ס-ק-ר-י-ם!

kinspirit

New member
ס-ק-ר-י-ם!

נו, אתם כבר יכולים להשלים את המשפט הפותח לבדכם, אתם לא ממש צריכים אותי בשביל זה
הסקר השבועי אשר הטריד את שלוות חברי הפורום (וגרם להם לצפות בתמונות לא קלות בכלל) היה - "לאורך כל עונות הסדרה הופיעו לא מעט יצורים מבחילים. מי לדעתך הוא היצור הדוחה ביותר מבין היצורים שנראו על המסך?" במקום האחרון, עם קול אחד בלבד, הגיע ביינר חסר העין שליט כוכב נאטו (Jolinar´s Memories). מסכן, לא מספיק שיש לו רק עין אחת, עוד לקבל יחס שכזה מחברי הפורום? איפה הרחמים שלכם... במקום השלישי, עם 3 קולות בלבד, הגיעו זחלי הגאולד, חברינו הותיקים. האם ייתכן שהתרגלנו ליצורים הקטנים והמבחילים? במקום השני, עם 4 קולות, הגיע האונאס הראשון, העתיק ביותר (Thor´s Hammer). אין ספק שהזמן לא עשה טוב לבחור המסכן. ובמקום הראשון... חבר'ה, השבוע התוצאות הן חד משמעיות. אין ספק כי ניתן להכתיר את המנצח הגדול של הסקר - עם לא פחות מ13 קולות, אנחנו גאים לשים את כתר "היצור המבחיל ביותר בסטארגייט" על ראשו של החייל המושלם של אנוביס (אבל רק אחרי שהוא יוריד את המסכה ויתן לנו לחזות בפניו הכה מבחילים). אז זהו, עוד סקר סיים את דרכו בפורום, וחברו כבר עומד בתור לעלות לגדולה. והפעם, שוב סקר מעשה ידיו של האלמוני שלנו. רואים - גם אתם יכולים! רק שלחו לי רעיונות/סקרים מוכנים/כל העולה על נפשכם...וגם אתם תזכו בחמש שניות של תהילה
5... 4... 3... 2... 1... זהו. נגמר.

Chelnak

New member
../images/Emo58.gif715

אני לא יודעת מה אתכם, אבל אני ממש לא אהבתי את כל עניין פיט-סאם. זה היה מאד משונה לדעתי (חוץ מזה שמדובר בעוד בן למשפחת דה-לואיס...). אחרי שהוא נפצע, כבר חשבתי שהוא גוסס (ואז נשמר עניין האלמנה השחורה...), אבל הוא שרד (כמה חבל...).

subatoi

New member
אח... זה כבר לא מה שהיה פעם...

פעם נתנו 15 דקות תהילה, לא? קשה, קשה...

subatoi

New member
אני מוחה נגד סקרים מהסוג הזה...

שממש צריך לזכור את הפרקים בשביל לענות עליהם
לא כולם כאלה
אבל בסוף מצאתי לי תירוץ להצבעה שלי...

sphinxy

New member
ואני מוחה נגד סקרים לא מדוייקים

נרים אינו גנב חתולים. הוא קיבל אותו מסם. ולמיטב הבנתי שרדינגר נראה מרוצה מהחבר החדש. וג'ו נעדר. אין שום עדות למותו בטרם עת.

nzkiwi

New member
ג'וזף המסכן...

דווקא הוא הוכיח, אומנם במציאות אחרת, שהוא כן יכול היה להיות הבעל המושלם של קרטר נתקע, חבל שלא היה לו חילוץ של "שגריר"...

Echelon

New member
../images/Emo58.gif לעונה 6 \ 7 \ 8

יש את Fifth כמובן, אבל גם הוא בעונה שמינית מת :p. רובו-קארטר עשתה ממנו רסיסי אבק.

kinspirit

New member
אוף!

עכשיו ספויילרתי
צריך לחשוב על קצת יותר פירוט מ"עונה שמונה". אני לדוגמה בפיגור של שלושה פרקים... עכשיו נהרס לי הכל

Echelon

New member
>_<

יאר, זה לא אשמתי. אני לא יכול לרשום הרבה בכותרת. מצטער :\

jewish master

New member
איזה טיפש אני.

כמובן שהכותרת מוגבלת ל35 תווים כמו שאתם רואים ולא ל25, זה מה שקורה כשנותנים לאצבעות להתפרע על ה-KEYPAD

Raist

New member
../images/Emo58.gif בפרק 8X12

כשהחוטף של הספינה בא להוריד את המסכה שלו, דניאל כולו התעוות כדי לא להסתכל בפנים שלו כי הוא חשב שזה החייל של אנוביס. זה היה מצחיק

למעלה