ס י ג ר י ם

עופר37

New member
ס י ג ר י ם

שלום,איני יודע אם הפורום הזה מתאים לנושא אבל בכל זאת. יגאל שילון מהתכנית פספוסים,מפרסם עצמו בכל הזדמנות עם סיגר. לעיתים אף הסיגר דולק. איני חושב שהוא רשאי לעשות כך מההיבט החקי ,שכן אסור לפרסם במדיה הטלוזיונית מוצרי עישון ואף יש פה טעם לפגם באופן כללי,שכן ילדים צופים בו. פניתי לשידורי רשת ובקשתי הסבר לעניין אך הם מתעלמים ממני במופגן כנראה. ברצוני לעורר רעש ציבורי בעניין זה אולם איני יודע כיצד. התעזרו לי בתשובות ואולי אף בתמיכה עניינית?

אני לא מבינה דבר אחד...

למה למה למה למה למה קיבינימט (סליחה ל המילה) אנחנו הישראלים עושים מכל דבר פעוט עיניין גדול!! אוח... באמת זאת ממש הגזמה.. סליחה אבל באמת!!! מה קרה לעם הזה? זה אותו הדבר עם הפירסומת של תאונת דרכים אמרו שזה אלים מידי אבל אנשים זה מה שבאמת קורא כשלא חגורים!!! אבל סיגר?!?!?!... אוחחחחחחח פושעעעעעעעעעעעת

עופר37

New member
פושעת יקרה

כאשר ילדה קטנה בת 11 אמרה לי בבית שבפורים הקרוב היא רוצה להתחפש לבלש ואם אוכל לארגן לה סיגר כמו של יגאל שילון אבל האמיתי שגם דולק,זה הדליק נורה אדומה,להזדהות עם סיגר??????????????????????????? נו באמת..... חוצמיזה גם החוקיות שבעניין שאסור בתכלית האיסור על פי חוק כנסת לפרסם סיגרים וסגריות,לא אני עובר על החוק אלא הוא !!!!!!!!! השילון השמנוני

עופר דארלינגגגג

אפשר להסביר לילדה בת ה-11 שיש כמה דברים שאסור לעשות ורק המבוגרים עושים את זה!!

יאיר5

New member
מה כל כך מענין אותך מה עושה יגאל...

שילון??? לא מוצא חן בעיניך שהוא מעשן סיגר תעביר ערוץ. בקשר לילדים ממש לא חסר סקס ואלימות בטלוויזיה שילדים יכולים לראות בכל ערוץ ובכל זמן אז נראה לי שלראות מבוגר מעשן סיגר זאת ממש בעיה קטנה ליד כל התכנים האלימים וכל משחקי המחשב שיש היום. ואם זה היה לא חוקי בטוח שכבר היה קם איזה תובע קטנוני ועושה משהו בנידון לעשן סיגר זאת לא פירסומת לא שמעתי אותו מהלל ומזכיר את שם החברה שימצרת סיגרים.... לסיום עופר נראה לי שזאת סתם קטנוניות ושקצת משעם לך לא חסרים דברים אמיתים שצריך להילחם עליהם הסיגר של יגאל שילון לא אחד מהם.... ודרך אגב כשהילדה שלך רואה בטלוויזיה מישהו הורג מישהו עם אקדח מה היא לא רוצה גם אקדח להרוג מישהו........

tiger

New member
נו באמת...

וניראה לך שכאן בפורום למישהוא איכפת מהסיגרים של יגאל? דווקא מיצידי שכל הילדים ילמדו לעשן סיגרים ולא סמים... ואם זה טוב ליגאל שילון ולנשיא ארה"ב זה בוודאי לא כל כך יזיק לבן של השכנים. ומרעש ציבורי ניראה לי שמיכאן לפחות אתה יכול לישכוח. תנסה אולי בפורום של עלה ירוק (סתם בדיחה לא מצחיקה)... t

למעלה