ס... ספ...ספר שמיני?

ס... ספ...ספר שמיני?

http://movie.moldova.org/stiri/eng/47307 זוהי, רבותי, ידיעה לפיה רולינג הכריזה שנאסף אצלה הרבה חומר, והיא מתכוונת להוציא ספר שיהווה מעיין אנצקלופדיה של השלמת פערים ויכלול הסטוריה של דמויות, עצים משפחתיים והמון דברים שלא ידענו. ואני? אני, ובכן, לא נושמת. שמעו, כרגע זה עוד שום דבר רשמי. יכול להיות שזו סתם שמועה קלושה, ומי כמוני דוגלת במיגור התופעות האלה. אז בינתיים לנשום עמוק ולחכות בסבלנות לעידכונים. שוב, לא רשמי!

The T Shirt

New member
אמן אמן אמן אמן אמן

תמיד רציתי אינציקלופדיה מלאה בערכים נפרדים מהעלילה, כזו שתיהיה מיועדת לאותם מעריצים שרופים אמיתיים שמכירים את העולם של רולינג טוב מאוד, אבל עדיין רוצים להשלים את כל החורים שהיא יצרה עם עובדות קאנוניות. אם אכן הולך לצאת ספר דמוי אינציקלופדיה, והוא באמת יהיה טוב (וימוקד יותר לכיוון של המעריצים האמיתיים, ולא רק כדי למכור עוד עותקים) אני אהיה באמת מאושר.

אוקי, מסתבר שהיא כתבה באתר שלה

ש"יש סיכוי טוב שאוציא מעיין אנצקלופדיית הארי פוטר למטרות צדקה". זה, כרגע, המקור הרשמי היחיד שיש לנו, וזה לא בטוח ומוחלט.

Guid

New member
היא כבר מזמן אמרה

שהיא כנראה תוציא עוד ספר שיהווה השלמת חורים של דברים שלא קשורים לעלילה וכל מיני סיפורי ביניים כאלה... אבל אנציקלופדיה? אין כבר מספיק כאלה?! ^_^``

Dana Argamen

New member
../images/Emo45.gif מאוד מקווה ! ../images/Emo13.gif

אני לא יכולה לחשוב שזה נגמר לגמרי אחרי הספר השביעי

ישן

חבל רק שלא עלילה ]= אבל זה עדיין מאד משמח! אני מקווה שהיא תוסיף שם מפה של הוגוורטס ושל הסביבה עם סימונים של הערבה המפליקה, הקווידיץ' וכו'... אה, ולקסיקון כשפים.

LiRs Lullaby

New member
*מעולה שזה לא עלילה

למרוח את זה אחרי השביעי כשהיא כבר יודעת לסגור קצוות בסיפור הנוכחי, יהיה סתמי. אבל זה יהיה נחמד לראות מפה. תמיד תהיתי איך בדיוק רואים את המפה של הקונדסאים... הרי יש כמה קומות, וכמה חדרים באותה הקומה, זה בטח תלת-מימד אם הם מצליחים לראות גם את המסדרונות!

Guid

New member
הסרט הראה איך זה נראה,

הם מתייעצים איתה לפני שהם מכינים פריט מהסרט אז זה נראה איך שהיא התכוונה, כנראה.

חבילת דפים כזאת,

שנפתחת ל-7 דפים [קומות] של הוגוורטס. ויש שם נקודות מהלכות עם שמות עליהם. עדיף שתראי את הסרט השלישי - תביני יותר טוב. ^^

OMG

פעם ראשונה שמישהו מוציא מהמקלדת שלו משפט בסגנון: תראו את הסרט, ככה מבינים.. אמא'לה! האם עידן חדש נפתח??? פחחח

Dana Argamen

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

"אני מקווה שהיא תוסיף שם מפה של הוגוורטס ושל הסביבה עם סימונים של הערבה המפליקה, הקווידיץ' וכו'..." ^הלוואי , זה יכול להיות כלכך מגנייב

DoubleTrouble

New member
נחמד....

אבל זה לא ספר שמיני אם זה היה ספר שמיני כבר כולם היו קופצים מהגג אבל זה יפה תמיד רציתי איזה ספר מידע כזה כי בסדרה מתייחסים רק לעלילה ולא ל-מסביב...

למעלה