ס-ק-ר-י-ם-!-!-!

kinspirit

New member
ס-ק-ר-י-ם-!-!-!

שאלת השבוע החולף, אשר גרמה לכולנו לחשוב עמוקות ולחפור אל תוך נבכי נפשנו, הייתה "מבין דמויות המשנה הקבועות בסטארגייט, איזו דמות אהובה עליך ביותר?" במקום האחרון עם 0 קולות הגיע מרטוף (מסכן, לא חרם על הבנאדם? מגיעה לו לפחות הצבעה אחת על כך שהוא העיז לסכן את חייו ולהתאהב בקרטר). במקום החמישי, עם קול אחד בודד לכל אחד, הגיעו ברייט'ק וד"ר פרייז'ר. במקום הרביעי, עם שני קולות, הגיע ג''קוב (סלמאק) קרטר. במקום השלישי, עם המספר המכובד של 4 קולות, הגיע קול' מייבורן (מוחה בתוקף! הוא קיבל יותר קולות מד"ר פרייז'ר!) במקום השני, עם לא פחות מ 6 קולות, נמצא ג'נרל המונד האהוב. ולמקום הראשון, הבלתי ניתן לערעור, הגיע (עם הצבעה מרשימה של 10 קולות) חברינו מכוכב אחר - ת'ור. עוד סקר עושה את דרכו ברגעים אלה למחשבים שלכם, אתם מוזמנים לקפוץ ולבדוק...והפעם עליכם להפעיל קצת דמיון...

subatoi

New member
רוצה לומר לזכותה של פרייז'ר

שאני מת עליה, אבל המונד יותר דומיננטי, אז הצבעתי להמונד. אבל אני אוהב אותה וחושב שהיא חשובה באותה מידה, אבל אי-אפשר להצביע לשניים
ולכל מי שחושב עכשיו על הדבר ההוא- אני יודע. תודה.

subatoi

New member
רק למען הסר ספק

וכדי למנוע מלחמת עולם כמו שהיתה פה פעם, לא התכוונתי לכך שהסקר הוא רע, ושאסור לבחור בין חברי צוות (כי אחרת על מה יהיה לנו סקר?! דההה...), אלא שהבחירה קשה, כי קשה להחליט מי יחלץ אותנו מהבוץ (או ישמור עלינו טוב, או יארח לנו חברה, או מה שלא יהיה). זה הכל. להכניס את השד לבקבוק, וישא"ק!

Hakarpad

New member
סלמאק לנצח

בגלל ההתמודדות שלו בשילוב האינטרסים הן של הטוקרה והן של כדור הארץ שפעמים רבות הינם סותרים אלו את אלו...

Liam The Beast

New member
הוא יסגור את הקשתית

או יפתח אותה (אם אתה מבין למה אני מתכוון :p )

nzkiwi

New member
הוא כבר הציל אותנו...

תארו לכם שהוא ההיה מלשין על איחוד SG1 בפרק 2010 ד"א אני חושב שהוא חשף את פרצופו האמיתי, המגעיל והממורמר בפרק הזה, אפילו שהוא נתן להם להשאר במוזיאון. איכס...

למעלה