ס-ק-ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jenni17

New member
גמנייייייייייייי

1. איזו דמות אתם הכי אוהבים?רותם ריקי ליה 2. איזו דמות אתם הכי שונאים?ארז שירן ושאול 3. מי משחק הכי טוב?קובי וירון 4. מי משחקת הכי טוב?נירית ויעל 5. מי הכי כוסון?ירון 6. מי הכי כוסית?ריקי ליה ונירית 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם?ריקי וקובי,ירון וליה 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם?רותם ליה 9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה?אודי 10. מי הכי מתאימים? רותם לזיו,ריקי לקובי ליה לירון,שאול לנירה 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה:10 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם: את שבלולה! אני אוהבת להשתבלל 13. מי הכי יפה (בנים)?ירון,קובי 14. מי הכי יפה (בנות)?כולן 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו:שרותם נהייתה חולה (בגלל המשחק המושלם שהיא הביא) 16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה?ליה 17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה?נירה 18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה?ענבר כי זה אכזרי מה שהוא עשה לה 19. האם יש לכם את הספר בבית?עוד לא 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה?מהראשון 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה?מכורה שרופה מאושפזת

Chandler Rulz

New member
תשובות:

1. איזו דמות אתם הכי אוהבים? - ריקי 2. איזו דמות אתם הכי שונאים? - אודי 3. מי משחק הכי טוב? - גיא אריאלי 4. מי משחקת הכי טוב? - נירית קופל 5. מי הכי כוסון? - ירון 6. מי הכי כוסית? - שירן 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם? - שמץ 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם? - ארז 9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה? - אודי 10. מי הכי מתאימים? (יכול להיות גם כאלה שלא היו/יהיו ביחד) - מישל/כל ושאול 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה: 5 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם: קובי: "הוא הביא לפה איזה שני בריונים, הם רצו להרוג אותי! מזל שיש לי אינסטינקטים בריאים וברחתי מהם. הם שברו את הדלת." ריקי: "מה?! מה הם שברו ת'דלת?! איזה מניאקים!!" קובי: "תגידי לי את דפוקה אני אומר לך שהם ניסו להרוג אותי ואת אכפת לך מהדלת?!" ריקי: "מה וגם את האגרטל הם שברו?!?!?!? זה אגרטל מזכוכית XXX!! (מורנו?)" 13. מי הכי יפה (בנים)? ירון 14. מי הכי יפה (בנות)? שירן 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: אלפסי בא אל קובי וריקי הבייתה בפעם הראשונה. 16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה? שאול 17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה? נירה 18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה? ענבר, לא צריך להסביר אפילו למה. 19. האם יש לכם את הספר בבית? לא 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? לא זוכר, נראה לי שבפרק שריקרדו בא לארוחת ערב עם בתיה אצל נירה 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? (מכורים, פעם ב...) פעם ב...

carmit4

New member
../images/Emo41.gifאחלה תשובות../images/Emo41.gif

אז ככה... 1. ריקי היא הדמות הכי אהובה עליי 2. אודי הוא הדמות הכי שנואה עליי 3. ארז משחק הכי טוב 4. שחר עדן משחק הכי נורא שאפשר (בטח פרוטקציות...) 5. ארז הכי כוסון 6. ענבר הכי כוסית 7. שחר עדן ושירן מתנשקים הכי מושלם. 8. הייתי משחקת את ריקי. 9. הייתי מוציאה את זיו המעצבן!!! 10. הכי מתאימים שירן ואודי...סתם...ריקי ותומר. 11. הציון לשיר הפתיחה הוא 5. 12. 'יציאה' מתוך הסדרה: כשקובי חיכה את ארז... 13. ארז הכי יפה. 14. ענבר הכי יפה. 15. הסצנה האהובה היא הקטע עם השטיח הטורקי של נירה. 16. ענבר הכי תמימה בסדרה. 17. נירה הכי מרושעת בסדרה. 18. בפרשת ההפלה ענבר צודקת. סתם כדי לדפוק את אודי. 19. אין לי את הספר בבית. 20. התחלתי לראות את הסדרה מהפרק הראשון. 21. אני צופה בסדרה כל יום (אם אני מפספסת אז אני רואה בימי שישי).

yuli c

New member
תשובות לסקר...

1. ארז 2. וואו זה קשה יש המון הנה פירוט חלקי: ליה (בגלל היחס שלה לארז), ענבר (כי היא כל הזמן מתבכיינת),ריקי (כי היא כל הזמן צורחת ומדברת כמו ערסית), שירן (כנ"ל ריקי ובגלל איך שהיא מתנהגת לזיו), מישל (כי היא ממש מעצבנת). 3. רון שחר וניר לוי. 3. זה קשה כי באמת כולן משחקות טוב אני אלך על נירה, רותם ויעל. 5. רון שחר ההורס כמובן. 6. יעל לא? 7. ירון ויעל. 8. רותם או ריקי מה שבטוח זה שאם הייתי עושה את ריקי הייתי עושה אותה פחות צעקנית ופחות ערסית. 9. ענבר כי היא פשוט מעצבנת טותו עם ההתבכינות שלה. 10. שאלה מעניינת אז ככה: אודי ונירה. מישל ושאול. ריקי וקובי. יעל וירון. ירון ורותם. רותם וזיו. שירן ושחר עדן. ליה ותומר. בתיה ותומר. ארז ויעל. 11. 6 שיר מעצבן למדי. 12. היציאה של גנגנה שהוא עשה לשאול בתחילת הסדרה: "עוד יחשבו שיש לי מנוי לתיאטרון זה הורס לי תתדמית" וגם היציאות של קובי: "אז רצית ולא קיבלת...". 13. ארז 14. רותם 15. זה מה שעולה לי עכשיו בראש: שרותם אמרה לזיו בבית קפה שהיא אוהבת אותו. 16. ליה, ירון, מישל, שאול, רותם. 17. אודי 18. אז ככה: אני חושבת שענבר לא בסדר בכך שהיא לא השתמשה באמצעי מניעה בסך הכל ילד זה החלטה של שניים לא של אחד. בקשר למה שאודי עשה לה זה דבר ממש מזעזע ואני חושבת שהוא התנהג בצורה ממש מרושעת. 19. לא 20-21- התחלתי לצפות בסדרה מהפרק הראשון ואני לא מפספסת אף פרק אז אפשר להגדיר אותי כמכורה.

flowers girl

New member
../images/Emo36.gifהתשובות שלי../images/Emo26.gif

אתם בכלל קוראים את זה
אם כן, סחטיין... 1. איזו דמות אתם הכי אוהבים? ריקי ושירן 2. איזו דמות אתם הכי שונאים? אודי וקובי 3. מי משחק הכי טוב? ארז- רון שחר 4. מי משחקת הכי טוב? ריקי- יעל שרוני 5. מי הכי כוסון? שחר עדן- להוכחה שאני חושבת את זה תסתכלו בחתימה שלי 6. מי הכי כוסית? שירן 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם? שחר עדן ושירן. כי הם צעירים וכוסונים וכ'ו 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם? שירן, כי היא מתנשקת עם שחר עדן
9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה? בתיה. קרציה לא נורמלית. 10. מי הכי מתאימים? (יכול להיות גם כאלה שלא היו/יהיו ביחד) ענבר וארז 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה: 4 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם: אפי: "בטח. עוגאי. זה מי שאופה עוגות, לא
"
13. מי הכי יפה (בנים)? שאלה כבר נשאלה 14. מי הכי יפה (בנות)? שאלה כבר נשאלה 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: אממ... כששחר עדן לא היה מוכן ללכת מהבית של שירן אם הוא לא יקבל נשיקה, והיא נישקה ונישקה והוא צחק שזה לא נשיקה אמיתית, ואז צרפתית..
16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה? אפי כמובן.. וענבר. 17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה? נירה 18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה? ליה. כי היא אמרה מההתחלה לענבר שלא תעשה את זה כי היא לא בטוחה מי זה אודי ומה המניעים שלו. 19. האם יש לכם את הספר בבית? לא. אני אקבל אותו בקרוב 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? לא זוכרת בדיוק, אבל בערך כשקובי עזב את ליה 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? (מכורים, פעם ב...) מכורה זהו
אוהבת את כווולכם ואת הסדרה
נעה

תשובות../images/Emo13.gif

1.ענבר 2.זיו 3.ארז 4.ריקי 5.אנערף..
6.ענבר 7.ריקרדו\תומר ובתיה
חחחחח בטח.. 8.אממ רותם וארז
9.שחר עדן\עופר שכטר 10.עופר שכטר ואפרת בולימפליד 11.אממממ 8
12.חיחיחי לא יודע.. 13.אנערף 14.ריקי 15.שענבר באה לאודי לפאב ועשתה לו "סצנות" -
16.הכי תמים\ה
אמממ ענבר.. אני חושב 17.הכי מרושע\ת
נירה
18.לפי דעתי ענבר צודקת - אודי סתם דפוק
19.לא 20.פרק 2.. משהו כזה
21.אני מכור לסדרה.. רואה כל יום

bonita14

New member
תשובות

. איזו דמות אתם הכי אוהבים? ריקי 2. איזו דמות אתם הכי שונאים? מיכל יעל ואודי 3. מי משחק הכי טוב? ניר לוי 4. מי משחקת הכי טוב? יעל שרוני 5. מי הכי כוסון? עופר שכטר הכוסון!!!
6. מי הכי כוסית? שירן 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם? שירן ושחר עדן 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם? שירן או רותם 9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה? יעל 10. מי הכי מתאימים? (יכול להיות גם כאלה שלא היו/יהיו ביחד) ריקי וקובי 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה: 6 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם: שקובי אמר לריקי שבאו כמעט להרוג אותו והיא כעסה שהם שברו את הדלת ואת האגרטל זה היה מצחיק... אהה ועוגאי 13. מי הכי יפה (בנים)? ברור שעופר שכטר 14. מי הכי יפה (בנות)? ריקי 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: שריקי פגשה את תומר 16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה? זיו ושאול 17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה? יעל 18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה? ענבר.. זה הגוף שלה ואם היא תרצה יא תלד ואם לא אז לא.. והאודי הוא בן ז*** וממש מגעיל מה שהוא עשה לה היא מה זה מסכנה שהיא לא תוכל יותא ללדת זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות ... 19. האם יש לכם את הספר בבית? לא ... לדעתי זה סתם דפוק לקנות את זה שבמילא כולם כבר אמרו פה מה רשום זה סתם לקנות... 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? מהפרק הראשון 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? (מכורים, פעם ב...) אני רואה את כל הפרקים אבל אני לא כמו הממש מכורים שרואים גם כל הזמן אתצ השידורים החוזרים

אנייייייי!!../images/Emo176.gif

1. איזו דמות אתם הכי אוהבים? ארז!!
2. איזו דמות אתם הכי שונאים? אממ..... ענבר, ואת ליה אני לא מחבבת!!!!
3. מי משחק הכי טוב? רון שחר וגם ירון עצמון...
4. מי משחקת הכי טוב? איילת מרגלית משחקת פצצה... וגם אפרת בוימולד...
5. מי הכי כוסון? רון שחרררררר
6. מי הכי כוסית? אפרת בוימולד
7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם? תומר וריקי... פחחח !! יעל וארז!!
8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם? רותם
9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה? נירה - יאללה מי שמתעסק עם ארז שלי יחטוף...
10. מי הכי מתאימים? (יכול להיות גם כאלה שלא היו/יהיו ביחד) ריקי וארז!
11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה: 5
12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם: שירן לזיו: "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה"
13. מי הכי יפה (בנים)? רון שחר וגיא אריאלי
14. מי הכי יפה (בנות)? ריקי
15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: ארז: "אני היחיד שאלך אחריך באש, במים ובמיץ!!", וגם "השטיח הטורקי.."
16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה? אפי
17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה? נירה הכלבה...
18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה? אודי!! אבל הוא מרושע מדי... היא כלבה!! מה היא גונבת זרע???
19. האם יש לכם את הספר בבית? לא!! ספויילרים!!
20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? 4
21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? (מכורים, פעם ב...) די מכורהההה!!

למעלה