סתם סתם סיקרן אותי, יש פה עוד נגנים חוץ מגיטריסטים?
B baby jimmy hendrix New member 17/12/01 #3 כמובן אני, חוץ מגיטריסט מתחיל, גם מנגן על אורגנית די הרבה זמן (לא על פסנתר, כי לא לקחתי שיעורים פרטיים ואין לי פסנתר בבית אלא רק אורגנית). אני גם מחלל בחלילית, אבל לא התקדמתי בזה כל כך.
כמובן אני, חוץ מגיטריסט מתחיל, גם מנגן על אורגנית די הרבה זמן (לא על פסנתר, כי לא לקחתי שיעורים פרטיים ואין לי פסנתר בבית אלא רק אורגנית). אני גם מחלל בחלילית, אבל לא התקדמתי בזה כל כך.
T The Exorcist New member 17/12/01 #5 כן... התחלתי על כינור אני מנגן גם על באס קצת ועל תופים. כמובן גם קלידים (אבל כבר כמעט שלא) ובקרוב אני שוקל על סקסופון.
כן... התחלתי על כינור אני מנגן גם על באס קצת ועל תופים. כמובן גם קלידים (אבל כבר כמעט שלא) ובקרוב אני שוקל על סקסופון.
R ram liran New member 17/12/01 #6 אני בסיסט (זה לא גיטרה, נכון? ../images/Emo13.gif) אני התחלתי על אורגנית. למדתי 4 שנים, ואז החלטתי שזה לא בשבילי. לא נגנתי בכלי נגינה כמה שנים, ועכשיו התחלתי על בס. Ram-bo
אני בסיסט (זה לא גיטרה, נכון? ../images/Emo13.gif) אני התחלתי על אורגנית. למדתי 4 שנים, ואז החלטתי שזה לא בשבילי. לא נגנתי בכלי נגינה כמה שנים, ועכשיו התחלתי על בס. Ram-bo
מ מאיר וינגולד New member 19/12/01 #7 גם אני רב גוני (חרוז...../images/Emo98.gif) אני גיטריסט כבר 10 שנים, במהלכם למדתי באס,תופים,קלידים,ואת כל המסביב.
גם אני רב גוני (חרוז...../images/Emo98.gif) אני גיטריסט כבר 10 שנים, במהלכם למדתי באס,תופים,קלידים,ואת כל המסביב.