..!!!!!!!!!!" מאי: "הוא הומו, הוא הומו..!!!!!!" ובנתיים שני וליאור מדברות.. והיה צחוקים והפחדנו אותן והן כאלה לא שפויות... עכשיו עוברים לשיעור לשון... נוי ישבה לידי והיא דחפה אותי עם הכיסא ואז אחרי 5 דחיפות בערך נפלתי מזה חזק מהכיסא והכיסא עליי, ואני מתפקעת מצחוק על הרצפה וליאור נפלה על הרצפה מרוב צחוק.. וכולם צוחקים ואני מסתכלת על המורה והיא גם וידיד שלי החמודי הרים לי את הכיסא ושאל אם אני בסדר.. ואז בסוף השיעור המורה שלי אמרה לי ללכת לבדוק עם הכל בסדר ואז התחלתי לרקוד ואמרתי לה "רואה הכל מ-צ-ו-י-י-ן והתפקעתי קיצר היה קורעעעע היום..!!

למעלה