ס-ק-ר

ס-ק-ר

למי,חוץ ממראיה, יש לדעתכם את הקול הכי טוב היום? לדעתי אם הקראק עוד לא גמר אותה סופית לויטני יוסטון(לדעתי מבחינת קול נטו היה לה בשיאה קול יותר טוב אפילו משל מראיה.רק אל תהרגו אותי בבקשה) ואם לא היא אז אני חייב להפתיע ולהגיד שלברנדי.אין לה המון אוקטבות אבל יש לה עומק נהדר,ואני כותב את זה למרות שאני לא סובל את השירים שלה(חוץ מ"זה בוי איז מיין" שהוא שיר הפופ הכי יפה ב10 השנים האחרונות לפי דעתי). מה דעתכם?

eranmc

New member
ברור שוויטני

מראיה וויטני הכי טובות

MissPop

New member
סלין דיון וג´סיקה סימפסון

פעם אהבתי את וויטני אבל היא שינתה את המוזיקה שלה אז לא כל כך שמים לב לטונים הגבוהים שלה נילי

MissPop

New member
חוץ מי זה שיש לה קול אדיר

מה לעשות חוץ מי זה שיש לה גם חבר שווה בטרוף SIGH.... מרי ג´י בלייג´ או איך שמאייתים את השם שלה יש לה קול מעצבן, לפחות סלין דיון יכולה לשיר, וגם שרית חדד יש לה קול יפה וריטה... אבל לדעתי מראיה וג´סיקה הכי הכי אין על מה להתווכח...

nadav26

New member
מרי ג´יי בלייג´

אני פשוט מת על האופן שבו היא שרה, היא זמרת מלאת נשמה מלאת עוצמה וכ"כ אמיתית, NO MORE DRAMA שלה הוא אחד השירים הכי אהובים עלי השנה. אבל באמת שיש עוד המון זמרות שאני אוהב - ולכל אחת יש אצת הייחוד שלה: שרה מקלחלן, קיית בוש, טורי אמוס, ריטה, קרול קינג, אריתה פרנקלין ועוד רבות וטובות

לא התכוונתי לזמרות אהובות!

שאלתי למי יש הקול הכי טוב.לסלין דיון יש קול מצוין ואני לא סובל אף שיר שלה. את מרי גיי בלאייג´ אני גם נורא אוהב("רייניג דייז" ו"פמילי אפייר" פשוט שירים מדהימים לפי דעתי) אבל בפעמים ששמעתי אותה ב"לייב" היא די איכזבה.

nadav26

New member
אני מאוד אוהב את הקול של מרי ג´יי

בלייג´,היא זמרת עצומה בעיני

omris

New member
ברור!! היא זמרת ענקית.. היא מה ש

שנקרא ´זמרת נשמה´ אמיתית .. היא גדולה

eranmc

New member
היא שרה לייב זוועה!!!

רק צועקת. אבל הדיסק שלה מעולה ואני ממליץ בחום!

omris

New member
פחח , זה לא בדיוק שהיא צועקת.. זה

כל הקטע בסגנון מוסיקה שלה ..

eranmc

New member
סליחה לא המלכה, מלכה ../images/Emo13.gif

המלכה זאת בריטני כן...

למעלה