ס
החופש

עם כבר התנתקות אז משחק חביב

להעלות חיוך לפרצופים שלכם... או דווקא לבאס לכם ת'תחת...

groovit

New member
ארר המדבית שלי כזאת ירוקה ומעצבנת!!

אוווף אתם לא מבינים איזה עצביםםםםםםםםםםםםםםם בא לי להרוג להרוס שבור משהו... ואם זאת תהייה המדבית שלי שמחה כפולה!!!!!!!!!!!! אתם פשוט לא מביניםם המדבית שלי התחילה את התפקיד שלה השנה.. והיא לא הכי מבינה איך הדברים הולכים במושב שלנו... וכשמנסים להסביר לה היא פשוט תמשיך ללכת עם הראש בקיר.. לא שאני לא מעריכה את התושיה שלה כן.. אבל קחו לדוגמא את משצים...למרות שלא הייתי אם יורשה לי להגיד זה הקורס הכי שווה בתנועה... הסיבה היחידה שלא יצאתי אליו היא כי לא רציתי להדריך יותר.. שתבינו אצלנו יש מסורת שבגלל שיש לנו צוות קטן אז גןם המשצים מדריכים... ואחרי שנתיים של להדריך לא היה לי כוח יותר לא להוסיף שבי"ב גם לא יהיה לי זמן כל כך.. עכשיו היה לנו מחנה בגולן עם חניכים רביעי עד שישי וביום האחרון היא לקחה אותי לשעה וחצי של חפירות.. בסוף אני שואלת אותה כזה שאם אני הייתי יוצאת למשצים הייתי צריכה להדריך והיא עושה לי כזה כאילו זה היה מובן מאילו שהשאיפה שלה הייתה שאני לא ידריך... כמה מעצבנת היא כבר יכולה להיות האישה הזאת אני שואלת אותכם??? והקטע עוד שהיא ידעה מה הסיבות שלי לא לצאת לקורסס מה הייתה הבעיה שלה להגיד לי שהיא לא רוצה שאני ידריך??? אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףף מעצבן כל כך שאתם אפילו לא מבינים!!!!!!!!!!!!!! בא לי להרוג אותהההההה
זהו נרגעתי... בכל מקרה קצת פורקת עוללל נטע המיואשתתת

Hallucinate

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifזכרונות ילדות../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif|ציפי|

אז הגעתי לפוסט ה-300, מזל טוב לי. אבל מה, שוב פעם אותו פוסט כמו השניים הקודמים לא? לא נראה לי... הפעם בחרתי לכתוב על הזכרונות שלי מהילדות. אני רוצה להאמין שהיא הייתה שונה משל כולם. אני מקווה שהיא הייתה שונה. כי היא הייתה מיוחדת. ככה לפחות אני חושב. אם אתם רוצים לדעת מה כ"כ מיוחד בה, או סתם לכתוב ששלכם הייתה פי-1000, כנסו לכאן. יום משובח לכולם:) ואיך זה קשור לכאן? נו ברור, גדלתי במושב:). זה כבר יותר מיוחד, לא?

neni6

New member
"שלשול מדובלל"

תחילה : מטה יהודה זה פשוט אגדה ! זה שם השיר של להקת נוער בשם "איך שזה יורד בלופ" כתב : גלעד גרשמן הלחין : עידו תורן יום יפה היום והמקלחת כבר רותחת תרימי ת'מכנס,כולם רואים לך את ה'תחת. יצאנו לבלות,בטקסטיל אבו גוש,חבל שכבר בדרך,דפק לי את הפגוש. קנינו שם בגדים,אולי של ערבים,עשינו שם חיים ממש משוגעים,ופתאום נזכרתי כמה חבל,יש לי שלשול ממש מדובלל. כעסת עלי מאד,ולא דיברת איתי שבוע,אני כבר הרגשתי אלייך איזה געגוע,ואז כשחזרת היה לי כל כך חבל,כי היה לי שילשול ממש מדובלל. איך שזה יורד בלופ.. בבקשה בבקשה תפרסמו את זה לכל מי שאתם מכירים !!! תגובות יתקבלו בשמחה ! נ.ב. השיר עדיין לא מוקלט,כאשר יהיה,נעלה אותו כאן לאתר,להתראות.. ותודה !

neni6

New member
אני......

אני רונן וייס מנטף. רשמתי את זה בשביל גלעד גרשמן,חברי האהוב.. וזהוווו

למעלה