סתם...

FlawLess

New member
סתם...

שלום לכולם, שוב... איך היה במצעד? נהנתם? אני הגעתי בדיוק להפנינג בסוף, ולא לצעדה עצמה, בגלל המרחק... (שעתיים וחצי לכל כיוון). רציתי לשתף אתכם... ההורים שלי יודעים עליי, כבר בערך 3 שנים, והם מאוד בסדר עם כל העניין. היה לי אפילו חבר, שהיה בא אליי הרבה בסופ"שים, והם מאוד קיבלו אותו. יש לי עוד שני אחים קטנים (אחותי בת 18 ואח בן 12), שלא יודעים עליי. הגעתי למצעד, אבל שיקרתי להורים שלי לגבי המקום שאליו אני הולך... וכשחזרתי הביתה, אמא שלי שאלה אותי בצחוק: "נו, איך היה במצעד...?" (היא הבינה מעצמה), ואפילו קצת נעלבה שלא הזמנתי אותה ללכת. האופציה הזו לא עלתה לי אפילו בראש! אני מחוץ לארון בפניהם, אבל עדיין מתנהג כאילו אני בפנים... והעניין הוא שאני עושה את זה הרבה, אני לא מספר לה שאני נוסע לפגוש מישהו או משהו כזה. אני מרגיש רע עם זה, כאילו שאני מעמיס עליה, שזה בעצם מיותר כל העניין הזה. אבל זו רק הרגשה שלי, כי היא מקבלת מאוד, לפחות ממה שאני קולט... אז החלטתי- שנה הבאה אני מגיע עם אמא שלי! ובכלל, מעכשיו אני אהיה יותר גלוי איתה...

W a r r i 0 r

New member
החלטה נכונה אחי.

לפעמים אנחנו מתנהגים בפחד הרבה יותר מההורים שלנו.. אם אתה כבר מחוץ לארון, לדעתי כבר לא כדאי ללכת סחור סחור, אבל באמת קבל ח"ח אחי!

FlawLess

New member
אני לא מחוץ לארון...

ההורים שלי יודעים, וחברים טובים מהמושב. חוץ מהם, אף אחד... ויש לי משפחה גדולה פה, קצת כמו שבט קטן, אז זה לא פשוט.

white star

New member
../images/Emo54.gif כל הכבוד ../images/Emo24.gif

ק' תדאג לביצוע שנה הבאה

קודם כל

מחזיק מאמא שלך, כל הכבוד לה! דבר שני יהיה מצעד בחיפה ככה שאולי תוכלו ללכת יחד גם השנה.. זה יוצא יום חמישי אם אינני טועה...

FlawLess

New member
אני לא חושב שאגיע...

למרות שגיאוגרפית, זה המצעד הכי קרוב... אבל הסיכון של לראות אנשים שאני מכיר, מהצבא, מהחיים, ובכלל...

orrr18

New member
חחח צרות של עשירים! ../images/Emo6.gif

יא איזה אמא מגניבה יש לך! חח... פעם הייתי באוויטה וראיתי מישהו יושב שם עם ההורים שלו... ולא יכולתי להפסיק להסתכל עליהם... זה נראה לי מגניב ביותר... אם היא כ"כ פתוחה ומגניבה, אין סיבה שלא תהיה גלוי איתה... קח אותה למצעד... זה גם כייף בשבילה, וגם יתן לך הרגשה טובה!

moshe34

New member
מעניין ....

באמת מעניין אם היא שאלה את זה בצחוק או ברצינות....

../images/Emo88.gifנראה מההודעה שלך

שכל השקרים הלבנים הקטנים האלה , וזה שאתה מתנהג כאילו אתה עדיין בתוך הארון נובע מזה שאולי אתה בעצמך לא קיבלת את עצמך ב100% ואתה מרגיש איפושהו שזה עדיין קצת שלילי להיות הומו, או לא בסדר או כל הגדרה אחרת, ובגלל זה אתה ממשיך להתנהל קצת בארון? בכל מקרה כל הכבוד לך, ושאפו לאמא
למה הסביבה המורחבת לא יודעת עדיין?

FlawLess

New member
זו בדיוק הסיבה...

אני בהחלט חושב שאני לא שלם עם עצמי, ובגלל זה גם הסביבה המורחבת לא יודעת עדיין, אלא רק אנשים שמספיק קרובים אליי וחשוב לי שיידעו.

../images/Emo88.gifהבנתי - ומה הסיבה

לכך שאתה לא שלם עם עצמך? מה מונע בעדך ? איזה פחדים ? ספר לנו - אנחנו נוכל לעזור - כולנו היינו שם

למעלה