סתמו שניכם

פרי16

New member
סתמו שניכם

1.למוצי פוצי לוצי איך שקוראים לך כדי לך לסתום תיקראי לחברים שלך פרחות ופרחים ולך הבנת ימקק 2.לשני כדי לך להירגע שמעתה אני לא מפחד ממך יטמבל ותבזבזכמה שאתה רוצה הודעות לך תישן על האף סתם לשניכם עכשיו כדיי לכם להירגע אם לא אני עכשיו פונה למנהלים של כל הפורום הזה ומבקש לחסום אותכם מי הסיבות שלי ואני בטוח שיסכימו איתי צריכים לשים לכם שלט זהירות כי אחרת אתם לא תבינו שאיתי לא מיתעסקים ולך ממש אין לי בעיה שיש לי חשבון פתוח איתך יאללה צא לי מהווריד שמעתה

פרי16

New member
ויי אתה מזה מצחיק קורא מצחוק

בוא רוצה כדור הרגעה משהו ושאני יחסם צודק אחרי שם יחסמו אחד מאם חחוץ מהפוצי לוצי דוצי הזאת יש תשני שהוא מעצבן את כולם הוא אילך ליהחסם וזה יקרא בידיוק כמו השורד היחיד שלפי שחסמו אותו אז דיייייייייייייייייייייייייייייי 1.מעיין הכי לא סתומה 2.מיכל מגעילה מכוערת ופרחה שתלך תישן על האף אולי יהיה לה טוב 3.מעיין גם לא פרחה 4.מעיין צדקה מיכל סציומטית .5לוסי מוסי דוצי הזאת תירגעי ומהר תיקראי לחברות שלך פרחות שמעת 6.מעיין יתבכיינה בהצדקה טוב דן מנו עשה תחבולות אבל מה שאופיר עשה זה גרוע מי כולם חמודים זאת הודעה לכל הפורום מעיין יתבחיינה על משהו שבאמת היה כועב ולא סתם כי דן מנו לידייתכם עשה בריתות ושיקר על הבריתות אבל לא לשקר ואחר כך ליצתרף לחגיגה ולאגיד שהיא בנאדם ניבזי אז המסר שלי לכל הפורום תעמדו במקומה תרגישו כמה כעב זה ואתם יודעים מה היא יצאה מהתוכנית כמו מלכה א.יש לה חברה חדשה שלפי דאתי היא דבר מקסים מירית ב.מדברים אלייה בכל מקום על הדחה לא מוצדקת ג.היא החזירה לאופיר את מה שמגיע לו על ידי התקשורת וזהו שני מסרים שלי לכן: מעיין בנאדם ששומר על ערכיו והיא ניפגה כי בדחה כזאת אף פעם לא הייתה אופיר ומיכל מבחינתי זה בני אדם שאין לאם כבוד ואין לאם ערך ומוצי לוצי את לא האית חייבת לרחם בהתחלה על מעיין תודי בזה היה לה קשר אם מאיר והיא סציומטית אז דיי לא חבל לך להוציא אנרגיה פשוט תשבי בשקט וזהו זה מסר לך

למעלה