ס-ק-ר

kinspirit

New member
ס-ק-ר

בעוד מספר דקות יעלה סקר חדש לפורום...לא לפני שנסגור באופן רשמי את הסקר האחרון. השאלה הפעם הייתה מהו פרק סיום העונה המותח ביותר - מסתבר שאף אחד לא חשב כי פרקי הסיום של העונות הראשונה WITHIN THE SERPENT`S GRASP והשנייה OUT OF MIND היו מותחים במיוחד (טוב, כנראה לקח להם קצת זמן להשתפר). פרקי סיום העונות שלוש NEMESIS , ארבע EXODUS וחמש REVELATIONS זכו לשתי הצבעות כל אחד. ובפסגה, פרקי סיום העונות השישית FULL CIRCLE והשביעית LOST CITY, PART 2 עם שלוש הצבעות כל אחד... מה ניתן לאמר - כנראה שהם באמת משתפרים עם השנים

combustblemoo

New member
אם כי תחשבו על זה לשניה

סוף העונה הראשונה היה הרבה יותר נועז מכל מה שבא אחריו - כלומר, כמה סדרות אתם מכירים שה-CLIFFHANGER הראשון שלהם הוא צי התקפה שעומד להשמיד את כדור-הארץ? ועוד אחרי שנודע עליו ממימד אחר, needless to say, כי למה לשרוף רק קונסט ענקי אחד שמתדלק סדרות רגילות למשך כמה עונות טובות, אם אפשר לשרוף שניים באותו מחיר.

Hakarpad

New member
למה לא?

כל עוד הכותבים מצליחים למצוא עוד ועוד רעיונות טובים להמשך הסדרה... שישרפו כמה שהם רוצים :) אבל אין מה לעשות... פתיחה מדהימה לסדרה שבאה אחרי סרט לא כל כך מוצלח... רק 55 מליון דולר הסרט... חבל שrobert c. cooper לא כתב את העלילה של הסרט :)

P e t e r P a n

New member
אבל בינינו....

NEMESIS היה פרק סוף העונה הכי טוב {חוץ מפרק סוף עונה השביעית..} היה שם מתח ואקשן, ולדעתי היה נחמד פרק סוף עונה עם אויב חדש {הרפליקייטורס, שאני פשוט אוהב אותם...}

morada

New member
מסכים

רציתי להצביע ל-nemesis. ואת פרק סוף עונה 7 עוד לא ראיתי...

Hakarpad

New member
מצטער...

אני מתלבט בין Within The Serpent's Grasp של סוף העונה הראשונה לFull Circle של סוף העונה השישית. ואני נוטה לכיוון סוף העונה הראשונה בתור פרק סיום העונה הכי טוב שהיה... (הדבר הכי טוב בנמסיס זה החצי דקה האחרונה שרואים את המשכפל עולה על החלק מהספינה של תור באוקיינוס חוץ מזה הפרק לא משהו בתור פרק סיום עונה)

למעלה