ס
ק
ר
!!!!!

ס ../images/Emo23.gif ק ../images/Emo23.gif ר ../images/Emo23.gif!!!!! ../images/Emo80.gif

מי הייתם רוצים שיהיה הבן זוג של ניקול לחיים?! כלומר... מי אתם חושבים שהכי יתאים לה?... או אולי בעינייכם טום קרוז והיא היו זוג לא יפה?... (חח למרות שעם זאת ניקול , אז הכול יפה).. תשרשרו!

American Girl

New member
היא וטום היו מאוד חמודים ביחד!

אבל למרות שהוא תפוס אני חושבת שהיא ובראד פיט זוג נחמד או ניקול וקיאנו ריבס גם טוב מה דעתכם?

Padme Amidala

New member
אמממ...

עם קיאנו ריבס בטח שלא, כי הוא נשוי לי!
(צוחקת, אבל לא הייתי מתנגדת להיות נשואה לו!
) חוץ מזה, היא וטום זוג מדהים. הרבה יותר יפה מטום ופנלופה. לפי דעתי גם בראד פיט די מתאים לה (חבל שהוא כבר נשוי...) אבל גם ג'וד לאו יהיה חיבור די מתאים בשבילה. גם הוא מן יפה קלאסי שכזה...

Padme Amidala

New member
פחחחח ../images/Emo13.gif

מי ראה שלשום גיא פינס? ראיתם איזה חצי נשיקה קפואה טום הדביק לפנלופה? האמת, מגיע לה. הורסת משפחות!

shiray

New member
פספסתי את זה!

הייתי במסיבת סיום של מגמת קולנוע שהייתה שיא הכיפית ןבזמן של השידור החוזר הייתי אצל סבא וסבתא שלי... אוףףף בטח הייתי מתה מצחוק מזה! האמת שאהבה גדולה אף פעם לא ראו בין טום לפנלופה וזה די משגע אותי! המעצבן הזה (שאני לא אגיד יותר מה אני חושבת עליו כי זה יגיע למלים לא יפות במיוחד) נפרד מניקול כשהיא בהריון, הודיע על זה לתקשורת לפני שהוא הודיע לה, היא נכנסה לדכאון ואז עברה הפלה טבעית ועוד הקרציה הזה בכלל לא כזה אוהב את הפנלופה המגעילה הזאת..... אם הוא היה יכול למצוא איזה תרוץ לכל מה שהוא עשה זה היה זה, וגם לא נראה בכלל שזה מתקיים אצל שניהם. ולא יודעת מי מתאים לניקול... בראד פיט היה מושלם בשבילה רק חבל שהוא נשוי... גם יואן. אוףףף כל השווים נשואים כבר! אבל שלא תחזור להיות עם טום! הוא לא שווה אותה

Padme Amidala

New member
חוץ מזה...

בקשר לטום ופנלופה- יש לי ציטוט של קורטני לאב, למרות שאני לא אוהבת אותה, אבל הוא בהחלט מתאים לסיטואציה- "גם ככה הוא לא מבין חצי ממה השהיא אומרת לו" (קורטני אמרה את זה על האקס אדוארד נורטון ועל חברתו או לא חוברתו הנוכחית סלמה הייאק, שהיא חברה טובה של גברת פנלופה!
). וזה אשכרה נכון גם לגבי טום ופנלופה! ראיתי אותה בונילה סקיי, שם איכשהו אפשר להבין קצת, אבל במסיבות עיתונאין וכו' האנגלית של פשוט זוועתית! כמה שאומרים שהאנגלית של הישראלים גרועה, תאמיני לי, חצי מהישראלים מדברים יותר ברור ממנה.

shiray

New member
מ-מ-ש!

יש לי מבטא מגעיל והיא מדברת ברמה של ילד בכיתה ה'.... ודווקא האנגלית של הישראלים נחשבת לטובה... לפחות של הצעירים... אני טסה לשמלחת לגרמניה עוד שבוע ומשהו וכבר הזהירו אותנו שיכול להיות שהם לא יבינו כל מה שנגיד להם באנגלית והכל....

אני שונאתתתתתתת את טום!../images/Emo80.gif

תמיד אהבתי אותו וכל זה.. אבל מאז שהוא וניקול ניפרדו!!!.. אווווווווויש!!! רק אבל הוא גרם לה!! למסכנה הזאת1@#%$ אויייששש אני כ"כ שונאת אותו!!!!.. ומה? לטובת פלנופה המפלצת הוא עזב אותה???? ניקול פי 10000000000000000000000000000000000000000000000% יותר יפה מפלנופה!!... זה סתם טימטום!!!! רואים? מהמילה טימטום יוצא טום!!.. זה אומר שיש בזה משו..

למעלה