ס.ד.

ס.ד.

לא ברורה לי המטרה שלך באיזכור הגב' רבינוביץ' בימים האחרונים בפורום.מבלי להתייחס לאמיתות הדברים, שכן אין לי מושג,הרי שמדובר באישה מסורה בצורה בלתי רגילה הן לצוות ביה"ס אותו היא מנהלת והן לילדים. מיכל עובדת בתנאים מאוד לא פשוטים ומצליחה לקדם פרוייקטים חשובים.מי כמוך יודע כמה קשה בעיר הזאת. להחלטה שלך לפתוח את העניין בפורום יש השלכות קשות גם מבחינה אישית אבל גם מבחינה ציבורית.אתה שופך את התינוק עם המים... אין זה הוגן לפגוע כך באדם אשר כל רצונו לעשות טוב ולהצליח להוביל מהלכים חשובים בקידום תיכון חדש בעיר. מיכל אהודה מאוד בקרב הציבור וההורים ואתה גורם לה עוול משווע!

ס ד

New member
זאב, שלום. אכן לא ברורה לך מטרתי.

היות ואני מכירך, אני גם מאמין לך. וזו מחמאה - אינך פוליטיקאי לודאי טיפוסי, ולכן אינך חושב שחיתות. מטרתי היא לחשוף שחיתות שהייתי עד לה במשך כהונתי כיו"ר ועד הורים! כמו שפעם כתבתי כאן, אני יכול ללמד פוליטיקה גם את הגדולים ביותר בלוד. ללמד אמרתי לא להיות כי אינני מוכשר להיות פוליטיקאי כפי שגם אתה לא. בהזדמנות אחרת אסביר לך כולל הוכחות (גם אם קשה לך לקבל זאת). לדבריך "אישה מסורה.." "שופך את התינוק..." אין זה הוגן..." אלה מסקנות מרחיקות לכת שבאות ממקום של תמימות (לא פוליטיקאי כבר אמרת?) איך לך שביב של מושג במה ובמי מדובר. כל השנים בהן אני כותב לכ נושא היה לי סימוכין ועדויות. אחר לא אכתוב או הוסיף כודם את המילים לדעתי, להערכתי וכיו"ב. היות ולא הבחנת בהם הרי שמדובר בעובדות. ואני מתכוון לפירוש של אבן שושן למילה עובדה. ולא כפי שכל זב חותם היום קורא לעובדה במונחים של לדעתו... סבלנות ידידי - הכל יצא החוצה. מי שזוכר הבטחתי שאפרסם בפורום שחיתיות שלא כולם היו ערים להם. כמי שמכיר המערכת לפני ולפנים אני אומר לכם שהדברים כפי שניראים לכם הם לא כהווייתם. זה כולל עיתונות מקומית, חברי מועצה וסתם עסקנים שיורקים עליכם ואומרים לכם גשם. זה ממש כך. עוד יתבר לכך שלא גברת זו ולא זו צדיקות. ולתמהוני כזה או אחר יש קופת שרצים אדירה. ותמהוני אחר מתומרן שלא בידיעתו ע"י 'צדקת' אחרת ועוד... סבלנות חברים..

usa2003

New member
זאב ידידי......

אתה מתעסק עם 'בדואי'-->הרי ככה הוא מכנה את עצמו בתכתובות. הלוא כולנו יודעים שכשכיהנה הגברת מיכל רבינוביץ כסגנית מנהלת בבית ספר 'ספיר' היו בניהם 'יחסי ידידות' עד כדי כך שהבדואי יצא מעורו והמליץ על מיכל שתחליף כמנהלת את הגברת עליזה בלנק שניכשלה בתפקידה ומשרד החינוך העבירה מתפקידה ב'ספיר' לוד . זה מה שהיה . עכשיו פתאום שינה 'דעתו' היא 'לא מתאימה לו' כי אנינה מקבלת את דרכו הנלוזה הכוחניות שלו, לרבות הלשון החצופה ומחרחרת הריב . תשאל ובצדק מדוע זה קרה ? הרמז שלי לך הוא --->תוצאות הבחירות לעיריית לוד בהם ניצח מר מקסים לוי ז"ל ובגדול את המועמד שתמך בו ה'בדואי' . עכשיו אתה אולי מבין מדוע הוא מכנה עצמו 'בדואי' ---> פשוט ,רגע אחרי שיצאת מהמקהד ( אוהל האירוח ) ואתה עם הגב מולו .......... את השאר תשלים בעצמך, אני סומך על האינטלגנציה שלך.

ס ד

New member
תמהוני, מסתובב בלילות. אתה קרוב

מאוד ליועץ המשפטי לממשלה. המשך כך. עוד קצת מהלשון המלולית שלך... הרי במציאות אינך מסוגל לדבר. פניך רוטטות. עיניך רוקדות בחוריהן מאיימות לצאת... אתה יכול לספר חצי אמיתות ולקשור אותן בקונוטציות הפוכות. זה לא יעזור. כולם יודעים את האמת. ולאלה שלא, אני אביא אותה בפורום בצירוף עדויות ומסמכים. אתה יכול לספר למרפסת בדוטות בשפה יפה כדי להרשימו. אך בדוף גם הוא כמו אחרים לפניו יגלו מי אתה. בדיוק כמו השיעור שנתת לגיא רק בגלל שהוא לא הסכים עימך במאה אחוז... כמו מועצת העיתונות הארצית, כמו מייסד אירגון ההורים הארצי ועוד....

למעלה