ס-ו-פ-ס-ו-ף !

14מתן

New member
ס-ו-פ-ס-ו-ף !

סופסוף מתייחסים לבאפי ! אחרי שהיא התמודדה לסידרה הטובה ביותר בראש אחד וזאנדר הופיע במן פרויקט שלהם הם עשו כתבה על עונה שלמה - "הינה באה הקוטלת" עדיין ההצבעות לנבחרת השנהל א הסתתימו אז תתקשרוווו 067666566 תוכנית טלוויזיה של השנה הצביעו למס´ 5 זוג השנה הצביעו למס´ 7 שער השנה הצביעו למ´ 15

ANGEL N

New member
מישהוא קורא בכלל את העיתון הזה?

בתקופה שלי קראו רק "מעריב לנוער", "ראש 1" תמיד נחשב לעיתון סוג 2.

ד י י ז י

New member
אני לא חושבת..

נראה לי שזה נשאר ככה.. מעריב לנוער עדיין בטופ.. אבל oh well רק שיהיה איפשהו באפי...

../images/Emo45.gif

ראש אחד זה
, מעריב לנוער זה סתם
.

:)

אני מעדיפה לקרוא באנגלית אז בכלל אני מעדיפה כל מיני כאלה באנגלית.. אבל אני יודעת ומעדיפה את ראש1 תמיד יש שמה על באפי ולא במעריב זה הסיבה שלי לפחות...

ראש 1 שולט

הייתי מנוייה גם לראש 1 וגם למעריב לנוער וראש 1 הרבה יותר מעניין הכתבה, אגב, לא משו...

../images/Emo9.gif

אבל ת´אמת - צר לבשר, אבל אף עיתון בארץ הוא לא משהו. זה מוזר שאני מעדיפה את TIME? |נסקל|

כן אתן מוזרות:)

אם כבר העיתון הרשמי או SEVETEEN או משהוא כזה ... אבל מה לעשות עם חכמות כמוכן:)

Lady of Buffdom

New member
חברה שלי מנויה לראש 1

והיא הביאה את העיתון היום לביצפר, אז יכולתי לקרוא את הכתבה. yey me

ANGEL N

New member
אווווווווו!!!!

איזו חתימה מרגשת, כמעט בא לי לבכות
איך באפי יכלה לעשות את זה ...
פחחחחחחחחחחחח

ANGEL N

New member
הקרוסאוברים בעונה 5/2

ספויילר לעונה 5 של באפי בעונה החמישית של באפי היה רק קרוס אובר אחד לפי מה שאני זוכר והוא היה בפרק 16, אחרי הפרק הגופה אנג´ל הלך לבקר את באפי. היה עוד קרוס אובר של דרוסיליה שבאה לספייק בפרק "קראש" שהוא מס´ 13 אם אני לא טועה. ספויילר לעונה שניה של אנג´ל: בעונה השניה של אנג´ל היו גם כמה קרוס אוברים": ווילו הופיע כבר בפרק מס´ 16 "דיסהרמוני" וגם הרמוני הופיע באותו הפרק. ואיך אפשר לא להזכיר את הקרוס אובר הכי משמעותי של העונה בפרק 22 והאחרון ווילו מגיעה ומבשרת את החדשות הכי קשות שיכולות להיות

למעלה