סתם

אורןן22

New member
סתם

ישבתי והשתעממתי ואז הגעתי למסקנה :) המילה "תמיד", אתם לא חושבים שזה אחת המילים הכי קשות עם הסיכוים הכי גדולים לתקוע משפט ? או שזה רק אצלי, בכל אופן אני לא משתמש במילה הזאת כמעט אם בכלל, אני מחליף ב.."כל הזמן" לא שבזה אני לא נתקע ;)

shuky63

New member
האמת היא שאין מילים קשות אלא מילים

שאנחנו הופכים בראש שלנו לקשות. ואז כיוון שבראש שלנו המילה מקוטלגת כקשה, כשאתה קולט שעוד כמה מילים תצטרך להגיד אותה אתה כבר דרוך וחרד.אתה כבר מנסה לשלוט בהוצאה של המילה עם הצד המודע שלך. במקום לתת למוח לשלוט בפה ולעצב אותו לצורה שתוציא את הת.. בצורה חלקה אתה לוקח פיקוד וסוגר את הפה כדי להפיק את הצליל.אבל לא שכחנו שאתה בחרדה,והשרירים מתוחים אז כמובן שהפה נסגר חזק מידי ולא מאפשר לת לצאת. בקצור אפשר להשוות את זה לשני שחקני כדורגל מאותה קבוצה שרצים יחד לכדור ונתקלים זה בזה במקום לקחת את הכדור. אילו רק המוח יכול היה לצעוק לנו במצב הזה:שלי....

אורןן22

New member
ממש לא

אני נסתי להגיד אותה לעצמי לבד בחדר ונתקלתי בקשאים, אפילו כששילבתי את זה בתוך שיר. חמור ביותר אה?

GUY639

New member
בעיקרון זה לא רק "תמיד"

זה הרבה מילים שמתחילות בעיצור ראשון מודגש מאוד. אבל לי לא כ"כ קשה להגיד תמיד שזה משולב במשפט, רק עכשיו שגרמת לי לחשוב על זה ולנסות להגיד את זה היא פתאום באמת מתגלה כמילה קשה. אבל אפשר "כל הזמן", "באופן קבוע", "סדיר" (באופן סדיר\תדיר. בעצם, תדיר לא הרבה יותר טוב מתמיד...)

למעלה