ס-ק-ר-!

hilonet14

New member
ס-ק-ר-!

היי... שאלה.. מה החברים שלכם חושבים על רובי? מקבלים אותו אצלכם בכיתה? או בעבודה? ואיך המשפחה מקבלת את זה?

Berliner star

New member
זו רק אני

או ששאלו את זה פה כבר?
אז ככה.. החברים שלי- רובם לא אוהבים את רובי, סתם בלי סיבה (דבילים
מה הם מבינים?
). יש לי כמה חברות שאני גרמתי להן להקשיב יותר לשירים של רובי אבל.. אין לי חברות שממש מעריצות אותו כמוני. בעיקרון כל פעם שמדברים על משהו שקשור לאנגליה זה יש מאיה- רובי וויליאמס
כל פעם שמישהו רואה משהו שקשור לרובי ישר מדווחים לי
ברגע שאני מדברת על רובי מתעצבנים עלי, בדרך כלל. כי.. בואו נודה.. כשמדברים על משהו כל יום כל היום זה לפעמים מעצבן, אבל מה איכפת לי? זה רובי!
המשפחה.. לא ממש איכפת להם
השפעתי על דודה שלי עם האלבום סווינג והיא התחילה דיי לאהוב את רובי, האחים שלי צוחקים עלי שזה מה שאני שומעת ו.. אבא שלי.. הוא אומר שהוא שר טוב (עוד מישהו רואה את הדימיון של רובי ואלטון ג'ון או שזה רק אבא שלי?
) הוא גם מידי פעם אומר שכל הכבוד לו על איך שהוא יצא מהסמים והאלכהול. שהוא יצא מזה יפה מאוד.(גו אבא, גו אבא
) אבל הוא לא מבין מה אני מתלהבת ממנו כל כך
אבל כשהייתה ההופעה ברדיו הוא היה כל כך לחוץ להקליט לי וכשאח שלי בא אליו עם משהו שקשור ללימודים אז הוא אמר לו "אתה לא רואה שאני עסוק במשהו יותר חשוב? יש הופעה בטלוויזיה!"
ו.. זהו
תודה

LonelyHearts

New member
אממ

רוב החברים שלי לא מחבבים את רובי במיוחד,אבל אין להם טעם במוסיקה כך שדעתם לא מזיזה לי במיוחד.
אני גורמת להם לאהוב אותו יותר ויותר דרך שמיעת שירים שלו וניג'וסים כל היום לגביו כדי שיבינו איזה מדהים הבחורצ'יק.נו,בסוף הם יבינו...כולם מבינים את זה בסוף
ליומולדת שלי כולם מבטיחים לי דיסקים של שירים שלו,די וי די של הופעות ועוד...יאללה,מחכה ליומולדת!

Nattie

New member
דווקא החברה שכמעט הכי קרובה אלי

עושה לי את המוות בנוגע להערצה של רובי היא ממש קוטלת אולי כל פעם מחדש.. למשל פעם יצא לנו לדסקס על השירים של רובי ואז היא אמרה שיש רק שיר אחד יפה שלו (
), היא התכוונה כמובן לאנג'לס אבל אז אמרתי לה שיש עוד מלא שירים יפיפיים.. לא שזה עזר לי היא גם חולקת עלי בנוגע ליופי שלו
... אבל אני בשלי.. לא אכפת לי מה היא חושבת העיקר אני יודעת מה הוא שווה
ואח שלי (הגדול!) אפילו לא יודע לבטא את השם שלו כמו שצריך.. הוא קורא לו Roobbie (עם שורוק כאילו..)

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif

זה גם מה דהחברות שלי עושות לי.. ואז כשהן אומרות שיש לו רק שיר אחד יפה (אינג'לס) אני שואלת אותן על Feel ואז הן אומרות- טוב נו אז רק שניהם
, ואז אני אומרת She's the one והן אומרות נכון, רק שלושתם.. ובקיצור ככה זה ממשיך.
אבל הן עדיין מסרבות לאהוב אותו ולהודות שהוא טוב
והן גם מתווכחות איתי על איך שהוא ניראה.. עזבו.. מה הן מבינות?

עפטוב

New member
ממרום שנותיי

(מאיה את אמורה עכשיו לעודד אותי ולהגיד לי שאני לא זקנה...) כל החיים שלי הציקו לי על ההערצה לטייק דאט ולרובי בהמשך, בהתחלה זה היה משגע אותי - איך הם לא מבינים כמה שהם מדהימים?! ועכשיו בשיא הכנות - i couldn't care less תחשבו על זה בתכלס, לכן נורא ברור למה אתן אוהבות אותו - למה איכפת לכם אם אחרים אוהבים אותו, ועוד דבר ברגע שתגיעו למצב הזה החברים והמשפחה יבינו שזה בלתי ניתן לריפוי ואז הם יפסיקו להציק ואצלי זה אפילו עשה אפקט הפוך וההורים שלי פתאום התחילו לממן לי כל מינינ שגעונות - הם שילמו לי את כל הכרטיס טיסה ואת הכרטיס למופע איחוד של טייק דאט. בהצלחה!

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif

את בת 19 ושבוע. מה לא?
לא משנה בת כמה את.. כשזה מגיע לTT את מקסימום בת 14
אני מקווה שגם אבא שלי יגיע באיזה שהוא שלב למסקנה הנכונה ויישלח אותי לאיזה הופעה של רובי או TT! לא משנה! רק שייתן לי ללכת כבר!!

hilonet14

New member
גמלי יש חברה

שקוראת לו roobie אבל זה בגלל שהיא רגילה מאיזה סידרה מוויוה

עונה.

יובלים לא הייתי כאן. הפרתי את ה"סמויה" שבי עכשיו. נו טוב...בטח אף אחד לא ממש זוכר אותי מפה. רוב החברים שלי לא מתים עליו בגלל הפוזה שלו. החברה הכי טובה שלי, נגה, שהיא גם כאן, פשוט מטורפת על רובי ומחרפנת אותי מידי פעם לגביו בדיוק כמו שאני עושה לה לגבי יו לורי. אמא שלי לא אוהבת את רובי בגלל שלטעמה הוא מוחצן, יהיר, שוויצר ומגאלומן. לי, בכלל לא אכפת, אני לא שופטת אותו לגבי הדברים שהוא אומר או עושה, כי אני לא באמת מכירה אותו. אני אוהבת את המוזיקה שלו, וזה מספיק לי. ווואאאייייי אני כל כך רוצה שיצא כבר אלבום הסווינג החדש! אני מכורה לג'אז וסווינג, וזמר הדור החדש כמו רובי, עם קול מעולה כשלו, ראוי להערכה שהוא מחדיר את המוזיקה הישנה והטובה לצעירים.

Berliner star

New member
אני קוראת

סמוייה אצלכם- "האוס"
טוב.. לא בדיוק סמוייה פשוט כותבת פעם בשנתיים

may0rw

New member
מממ שהייתי ממש שומעת אותו, הייתי משגעת את כל

העולם עם זה..חחח אנשים שבכלל לא אוהבים את הסגנון התחילו לשמוע.. אבל אין.. כמעט כל אחד מתחבר לאיזה שיר, שזה הכי סבבה.

Dana Mi

New member
אצלי כמעט לאף אחד לא היה אכפת

הכירו את השם אבל יותר משיר אחד או שניים אף לא הכי ממש.. עד השנה האחרונה שבה הכרתי חברה שממש אוהבת אותו.. וזה היה מעולה!

למעלה