ס"ג-1 8X11 - Gemini

Chelnak

New member
ס"ג-1 8X11 - Gemini

פרק טוב מאד לדעתי. אוניל אפילו זכר גם את השם של וולטר וגם את זה של סיילר!
באמת תהיתי מה קרה עם קרטר המשוכפלת ועם החמישי. עכשו יש לקרטר evil twin של ממש... אם כי נראה לי קצת מוזר שקרטר המשוכפלת הפכה לכזאת evil. כרגע לא זכור לי מה עוד רציתי לכתוב (שוב שכחתי לרשום לעצמי הערות...
))

SL Anubis

New member
סטארגייט 8X11 Gemini - שרשרו

קודם כל נתחיל מהשאלה- מה לעזאזל?!?!?! אני נכנס לפורום, בתקווה לכתוב משהו על הפרקים שהיו עכשיו בערוץ 1....ואני לא מוצא את הנושאים של kinspirit בנוגע לפרקים האלו....!!! יש מצב שהנ"ל נעדרת, וכל מי שראה או שמע ממנה משהו מתבקש לדווח מייד לתחנת המשטרה הקרובה. בנוגע לפרק....פרק סבבה. ולפינת הקטנוניות - קצת מצחיק שטיאלק מאיים כל הפרק על סאם המשוכפלת עם הנשק החדש שלהם, במיוחד בהנחה שסאם "רוצה" שישמידו אותה....אז איפה האיום פה? חוץ מזה לא הבנתי למה כולם אומרים לסאם שהיא לא אשמה (אוקיי חברים טובים אבל עדיין), ברור שהיא אשמה, אני הייתי מפטר אותה על זה שהיא הביאה בפוטנציה להשמדת הגלקסיה. נ.ב, אם אחד ממנהלי הפורום יחליטו לפתוח בעצמם שרשור לפרקים שעכשיו היו, תרגשיו חופשי למחוק את שלי.

kinspirit

New member
הייתי בטיול ../images/Emo163.gif

מתנצלת, שכחתי לבקש שיפתחו שרשורים. תודה לצלנא'ק על היוזמה
"אחד ממנהלי הפורום"? יש משהו שאתה יודע ואני לא? *מרימה גבה* פעם אחרונה שבדקתי, נכון להיום, אני המנהלת היחידה של הפורום.

DNile

New member
סה"כ אהבתי את הפרק,

אבל מאוד מטריד אותי הטמטום ותמימות שאנשי SG1 מגלים... היית מצפה שאחרי שהם התרגלו לזה שיש אנשים שנראים בול כמוהם, רק שיש בתוכם נחשים רעים, הם יהיו קצת יותר חכמים מאשר לסמוך על מישהו בעיניים עצומות, על אחת כמה וכמה מכונה.

SL Anubis

New member
הקדמת אותי בדקה!../images/Emo3.gif

פתח נושא גם לאטלנטיס. ושמישהו ימחוק/יעביר את שלי.

SL Anubis

New member
לא הבנתי את ההתחלה עם דניאל

שמדבר עם סאם על הפרומיתאוס ועל אטלנטיס.....הם רוצים לטוס עם הפרומיטאוס לאטלנטיס!? כי זה לא נראה לי הגיוני בכלל, עד כמה שמשהו לא יכול להיות הגיוני בסדרת מדע בדיוני....

Chelnak

New member
גם אני לא בדיוק עקבתי אחריו...

צריכה לצפות בזה שוב...
אבל למה לא הגיוני? האסגרד לא טסים עם החלליות שלהם בין גלקסיות?

SL Anubis

New member
שאלה טובה.

שאני לא בטוח בתשובה שלה. ומה קרה שהאסגרד פתאום מנדבים ככה טכנולוגיה? אז בסדר, ג'ק והחבר'ה הצילו אותם פעם או פעמיים (מי סופר) אבל עדיין... לדעתי לא היו צריכים להזכיר את האפשרות הזאת שהפרומיתאוס יכולה להגיע לאטלנטיס....זה מיותר. ויש לזה יותר מדי השלכות.

Chelnak

New member
בקשר לאסגרד

זה דוקא די פשוט: הטאורי הצילו את האסגרד הרבה יותר מפעמיים. האסגרד הם בעלי הברית הכמעט יחידים שמעולם לא גילו עוינות כלפי הטאורי (ואני לא מחשיבה את לוקי). בהתחלה הם היו מוגבלים על-ידי אמנת כוכבי-הלכת המוגנים, שמנעה מהם לסייע ישירות לטאורי. אבל מרגע שאנוביס הגיע לתמונה, והאמנה הופרה על-ידי הגואולד - האסגרד כבר לא כבולים להגבלות שלה, ויכולים לספק לטאורי טכנולוגיה.

lenin972

New member
לא לשכוח את THE FIFTH RACE

האסגרד כבר הראו בעבר תוכניות גדולות לגבי כדור הארץ. "יש לכם הרבה פוטנצייל" אז הם יעזרו להם לממש אותו.

Enderew

New member
לגבי יחסי האסגארד - טאורי

הם דומים איפושהו ליחסי ישראל - ארה"ב. וחוץ מזה, תור היה חייב לאוניל טובה אם אני זוכר נכון. מה שלא ברור לי - הספינות של האסגארד יכולות להגיע לאטלנטיס. אז איך זה שהאסגארד לא שמרו עם הקדמונים על קשר ויודעים על הריית' וכו'? ולמה הם לא באו לעזור לקדמונים או משהו כזה? ואם האסגארד יכולים לטוס בין גלקסיות, למה הריית' לא? ולמה ג'ק לא מבקש מהאסגארד לתת לכמה מהחבר'ה שלו טרמפ לאטלנטיס? וכו?

SL Anubis

New member
בדיוק.

כמו שאמרתי. זה יוצר יותר מדי בעיות, לא היו צריכים להעלות את זה בכלל.

lenin972

New member
הרייט' לא יכולים לטוס בין גלקסיות

מאותה הסיבה שהגאולד לא יכלו, הם לא מספיק מתקדמים.

varty

New member
לדניאל יש אובססיה עם אטנטיס

פרק חביב . נראה לי גם טימטום שה האמינו לסם השניה ונתנו לסם המקורית לפעול על פי רגשות . נכון שג`ק אמר לטיאלק שישים עין אבל שעובדים עם אויב כל כך מסוכן צריך להשגיח יותר ולא לתת לקרטר לעשות מה שבא לה...

SL Anubis

New member
כמו שכבר אמרתי בעבר....

הבחור (דניאל) פשוט צריך לפרוש (שוב). הוא מקבל פחות זמן מסך מסיילר ווולטר (כל אחד לחוד, אפילו לא ביחד...). ממש אין להם מה לעשות איתו יותר.... גם זה היה דיי מיותר ששמו את טיאלק בתור הכלב שמירה של סאם המשוכפלת במשך כל הפרק....אז מה אם יש לו היקף יד יותר גדול מהראש שלה....

nzkiwi

New member
100% חוסר דיסטנס! הו ג'קי!

היה בהחלט גדול לשמוע את ג'ק קורא "וולטר" ו"סיילר"... ענק! מה שעוד אהבתי זה שכג'ק שמע שתי קרטריות, התגובה הראשונה שלו היתה "הלוואי!" ואז מה המבט המופתע של קרטר... האמת שהם רצו להשתמש באלפא-סייט שלי אבל אני לא הסכמתי. משכפלים, אמרתי להם, בחיים לא בPXI-A22... (כמובן שהם לא גילו לי שמדובר בקרטר... גררררררר)

למעלה