ס`טאייג אף כפורעס!

ס`טאייג אף כפורעס!

וכמנהגם של צדיקים... מידי שנה בערה יוה``כ,או בימים שלפניו עושים ``כפורעס``, ואני שעדיין חיה בתוך הציבור זכיתי לכפרה, ולא סתם, אלא בתרנגולת! (למה לא טוב להם עם כסף שילך לעזר מציון ויועיל לילדים חולי סרטן?למה???) אז חויתי את הסבל הנורא וכעת אחרי שכבר התקלחתי וכל החלונות בבית נפתחו לרווחה... איני יודעת אם התרנגולת כיפרה עלי (שאגב,אולי זה היה זכר,כי התבלבלו... אבל,במילא מה כל ``חטאי הנשים``? שהן מכשילות את הגברים...) דבר אחד בטוח שהסירחונות, הבזיונות(של ללכת ברחובות עירנו הקדושה עם קרטון...) והחרדות שגרמה לי חיה אומללה זו, בטוח כיפרו... שלא תדעו צער!! ו..תסתפקו בכסף!!!

אוך! תיכננתי ללכת להפגנה כזאת היום

לא של אנונימוס, אלא שלא שב"י. בסוף לא יכולתי, כי אני גרה ליד כרמיאל וההפגנה היתה בירושלים ואני צריכה להיות בצפון מחר ב-10:00, ואיך שלא ניסיתי זה לא היה אפשרי
חברה שלי סיפרה שהיה נוראי ושזרקו עליהם חלקי גופות. לשמחתי, הבנתי שהצליחו להציל לפחות תרנגולת אחת. אבל עדיין לא יצא לי לשמוע ממש פרטים על מה ואיך היה.

Le Fay

New member
מקום נהדר, אבל המנות המיוחדות

שלהם עולות כמו מיכל דלק. שלי, לא שלך.

miss mcmillan

New member
אפרופו עוף טוב ../images/Emo32.gif../images/Emo82.gif

וזה קשור רק בגלל שזה אוף ואני מתביישת לזהם את הפורום בהודעה חדשה על זה
. בשעה טובה ומוצלחת, לאחר שייללתי רבות ונצורות בעניין לכל מי שהיה מוכן לשמוע, ולאחר חודשיים הומלסיות שמנעו ממני גם לכתוב כאן, יש לי דירה חדשה ונהדרת במרכז ירושלים. הבעיה? שיש לירק|דירה. אודה מאד מראש אם נשאר משהו מכל הריהוטים המיותרים שפורסמו כאן לא מזמן, או אחרים- מכל הבא ליד, במצב טוב ועדיף מאיזור ירושלים. למה עדיף מאיזור ירושלים? כי כל מה שלא, אני אזדקק גם לעזרה בהובלה שלו. למעשה, מי שיעזור לי להעביר מזרון זוגי שכבר בנמצא מת"א לעיה"ק תובב"א- יקבל כרטיסיה חינם למסיבות שייערכו ברוב עם בדירה הנ"ל. התמסרו אם יש לכם עזרה, רעיונות או מילות-נאצה על היותי needy באמתחתכם.

למעלה