ס=ק=ר

ליאור׀

New member
ס=ק=ר

האם הייתם רוצים שזאב ותמיר=אתניקס ,יחזרו לעבוד ביחד ולשתף פעולה עם אייל גולן ?? אם כן,אם לא-למה? דרך אגב, הם היו ביומולדת של אייל ,ונשארו חברים מאוד מאוד טובים !! לדעתי,זאב ואייל היו צמד מושלם ביחד, והוא ותמיר כתבו לאייל שירים מהממים!

Two2Toot

New member
lo mamash hifsiku

rak lifney chodshayim hem chazru me'sivuv hofa'ot mishutaf b'artzot habrit. haya nechmad me'od lirot otam shuv b'yachad al ha'bama gam ba'aretz, lamrot she'l'ta'ami adif ha'kol shel Zeev b'lee ha'hitztarfut hamiyuteret shel Eyal. aval ein ma l'hagid -yesh mashehu b'energia shel hakahal im ha'shiluv. b'kesher la'shirim she'Zeev v'Tamir katvu --kol ma'she'yotzeh me'ha'tzemed hazeh mihamem !

ethnix1

New member
אני ממש לא רוצה שהם יחזרו

היה נחדמ השילוב שלהם אבל זה ממש מיצה את עצמו ועדיף לשמוע את זאב שר לבד.. מה גם שלא הכי אהבתי את הקהל שאייל הביא איתו, כל הזמן השמצות על אתניקס ודחיפות :(

ליאור׀

New member
תראה, אני אישית

אוהב את זאב , ואוהב גם את אייל , וחושב שגם ביחד הם היו שילוב יפה , ועובדה שגם אייל מצליח היום יפה מאוד בלי זאב , אבל בכל זאת אני אהבתי מאוד לראות את זאב ואייל ביחד על הבמה= לשניהם יש קול ענק , ואין לי מה להגיד על השירים של זאב ותמיר-מדהימים..אני לא יודע מה גרם לסיכסוך ביניהם , אבל העיקר שהם נשארו בקשר טוב עד היום.הם הקפיצו את אייל למעלה כבa#

ZGala

New member
גמ אני אהבת

את שנייהם - את זאב ואת אייל כשעליתי ארצה בשנת 98 בכל מקומות שמעתי את אלבומ "בלעדייך" ואהבתי את שירים. עוד לא ידעתי מי כתב אותם אבל מצאתי בשירים משהו מיוחד. זוכרת איך שמעתי את שירים "יפה שלי" ו"קן של אהבה", אז עוד לא ידעתי עיברית. אחר כך כשידעתי את היסטוריה של אתניקס ואייל גולן קצת התפלאתי: למה זאב נחמה נתן את שירו לזמר אחר? כאילו לא בטוח בעצמו. נכון שלאייל יש קול של מלאך (תגידו לי מה באמת ישנם כאלה?), אבל לזאב יש קול הרבה יותר אנושי, הוא נותן בשירה תחושה של קירבות, שזה בן אדמ מוקר מובן וטוב, כאילו אני חושבת איתו בראש אחד. גם התנהגות שלו בבמה מביא הרבה סימפטיה, הוא חופשי ופשוט. אייל קצת מתוח. כל שירימ שנכתבו בשביל אייל הם מתאימים לזאב. לא, אני הייתי מעדיפה שזאב ישיר את שיריו בעצמו.

ליאור׀

New member
תראי,

אני מעריץ את שניהם ... לאייל יש קול של מלאך ,ואני אוהב אותו מאוד ..זה שזאב ותמיר הקפיצו אותו למעלה זה לא אומר כלום ,זאב יודע לכתוב יש לו כישרון ,שירים מדהימים! אבל עובדה שהאלבום של אייל אחרי שנפרד מהם "צליל מיתר" מכר מלמעלה 122 אלף עותקים! א2ל בכל זאת , הוא יכול גם בלעדיהם, ולדעתי , אייל מאוד בטוח בעצמו ..! ואני מעריץ ש!ר!ו!ף! ואוהב את שניהם, ביחד ולחוד!

רינקון

New member
באמת חכמה גדולה...

אתניקס לקחו זמר אלמוני ובשלושה אלבומים שברו איתו את כל שיאי המכירות. הם נפרדו ממנו כשהוא כבר מפורסם וידוע, אז מה החכמה שאחר כך הוא המשיך למכור? איפה הוא היה לפני כן? כל דבר טוב לתקופתו, ובזמנו אתניקס ואיל היה מאוד נחמד. כרגע מה שמענין את רובנו זה האלבום החדש של אתניקס.

ליאור׀

New member
אוקיי ,אני לא אומר שהם לא דחפו

אותו למעלה , כל אחד ודעתו שלו! כבר בתקליט הראשון ´בלעדייך´ הם הצליחו, אבל זה לא אומר שאייל לא מוכשר בפני עצמו,גם אותי מענין האלבום החדש של אתניקס!

ליאור׀

New member
תראי,

אני מעריץ את שניהם ... לאייל יש קול של מלאך ,ואני אוהב אותו מאוד ..זה שזאב ותמיר הקפיצו אותו למעלה זה לא אומר כלום ,זאב יודע לכתוב יש לו כישרון ,שירים מדהימים! אבל עובדה שהאלבום של אייל אחרי שנפרד מהם "צליל מיתר" מכר מלמעלה 122 אלף עותקים! א2ל בכל זאת , הוא יכול גם בלעדיהם, ולדעתי , אייל מאוד בטוח בעצמו ..! ואני מעריץ ש!ר!ו!ף! ואוהב את שניהם, ביחד ולחוד!

Zipori

New member
זה היופי שבמוסיקה

זה לא באמת עניין של טעם. זה ביופי שבעניין, זאב ותמיר היו מאוד מנוסים ועם הצלחות גדולות עוד לפני העבודה עם אייל. אייל היה זמר עם יכולת אדירה וכשרון מולד אך חסר נסיון... הם טיפחו, כיוונו והוא לא איכזב והצליח. כל הכבוד להם על השירים וכל הכבוד לו על הבצוע. יחד הם שברו את כל השיאים והם פרשו בשיא, כמו שרק גדולים יודעים... לא פלא שנשארו חברים, היה להם טוב ביחד. כל אחד פנה לדרכו, המשיך להצליח וטוס שכך... מישהו יודע מתי ייצא הבא של אתניקס? שיר? משהו?

למעלה