ס-י-ו-ט כל פעם מחדש

ס-י-ו-ט כל פעם מחדש

איך יתכן שבין שתיים לארבע צריכים לשמור על השקט והגננים של העיריה תמיד מרעישים בשעות הכי קריטיות??? לדעתי צריך להוציא חוק שלא יעבדו בין שתיים לארבע... מילא ילדים קטנים שלמזלי אצלי ישנים אבל אני.. ואולי זאת בעצם סתם קטנוניות....

a r t h e m i s

New member
לא- זאת לא קטנוניות

בתקופה שהייתי בהריון (בסיכון) נהגתי לחזור הביתה לכמה שעות בצהרים לנוח ואז לחזור שוב לעבודה. זה הפך לסיוט מתמשך. קבוע- אבל קבוע בשעות האלו (2-3) מתחילים לעבוד גננים בבתים משותפים עם המפוח המטורף הזה (איך זה עדיין מותר בחוק המפגע הווקאלי הזה??) ואני הייתי משתגעת. למה בבתים משותפים? כי בבית פרטי אף אחד לא מזמין גנן בין 2-4 כי מיד השכנים מתלוננים. כשזה בבניין משותף אין למי לפנות ולהתלונן. אני, בבנין השותף שלי, הודעתי לועד שיעדכן את הגנן שאצלנו מכבדים את החוק ולא עובדים בגינה בין 2-4 וחבל על הזמן של מי שיפר את זה.

ארזS

New member
כתבתן רק על חצי מהבעייה

לדעתי זיהום האוויר שהדבר הזה גורם [בכל השעות ולא רק בין 14:00-16:00 הוא חמור לא פחות מהרעש המעצבן. פניתי בעבר למשרד לאיכות הסביבה בנוגע לכך אך טרם זכיתי לכל מענה.

בעירית כפר סבא

אני יודע שמועצת העיר הולכת לחוקק חוק עזר עירוני נגד המפוח הזה - בכלל. ולאסור שימוש בו בתחומי העיר.

למעלה