ס-ק-ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sonia Culochi12

New member
ס-ק-ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. איזו דמות אתם הכי אוהבים? 2. איזו דמות אתם הכי שונאים? 3. מי משחק הכי טוב? 4. מי משחקת הכי טוב? 5. מי הכי כוסון? 6. מי הכי כוסית? 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם? 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם? 9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה? 10. מי הכי מתאימים? (יכול להיות גם כאלה שלא היו/יהיו ביחד) 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה: 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם: 13. מי הכי יפה (בנים)? 14. מי הכי יפה (בנות)? 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: 16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה? 17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה? 18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה? 19. האם יש לכם את הספר בבית? 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? (מכורים, פעם ב...)

Music Box Freak

New member
קודם כל על שענטז

הוא האדם שאני הכי אוהב בעולם!!!!! 1. איזו דמות אתם הכי אוהבים? ריקי 2. איזו דמות אתם הכי שונאים? שחר עדן 3. מי משחק הכי טוב? אפי 4. מי משחקת הכי טוב? ריקי 5. מי הכי כוסון? אין 6. מי הכי כוסית? ענבר! 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם? אודי וענבר אייכס 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם? ריקי או נירה - הייתי נכנס בקלות לתפקיד השקרן 9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה? שחר עדן!!!!! איזה שם של אדם נאחס 10. מי הכי מתאימים? (יכול להיות גם כאלה שלא היו/יהיו ביחד) ענבר ואממ חבר של ירון ברח לי השם 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה: 3 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם: הכד של ריקי
13. מי הכי יפה (בנים)? שאלת... אין 14. מי הכי יפה (בנות)? ענבר 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: כל סצינה של בכי של אפי וענבר 16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה? ירון 17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה? מיכל שר 18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה? אודי צודק שלא חייב לקחת את התינוק, ענבר טועה שחושבת שהיא צריכה להפיל. 19. האם יש לכם את הספר בבית? נראה לך? לא! 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? הכל מהראשון 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? (מכורים, פעם ב...) כל יום לפעמיים גם שבת + שידורים חוזרים

yuli c

New member
כן אה...

הכי קרעה אותי ריקי שקובי עושה לי שהאנשים של אלפסי ניסו להרוג אותו והיא כל הזמן עושה "האגרטל שלי". זה היה ממש קורע...

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif

1. הדמות שאני הכי אוהבת- ריקי 2. הדמות שאני הכי שונאת- אודי 3. מי משחק הכי טוב
רון שחר וניר לוי 4. מי משחקת הכי טוב
יעל שרוני ה
5.הכי כוסון- ארז וירון 6. היכ כוסית- ריקי ושירן 7. מתנשקים הכי מושלם- קובי וריקי 8. איזה דמות הייתם משחקים אן היו נותנים לכם: את של ריקי
9.הייתי מוציאה את זיו מהסדרה... 10.הכי מתאימים: ליה וירון קובי וריקי תומר ובתיה שאול ומיכל ארז ועינבר שירן ורותם זיו ושחר עדן
סוניה ואפי
11. ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה : 9
12. יציאה מתוך הסדרה: כל היציאות של ריקי וקובי והיציאות הקורעת של אלפסי
13. הכי יפה (בנים): ירוני 14. הכי יפה(בנות): ליה 15.הסצינות של ריקי וקובי הסצינות של ארז 16. הכי תמים...זיו
17. הכי מרושע..אין ממש אחד שהוא ממש אבל ממש מרושע אבל אם צריך אז אודי המכוער
אני חושבת שאפילו נירה לא מגיעה לרמות שלו...
18. ברור שעינבר צודקת כי אודי הבן
, ה-
הזה, שכב איתה....צריכים שנים לטנגו מותק, אם אודי לא רוצה ילד הוא היה צריך לשכב איתה עם אמצעי מניעה ולא לזבל לה ת'שכל עם ה"אני אוהב אותך עינבר" שלו... 19. אין לי את ה-
20. מהפרק הראשון.. 21. מכורה

Sonia Culochi12

New member
אני עונה!

1. לא יודע. 2. אודי+נירה. 3. שחר עדן. 4. ריקי. 5. אז זהו שבמשחק החיים-אין כוסונים. 6. שירן. 7. לא יודע. 8. מיכל. 9. אודי. 10. אודי וקובי. 11. 1 12. היו כל מיני-אבל כמעט כל היציאות השוות זה בין המשולש: קובי-ריקי-אלפסי. 13. לא יודע וזה לא מעניין אותי. 14. שירן. 15. שרותם באה לישון אצל ארז ואז שירן תפסה אותה. 16. זיו, אבל גם לליה לא חסר. 17. אודי. 18. לדעתי אודי לא חייב לקבל את הילד אבל מה שהוא עשה זה שפל. 19. כן, מהיום. 20. 3 (או ליתר דיוק סוף 2). 21. מכורים, אבל לא עד כדי כך.

1111liat1111

New member
כנסוו

1. איזו דמות אתם הכי אוהבים?ריקי.. 2. איזו דמות אתם הכי שונאים?אממ קשה..אני מתלבטת בין בתיה ליעל הן דורשות כפכף בראש 3. מי משחק הכי טוב?ירון.. 4. מי משחקת הכי טוב?גו ריקי גו ריקי 5. מי הכי כוסון?ירון 6. מי הכי כוסית?ריקי 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם?ריקי ותומר חחח ראיתם איזה נשיקה הם דפקו..ריקי נהיתה ממש אדומה..היה חסר לה חמצן הוא כמעט אכל אותה.. 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם?ריקי ריקי 9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה?בתיה! 10. מי הכי מתאימים? (יכול להיות גם כאלה שלא היו/יהיו ביחד)ירון וריקי 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה: 100!!!!!!!!!! 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם:"אני גם אוהב עגבניות אבל את לא רואה אותי מצייר קטשופ.." בילתי נשכח.. 13. מי הכי יפה (בנים)?ירון 14. מי הכי יפה (בנות)?ריקי 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: ריקי:ליה בבית? קובי:לא ריקי קופצת עליו בנשיקות 16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה?אפילה 17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה?נירה 18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה? אממ בכללי ענבר..אבל גם אודי קצת צודק למה להעניש את הילד באמא כזאת? 19. האם יש לכם את הספר בבית? לא 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה?1 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? (מכורים, פעם ב...)מכורה!!!!!!!!!! אני לא יכולה בלי זה!!!!

1111liat1111

New member
הקפצה!!!!!!!!!!

אין לי מושג מה זה!!!!!!!!!! אם מישהו יואיל בטובו להסביר לי אני אשמח

moti009

New member
וענה התשובת שלי

1 ליה 2 קובי 3 ירון 4 רותם 5 שחר עדן 6 שירן כאילו 7 קובי וריקי 8 ירון - מתנשק בלי סוף המאנייק הזה 9 אף שחקן כל שחקן מביא תפנית לסדרה 10 ליה וירון 11 8.5 12 ארץ ערב הסועדית עיר עכו מקצוע עוגאי חחחחחחחחחחח איזה חמוד אפי 13 שחק עדן 14 ליה אבל בלי קוקו פזור 15 השיחב בין אפי לירון שירון סיפר לט על ליה ויעל 16 שאול למרות שהוא נחש 17 נירה 18 אודי אשם הזרע שלו מאנייק אך השפיל אותה בבית קפה שלו 19 עדיין לא 20 5 21 רואה כל יום ב20-05 יום למחרת ב14-30 ויום שישי את כל הפרקים ברצף

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifעכשיו אני! וד"א הקפצה זה כדי

שהשירשור יעלה למעלה כדי שיראו אותו! 1. איזו דמות אתם הכי אוהבים? רותם
2. איזו דמות אתם הכי שונאים? ענבר
3. מי משחק הכי טוב? גיא אריאלי
4. מי משחקת הכי טוב? נירית קופל
5. מי הכי כוסון? גיא אריאלי
6. מי הכי כוסית? לירון וייסמן
7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם? ירון וליה!
8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם? רותם
9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה? ענבר!
10. מי הכי מתאימים? (יכול להיות גם כאלה שלא היו/יהיו ביחד) שחר עדן ורותם/שירן, וליה וירון!
11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה: 8 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם: של שירן כשהיא אמרה לזיו שהיא תעזוב אותו ותלך עם יהודה לוי. 13. מי הכי יפה (בנים)? גיא אריאלי 14. מי הכי יפה (בנות)? לירון וייסמן 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: של אתמול כשליה וירון התנשקו! 16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה? אפי
17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה? נירה
18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה? אף אחד משניהם! הם בכלל לא צריכים להיות ביחד! 19. האם יש לכם את הספר בבית? כן! 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? 1 כמובן! 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? (מכורים, פעם ב...) מכורים ביותר!

love amor

New member
תשובות שלי:

1. איזו דמות אתם הכי אוהבים? ריקי,ליה וירון.. 2. איזו דמות אתם הכי שונאים? אממ..בתיה 3. מי משחק הכי טוב?יש הרבה שחקנים טובים..ירון 4. מי משחקת הכי טוב?כנ"ל..וריקי 5. מי הכי כוסון?ירון 6. מי הכי כוסית?ריקי 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם?ריקי וקובי 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם?ריקי 9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה?בתיה 10. מי הכי מתאימים? (יכול להיות גם כאלה שלא היו/יהיו ביחד)ריקי וקובי חח 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה:6 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם:לא זוכרת.. 13. מי הכי יפה (בנים)?ירון 14. מי הכי יפה (בנות)?ריקי 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו:אין לי מושג.. 16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה?זיו 17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה?נירה 18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה?ענבר,כי אודי מניאאאק! 19. האם יש לכם את הספר בבית? כן 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? מהראשון 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? (מכורים, פעם ב...)

תשובות

1. איזו דמות אתם הכי אוהבים? ליה וריקי 2. איזו דמות אתם הכי שונאים? בתיה אולי אבל בעיקרון אני לא שונאת שום דמות בסידרה 3. מי משחק הכי טוב? קובי משחק טוב וגם אפי 4. מי משחקת הכי טוב? ריקי וליה 5. מי הכי כוסון? טוב האמת אין בסדרה כוסונים בלחיי האהבה היו הרבה.. 6. מי הכי כוסית? ריקי וליה 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם? אהבתי את הנשיקה של ליה עם יעל ששמו פה בפורום, אני מקווה שגם שירן ורותם יתנשקו 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם? אני מזדהה הכי הרבה עם ליה אבל הייתי רוצה לשחק דמות רעה כמו נירה למשל או ריקי 9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה? לא הייתי מוציאה שום דמות 10. מי הכי מתאימים? ריקי ותומר מתאימים, אודי ונירה, רותם ושירן 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה: 10 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם: וואלה לא יודעת.....איך שארז בא לתאטרון עם תחתונים? זה הדבר היחיד שעולה לי לראש אבל בעיקרון יש שם הרבה קטעים מצחיקים כאלה... 13. מי הכי יפה (בנים)? אני יענה- ריקי וליה 14. מי הכי יפה (בנות)? אין שם מישהו מהבנים שבטעם שלי 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: יש הרבה 16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה? ליה וירון 17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה? אודי ונירה, שירן ויעל 18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה? ברור שאודי יצא המניאק בסיפור הזה איזה מן גבר מתנהג ככה, לפי דעתי מגיע לו עונש במקומה הייתי הורסת לו ת'חיים כמו שהוא הרס לה 19. האם יש לכם את הספר בבית? וואלה לא אין כסף 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? ניראה לי מהפרק השני 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? אני מכורה

אני...

. איזו דמות אתם הכי אוהבים? ליה וירון 2. איזו דמות אתם הכי שונאים? שירן 3. מי משחק הכי טוב? גיא אריאלי 4. מי משחקת הכי טוב? איילת מרגלית 5. מי הכי כוסון? ארז 6. מי הכי כוסית?שירן 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם? ירון וליה
8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם? ריקי או רותם 9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה? סוניה ואפילו עשו את זה כבר... 10. מי הכי מתאימים? (יכול להיות גם כאלה שלא היו/יהיו ביחד) ירון וליה 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה:3 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם:יש המון אבל אני אבחר בירון לליה:"היין הולם אותך"... 13. מי הכי יפה (בנים)? שחר עדן (?) 14. מי הכי יפה (בנות)? ליה וריקי 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: יש הרבה לא זוכרת... 16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה? זיו 17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה? אודי!!! 18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה? ענבר צודקת ללא ספק 19. האם יש לכם את הספר בבית? ממש לא 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? בערך 40 ומשהו... 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? (מכורים, פעם ב...) זה התחיל מלראות את זה כי היה לי משעמם ולאט לאט התחלתי להיות מכורה...

Liloush

New member
../images/Emo26.gif

1. איזו דמות אתם הכי אוהבים?ריקי 2. איזו דמות אתם הכי שונאים?ליה 3. מי משחק הכי טוב?ארז 4. מי משחקת הכי טוב?שירן 5. מי הכי כוסון? שחר עדן
6. מי הכי כוסית?שירן 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם?שחר עדן ושירן 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם?ריקי ושירן 9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה? 10. מי הכי מתאימים? (יכול להיות גם כאלה שלא היו/יהיו ביחד)זיו ורותם 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה:7 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם: 13. מי הכי יפה (בנים)? שחר עדן 14. מי הכי יפה (בנות)? רותם 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: של שחר עדן וזיו . 16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה?ליה וענבר 17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה?אודי 18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה?אממ ענבר צודקת, כי אודי היה פשוט מגעילל 19. האם יש לכם את הספר בבית?לא 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? אממ 60+ 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? (מכורים, פעם ב...)כל יום, חוץ ממקרים שאני לא בבית ואני לא יכולה.

Liloush

New member
אופס דילגתי על שאלה:

9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה?ענבר

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gif תשובות

1. דמות אהובה: ריקי! 2. דמות שנואה: ירון 3. שחקן הכי טוב: ירון עצמון 4. שחקנית הכי טובה: איילת מרגלית 5. מי הכי כוסון?: פחחח מה אני יודע 6. מי הכי כוסית?: שירן 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם?: אממ...לא יודע...אולי שחר ושירן 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם?: קובי 9. אם היו נותנים לכם, איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה?: זיו 10. מי הכי מתאימים?: קובי וריקי 11. ציון לשיר הפתיחה: 7 12. יציאה אהובה מהסדרה: אפי!!! וכל מילה נוספת מיותרת 13. מי הכי יפה (בנים)? אנא ערף 14. מי הכי יפה (בנות)? ליה ורותם 15. סצינה אהובה: החטיפה של ריקי 16. הכי תמים בסדרה: ירון וליה 17. הכי מרושעת: נירה 18. גם ענבר וגם אודי צודקים. לכל אחד יש את הצד שלו, אבל אודי היה ממש אכזרי. 19. אין לי את הספר 20. מאיזה פרק התחלתם לראות? התחלתי לראות מהפרק הראשון 21. אני צופה בסדרה: כל יום, לפעמים גם שידורים חוזרים

e X o T i C

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתורייייי../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

אגב
לא הבנתי את הבנתי את הבדיחה על שענטז
... עזבו אני קשה
1. איזו דמות אתם הכי אוהבים? ריקי ורותם
מהבנות, מהבנים
ארז 2. איזו דמות אתם הכי שונאים? נירה ואודי
3. מי משחק הכי טוב? קובי 4. מי משחקת הכי טוב? ריקי 5. מי הכי כוסון? ירון
וגם לארז לא חסר גוף...
6. מי הכי כוסית? שירן
7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם? תומר וריקי/בתיה....חחחחח סתם
בעע אממ
ליה וירון
.. 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם?
ריקי או שירן
9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה? תומר
10. מי הכי מתאימים? (יכול להיות גם כאלה שלא היו/יהיו ביחד) בתיה ותומר 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה: 7 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם:
"מי במקלחת?? זה שאול במקלחת נכון??"
וגם "יעל את זונה
" "למה אתה מקלל אותי?" "לא מקלל, רק נוקב בשמך המקצועי..."וואי יש עוד מלא
...סדרה קורעת
13. מי הכי יפה (בנים)? ירון 14. מי הכי יפה (בנות)? ריקי 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: אממ לא זוכרת משהו ספציפי כרגע
16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה? זיו ואפי
17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה? נירה 18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה? מצד אחר אודי צודק כי אף אחד לא יכול לכפות עליו להיות אבא, מצד שני לאור ההשלכות (ענבר לא יכולה ללדת) אז ענבר...זה מתוסבך
19. האם יש לכם את הספר בבית? לא! וגם לא יהיה
20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? מההתחלה אבל לראות ממש יומיום בערך 10
21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? (מכורים, פעם ב...) כל יום ואם אי אפשר אז מקליטים

אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. איזו דמות אתם הכי אוהבים? שחר עדן 2. איזו דמות אתם הכי שונאים? שירן 3. מי משחק הכי טוב? אפי וקובי 4. מי משחקת הכי טוב? ריקי 5. מי הכי כוסון? שחר עדן 6. מי הכי כוסית? ריקי 7. מי השניים שמתנשקים הכי מושלם? שחר ושירן 8. איזו דמות הייתם משחקים אם היו נותנים לכם? המכשפה! סתם... ריקי! 9. אם היו נותנים לכם איזו דמות הייתם מוציאים מהסדרה? זיו 10. מי הכי מתאימים? אודי ונירה 11. תנו ציון מ-1 עד 10 לשיר הפתיחה: 7 12. תנו 'יציאה' מתוך הסדרה שהכי אהבתם: כל העולם בוד! כל העולם ואישתו... בעיקר אישתו! 13. מי הכי יפה (בנים)? שחר עדן 14. מי הכי יפה (בנות)? ריקי 15. סצנה שהכי אהבתם עד עכשיו: שירון אמר ליעל זהיא זונה! ואז הוא אמר לה שהוא לא מקלל אותה אלא רק נוקב בשמה המקצועי! קורע! 16. מי לדעתכם הכי תמים/ה בסדרה? אפי
17. מי לדעתכם הכי מרושע/ת בסדרה? נירה
18. מה דעתכם בפרשת 'ההפלה' של ענבר-מי לדעתכם צודק ולמה? ענבר... היא כל כך רצתה ת'תינוק הזה אבל מצד שני אם אודי לא רוצה את התינוק היא צריכה להתחשב... 19. האם יש לכם את הספר בבית? לא... 20. מאיזה פרק התחלתם לראות את הסדרה? הראשון! 21. באיזו מידה אתם צופים בסדרה? מכורה!

באגי34

New member
אז ככה...

דמות שאני הכי אוהב: רותם דמות שאני הכי שונא: נירה משחק הכי טוב : ארז משחקת הכי טוב: ריקי הכי כוסון: ארז הכי כוסית: ענבר מתנשקים הכי טוב: ריקי ותומר איזה דמות הייתי משחק: ארז הייתי מוציא מהסדרה את אודי הבן זנונים הזה!!! למה צריך אותו? הכי מתאימים: באמת שאזר וענבר למרות שאני יודע שהם יהיו ביחד ציון לשיר פתיחה : מינוס שלוש יציאה שאני זוכר: יעל ...את פשוט זונה זה מה שאת!!! הכי יפה : שרח עדן הכי יפה: ענבר הכי מרושעת :נרה ענבר צודקת אלה מה וואי שחכתי סצנה...:שארז מרביץ לעצמו הכי תמים: זיו אין לי את הספר התחלתי לראות מפרק שלוש בערך דיי מכור

אניייייייייייייייייייי

1. דמות שאני הכי אוהבת - ליה (איזה קיטשית אני.....) 2. דמות שאני הכי שונאת - נירה (בעעעעעעעעעעעעע) 3. אפי כמובן ירון עצמו נראה לי קוראים לו משחק הכי טוב! 4. שחקנית הכי טובה נירית קופל כמובן.... 5. כוסון ארז/תומר 6. כוסית -ריקי 7. השניקה הכי יפה: רם וזיו... סתם.... ירון ויעל 8. הייתי משחקת את ליה 9. להוציא: סוניה אבל היא כבר יצאה.. אז תומר כי הוא לא חשוב 10. הכי מתאימים: ארז ויעל 11. דירוג לשיר: 2 12. יציאה הכי מדליקה: הקטעים השנמנים והחריפים בביתם של קובי וריקי... 13. הכי יפה: ירון 14. הכי יפה: ליה 15. הקטע הכי יפה: ששירן תפסה את ארז ויעל במקלחת....... 16. תמים: ירון 17. מרשעת: נירה 18. טוב שהיא עשתה הפלה אני בעד!!! מה עדיף שהיא תגדל את התינוק לבד? או שיהיה לתינוק אבא כזה כמו אודי! מי צודק - אודי כי הוא לא רוצה את התינוק וזהו! והיא לא הייתה זהירה!!! 19. לא. אין לי את הספר. 20. רואה ממהתחלה! 21. צופה קבוע

רגע אני משנה!!!!!!!!!!!!

דמות שנואה: שחר עדן בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע וגם אותו צריך להוציא............ במקום תומר

למעלה