ס"ש- למען ילדינו.

OpenYourEyes

New member
ס"ש- למען ילדינו.

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/היי בנטורל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: מה מהבאים יותר מפחיד? 1. ללכת לאיבוד 2. פורץ בבית 3. ג' יפית בביקיני 4. אודטה על סמי מרץ מה מהבאים יותר מעצבן? 1. כשהקצה של השרוול של החולצה נרטב ממים קרים 2. שנתקלים במשהו עם האצבע הקטנה ברגל ובעקבות כך לא נושמים במשך כ-5 דקות 3. כשמקבלים מכה בסחוס בין העצמות במרפק ובעקבות כך לא נושמים במשך כ-5 דקות 4. פייסבוק (האפליקציות... אלוהים ישמור... האפליקציות) *למי שיש בעיה עם שאלות הבונוס מוזמן לשלוח תלונה בכתב ל- Yourfatherisaromcoבע"מ, רחוב שמרית המלכעע הייתה פה 25, א.ת נתניה 42504. לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, כי רק כך נוכל לבלום את ההתחממות הגלובלית! (???)

שירי סתומה! בגללך אני עונה פעמיים!!!!../images/Emo46.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיקה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? killer queen תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: גליה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/היי בנטורל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של כנסיית השכל מאכל השבוע שלכם? מלפפון חמוץ בילוי השבוע שלכם? מממ כל מה שעשיתי השבוע היה לימודים, עבודה והופעה.. אז אני מניחה שההופעה... פאדיחת השבוע שלכם? אוייי חחחח אתמול עבדתי וקיבלת טיפ והייתי עם מכנס שחור שהבד דומה לג'ינס אז הכיס היה צמוד כזה וקיבלתי טיפ עם שטר והרבה מטבעות אז היה קשה להכניס את כל המטבעות לכיס ואני שעה מנסה לדחוף לבפנים כולי נקרעת מצחוק פתאום אני מסתובבת לאחור כדי שלא יראו ואני רואה את המנהל שלי עומד ונקרע ממני מצחוק..הוא ראה איך שעה לקח לי
סקופ השבוע שלכם? אם שירי שולחת לכם קישורים ליו טיוב במסנג'ר אף פעם אל תתקרבו למסנג'ר כי אז בדוק תצטרכו לענות מחדש על הסיכום השבועי אחרי שהיא הכריחה אתכם לענות בפעם ראשונה באיומים שתפרסם תמונות שלכם ערוכות לרעה בפוטושופ... ציטוט השבוע שלכם? עידו: "החוף של איזה ים נמצא בגבעתיים?" מישהו מטומטם:"נו.. כמה ימים יש??" עידו:"שבעה ימים(בשבוע)" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הסיכום השבועי הזה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שום כלוםם עוד שבוע משעמם למות שאלות בונוס: מה מהבאים יותר מפחיד? 4. אודטה על סמי מרץ מה מהבאים יותר מעצבן? 4. פייסבוק (האפליקציות... אלוהים ישמור... האפליקציות) 5. שירי שמכריחה לענות על סיכום שבועי *למי שיש בעיה עם שאלות הבונוס מוזמן לשלוח תלונה בכתב ל- Yourfatherisaromcoבע"מ, רחוב שמרית המלכעע הייתה פה 25, א.ת נתניה 42504. לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, כי רק כך נוכל לבלום את ההתחממות הגלובלית! (???) לשירי... אבל קרמבו בפנים!!! ניתן לה להזדהות עם ההתחממות הגלובלית...

OpenYourEyes

New member
אני חושבת שאני בכל זאת אפרסם את התמונות שלך

ערוכות בפוטושופ, להזכירך- כשאת לובשת חולצה כתומה זוהרת עם פסים צהובים, מכנסיים ורודים עם ריבועים סגולים וקרוקס חומים. כל זאת, אם לא תתנצלי מיד =|.

polo03

New member
בת ים יא מסטולה...בגבעתיים, כמו במזכרת בתיה

אין ים

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רכבת באירופה ,פג'ו 92 שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? שער שש אריק ברמן אפרת גוש קופסא ביום תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/היי בנטורל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? מוקפץ\לביבות בטטה בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:מישהו שהרתי נפצע בתאונת דרכים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: מה מהבאים יותר מפחיד?3 1. ללכת לאיבוד 2. פורץ בבית 3. ג' יפית בביקיני 4. אודטה על סמי מרץ מה מהבאים יותר מעצבן?1 1. כשהקצה של השרוול של החולצה נרטב ממים קרים 2. שנתקלים במשהו עם האצבע הקטנה ברגל ובעקבות כך לא נושמים במשך כ-5 דקות 3. כשמקבלים מכה בסחוס בין העצמות במרפק ובעקבות כך לא נושמים במשך כ-5 דקות 4. פייסבוק (האפליקציות... אלוהים ישמור... האפליקציות) *למי שיש בעיה עם שאלות הבונוס מוזמן לשלוח תלונה בכתב ל- Yourfatherisaromcoבע"מ, רחוב שמרית המלכעע הייתה פה 25, א.ת נתניה 42504. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, כי רק כך נוכל לבלום את ההתחממות הגלובלית! (???)

עונה../images/Emo24.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? תקופה של שינויים (או איך שלא קוראים לזה) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? ביקשתי אש-מירי מסיקה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שלי שאמרה לי שאני הבן אדם שהיא הכי סומכת עליו בעולם אחרי אמא שלה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/היי בנטורל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- YES YES YES, חזרתי לYES.. סוף סוף יש מה לראות בטלויזיה
מאכל השבוע שלכם? פיצה דומינוז החדשה עם פלפלים קלויים וגבינה בולגרית
מומלץ
בילוי השבוע שלכם? בין רופאה לאחות, בין כדור לזריקה.. אחלה בילוי סקופ השבוע שלכם? הייתי מאוהבת פעם בארז טל
ציטוט השבוע שלכם?ולא יכאב לי לעולם, על כל הזמן שנעלם, חלק ממני השארתי שם דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:ל על השפעת והכאבי גב
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מאל דברים. בית משפט, חתונה והנחיה וצילומים לסרט...שבוע מטורף שאלות בונוס: מה מהבאים יותר מפחיד? 1. ללכת לאיבוד 2. פורץ בבית
- מניסיון 3. ג' יפית בביקיני 4. אודטה על סמי מרץ מה מהבאים יותר מעצבן? 1. כשהקצה של השרוול של החולצה נרטב ממים קרים
2. שנתקלים במשהו עם האצבע הקטנה ברגל ובעקבות כך לא נושמים במשך כ-5 דקות
3. כשמקבלים מכה בסחוס בין העצמות במרפק ובעקבות כך לא נושמים במשך כ-5 דקות 4. פייסבוק (האפליקציות... אלוהים ישמור... האפליקציות) לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, כי רק כך נוכל לבלום את ההתחממות הגלובלית! (???) אני מעניקה לוורד

veredmp

New member
כ../images/Emo80.gifעליך!

ובזכות הקרמבו אני אפילו אסלח לך שרשמת את השם שלי עם שני וו'

חחח... אני כותבת מהמיטה.. חחח

אז קשה לי קצת לעבור על מה שאני כותבת.. אני מקלידה עיוור אז לפעמים יש טעויות. אל דאגה, אני יודעת איך כותבים ורד

BRANGELINA

New member
../images/Emo11.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול,רצה הביתה. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? אמ...עכשיו אתה חוזר בחזרה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן!!!!היה מגניב ושווה להיות בקונגרס רק בשביל לראות אותה ואת גליה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/היי בנטורל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמ..הסרט מצפן הזהב מאכל השבוע שלכם?ממ...מרק פטריות בילוי השבוע שלכם? טניס,הטיול ביום של הקונגרס.. פאדיחת השבוע שלכם? לא שלי של המורה שלח המטומטם שלי הסיפור כבר ידוע לכולם
פאדיחה לי להודות שאני מכירה אותו בכלל....חחח סקופ השבוע שלכם?חח באמצע שיעור ספרות התחלתי לתהות איך יהיו שיעורי ספרות עוד 30 שנה. זה הולך ככה:המשוררת מביעה בשיר איתי ניגוד חזק מאוד...וחפירה ארוכה של שיעור שלם...חחח ציטוט השבוע שלכם?מי זאת גליה?גליה זו הנגנית מספר אחת בארץ שאם היא היתה נמגנת בחול אז היא היתה מספר אחת בחול...חח דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:המבחן בהיסטוריה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מבחן במתמטיקה,בייביסטר.... שאלות בונוס: מה מהבאים יותר מפחיד? 1. ללכת לאיבוד 2. פורץ בבית 3. ג' יפית בביקיני
4. אודטה על סמי מרץ מה מהבאים יותר מעצבן? 1. כשהקצה של השרוול של החולצה נרטב ממים קרים 2. שנתקלים במשהו עם האצבע הקטנה ברגל ובעקבות כך לא נושמים במשך כ-5 דקות
3. כשמקבלים מכה בסחוס בין העצמות במרפק ובעקבות כך לא נושמים במשך כ-5 דקות 4. פייסבוק (האפליקציות... אלוהים ישמור... האפליקציות) *למי שיש בעיה עם שאלות הבונוס מוזמן לשלוח תלונה בכתב ל- Yourfatherisaromcoבע"מ, רחוב שמרית המלכעע הייתה פה 25, א.ת נתניה 42504. לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, כי רק כך נוכל לבלום את ההתחממות הגלובלית! (???)
לקרן כי היה כיף לראות אותה אחרי המון זמן...
לגליה כי היא חמודה
לי כי בא לי קרמבו...

OpenYourEyes

New member
Get Jiggy with it |סמיילישנותהתשעים|

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "זמנים משוגעים" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "אמונה" (די די די די כמה אפשר לטחון את זה בגלגל"צ כמה??? כמה??? כמה??? די די כמה??? זה באופן תמידי מתנגן לי במוח!!! עד מתי???) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: מסתבר שגם לבר רפאלי יש תמונות לא מחמיאות
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההחלטה הסופית שלי לעזוב את העבודה בעוד חודש+ ההודעה למנהלת, וההחלטה הכמעט סופית לאיזה קורס להירשם באוניברסיטה. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/היי בנטורל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- וואי וואי ראיתי את הסרט "אני האגדה" ולידיעה- אני מתרחקת מסרטי זומבים כמו מערוץ הכנסת ועדיין החלטתי לראות את הסרט הזה. הוא ממש ממש טוב! מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? רביבה וסיליה פאדיחת השבוע שלכם? נופ סקופ השבוע שלכם? לא כל סרטי הזומבים זבל ציטוט השבוע שלכם? בלחן של Getting jiggy with it: "אחמג'יגי וויט איט נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה אחמג'יגי וויט איט" (מוקדש לאהובנו מחמוד אחמדינג'אד, מי ייתן ויידרס ע"י לאמה) דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הצינון המטורף שנפל עליי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: מה מהבאים יותר מפחיד? 1. ללכת לאיבוד 2. פורץ בבית 3. ג' יפית בביקיני-
4. אודטה על סמי מרץ מה מהבאים יותר מעצבן? 1. כשהקצה של השרוול של החולצה נרטב ממים קרים-
2. שנתקלים במשהו עם האצבע הקטנה ברגל ובעקבות כך לא נושמים במשך כ-5 דקות 3. כשמקבלים מכה בסחוס בין העצמות במרפק ובעקבות כך לא נושמים במשך כ-5 דקות
גם
פעם אחרונה שזה קרה לי היו לי זרמים בכל הגוף ולא יכולתי לדבר ומשום מה גם לא יכולתי להפסיק לצחוק 4. פייסבוק (האפליקציות... אלוהים ישמור... האפליקציות) *למי שיש בעיה עם שאלות הבונוס מוזמן לשלוח תלונה בכתב ל- Yourfatherisaromcoבע"מ, רחוב שמרית המלכעע הייתה פה 25, א.ת נתניה 42504. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, כי רק כך נוכל לבלום את ההתחממות הגלובלית! (???) לילילילילי!

LEEkm

New member
../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?"עוד יום" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?"שדות גולדברג" של מאיר אריאל. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:-> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מארינה
וחברה טובה שמאודמאוד עזרה לי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/היי בנטורל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של מארינה! מאכל השבוע שלכם?ממ, שאלה טובה...קיש של אמא אני חושבת
או מקושקשת עם גבינ"צ. בילוי השבוע שלכם?הופעה של מארינה
פאדיחת השבוע שלכם?אין משהו מיוחד שזכור לי. סקופ השבוע שלכם?מידע על הופעות עתידיות של מארינה שעוד לא התפרסמו
ציטוט השבוע שלכם?"Did your heart stop beating?" מתוך waltz של רונה קינן. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:זה סיפור ארוך ומייגע, אבל בכלליות זה פרידה ופגיעה וטעויות. >< משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:סליבסטר
שאלות בונוס: מה מהבאים יותר מפחיד? 1. ללכת לאיבוד 2. פורץ בבית 3. ג' יפית בביקיני
4. אודטה על סמי מרץ מה מהבאים יותר מעצבן? 1. כשהקצה של השרוול של החולצה נרטב ממים קרים 2. שנתקלים במשהו עם האצבע הקטנה ברגל ובעקבות כך לא נושמים במשך כ-5 דקות
3. כשמקבלים מכה בסחוס בין העצמות במרפק ובעקבות כך לא נושמים במשך כ-5 דקות 4. פייסבוק (האפליקציות... אלוהים ישמור... האפליקציות)

למעלה