לא פתחתם אופ חדש אז..:
שרשתי לפה... זה היום הקרוע שלי..
הייתי היום בהפסקה עם 2 חברות שלי והתכוננו למבחן.. עכשיו באו 2 ילדות חמודות מכיתה ו' ואני וחברות שלי דיברנו איתן.. (חברות שלי: נוי וליאור הילדות מ-ו' שני ומאי) עכשיו חקרנו אותן זה הלך ככה: אני: "מה אתן חושבות על עפר שכטר החמודי שלי?!" מאי: " כוסוןןןןן!!!!" אני:" מה אתן חושבות על רן דנקר (כי ליאור אוהבת אותו)?" מאי: "הוא מושלםםםם" אני: "מה אתן חושבות על עברי לידר?" מאי: "בעעעעעע" נוי: " מה "בעעעע" הוא הכי שווה שיששששש" אני: "ואתן מכירות את עמרי טלמון?!" שתיהן: "מה מי זה?!" אני: "מה את חושבת על יהודה לוי??" מאי: "הוא מכוער..!!!!!" אני: "סופסוף מישהו חושב כמוני..!!!!!!!!!!" מאי: "הוא הומו, הוא הומו..!!!!!!" ובנתיים שני וליאור מדברות.. והיה צחוקים והפחדנו אותן והן כאלה לא שפויות... עכשיו עוברים לשיעור לשון... נוי ישבה לידי והיא דחפה אותי עם הכיסא ואז אחרי 5 דחיפות בערך נפלתי מזה חזק מהכיסא והכיסא עליי, ואני מתפקעת מצחוק על הרצפה וליאור נפלה על הרצפה מרוב צחוק.. וכולם צוחקים ואני מסתכלת על המורה והיא גם וידיד שלי החמודי הרים לי את הכיסא ושאל אם אני בסדר.. ואז בסוף השיעור המורה שלי אמרה לי ללכת לבדוק עם הכל בסדר ואז התחלתי לרקוד ואמרתי לה "רואה הכל מ-צ-ו-י-י-ן והתפקעתי קיצר היה קורעעעע היום..!!