ס-ק-ר

love d animals

New member
ס-ק-ר

טוב..אולי הסקר הזה היה כבר אבל אני אחזיר אותו- איזה דמות מחברים אתם הכי אוהבים?! אני-ג'ואי

SaMaRa 18

New member
אמממ...

וואו..אין לי מושג..אני אוהבת את כל החברים ,ועדיין לא מאמינה שזה עומד להגמר..

את כולם..

פיבי חמודה ומשעשעת רוס חנון וחמוד-היסטרי-נשי מוניקה אובססיבית ודי מעצבנת...אבל אני אוהבת את ה !!!I KNOW ג'ואי גם מצחיק ומתוק כזה...:) ריצ'ל...יפה...מאוד יפה...ומצחיקה. אני מחבבת אותה למדי. וצ'נדלר...צ'נדלר פשוט ציני ואדיוט כמוני, והומו. או לפחות הוא נראה ככה.
*~*~*~*~*~*~*~*~*~ Too high Can’t come down Losing my head Spinning ‘round and ‘round Do you feel me now With a taste of your lips I’m on a ride You’re toxic I’m slipping under With a taste of poison paradise I’m addicted to you Don’t you know that you’re toxic And I love what you do Don’t you know that you’re toxic הצילו אני מכורה לשיר של בריטני. הצילו.

frieman

New member
ברור ש.... צ'נדלר!!!!!!

הכי מצחיק !!!!!!! הבן אדם שולט....!

צ'נדלר...

למרות שהיייתה לו דעיכה כלשהי בעונה ה-6-8 ..אבל חזר להצחיק וגם פיבי תורמת ל נונסנס הקבוצתי

פחחחח... טוב שלא הגזמתן!

אני לא פריקית.. אני ילדה מיוחדת.. חיחיחיחי.. בטח ששמעתי על זה.. אבל לא יודעת לא יוצא לי לראות.. אף פעם לא ראיתי... לא אוהבת ערוץ 3! תהרגו אותי!

Stillwater

New member
פריקית! פירקית!

יא לובשת שחורים, רוצחת חתולים שמקריבה עצמה לשטן! תתביישי לך! שומעת בלאק מטאל ושותה דם של חתולים במקום לראות ערוץ 3! פריקית אחת!

frieman

New member
שירני את רצינית ??????????????????

חבל לך על הזמן שירן...... גם ספורט לא אוהבת וגם לא חברים.... חחחחח

פחח.. עומר אל תתחיל איתי..!!!

אל תדאג לא שכחתי.. יש רשימה ארוכה.. רינת גבאי 1986 חחחח.... שאני אמשיך?

Superchen

New member
ג'ואי

פעם הכי אהבתי את צ'נדלר, אבל אז הוא נהיה שמן מסומם ולא מצחיק, כך שהכתר עבר לג'ואי...

למעלה