ס-ק-ר-י-ם!
נו, אתם כבר יכולים להשלים את המשפט הפותח לבדכם, אתם לא ממש צריכים אותי בשביל זה
הסקר השבועי אשר הטריד את שלוות חברי הפורום (וגרם להם לצפות בתמונות לא קלות בכלל) היה - "לאורך כל עונות הסדרה הופיעו לא מעט יצורים מבחילים. מי לדעתך הוא היצור הדוחה ביותר מבין היצורים שנראו על המסך?" במקום האחרון, עם קול אחד בלבד, הגיע ביינר חסר העין שליט כוכב נאטו (Jolinar´s Memories). מסכן, לא מספיק שיש לו רק עין אחת, עוד לקבל יחס שכזה מחברי הפורום? איפה הרחמים שלכם... במקום השלישי, עם 3 קולות בלבד, הגיעו זחלי הגאולד, חברינו הותיקים. האם ייתכן שהתרגלנו ליצורים הקטנים והמבחילים? במקום השני, עם 4 קולות, הגיע האונאס הראשון, העתיק ביותר (Thor´s Hammer). אין ספק שהזמן לא עשה טוב לבחור המסכן. ובמקום הראשון... חבר'ה, השבוע התוצאות הן חד משמעיות. אין ספק כי ניתן להכתיר את המנצח הגדול של הסקר - עם לא פחות מ13 קולות, אנחנו גאים לשים את כתר "היצור המבחיל ביותר בסטארגייט" על ראשו של החייל המושלם של אנוביס (אבל רק אחרי שהוא יוריד את המסכה ויתן לנו לחזות בפניו הכה מבחילים). אז זהו, עוד סקר סיים את דרכו בפורום, וחברו כבר עומד בתור לעלות לגדולה. והפעם, שוב סקר מעשה ידיו של האלמוני שלנו. רואים - גם אתם יכולים! רק שלחו לי רעיונות/סקרים מוכנים/כל העולה על נפשכם...וגם אתם תזכו בחמש שניות של תהילה
5... 4... 3... 2... 1... זהו. נגמר.
נו, אתם כבר יכולים להשלים את המשפט הפותח לבדכם, אתם לא ממש צריכים אותי בשביל זה