סתם...

סתם...

חסרה לי אהבה חסרה לי התשוקה חסר הלהט חסר לי חום חסר לי מגע יד אישה אוהבת חסרות הנשיקות חסרות המילים הנעימות אין לי אהבה לא מרגישה חיה בשביל לחיות את החיים. רוצה להתאהב לא רוצה כאב בלב יצאתי עם אחת ששברה לי את הלב ומאז אותו היום לא מוצאת שוב אהבה יצאתי עם הרבה וזה לא היה שווה ליבי לא התמסר והן הזילו רק דמעות רוצה רופא שירפא לי את הלב שיגרום לליבי לפעול כמו בעבר רוצה אישה אחת שלא תבגוד לא תשקר ולעולם בי לא תפגע רוצה פיה טובה שתגשים לי משאלה שתביא לי אהבה רוצה שדון קטן בתוך בקבוק שיגשים לי שלושה משאלות אהבה אמיתית ונצחית אמןןןן

ממש מרגש ../images/Emo24.gif

יווו חמודה זה ממש מרגש אל תדאגי זה יבוא.. אם לא תחפשי זה יבוא ואפילו במהרה אל תתייאשי יש אנשים ובנות מדהימות בחיים האלה!!! שיהיה לך סופ"ש מצויין

LiDorrr

New member
זה לא מרגש, זה

אפילו בקושי ניתן לקריאה... קצת סימני פיסוק, אנשים..

קשקש 7

New member
מאמי, דיי..

הבנו שבא לך לשחק אותה ביצ'ית, אבל חלאס.. לא עובד לך.. מי שמכירה אותך פה יודעת שאת לא, אז ותרי... מתה עליך..

סליחה

לידורוש לא רשמתי את זה כדי לרגש מישהי/ו פשוט הרגשתי צורך עז להוציא מה שיושב לי על הלב כבר המון זמן אני לא מרגישה מספיק חופשיה כדי לדבר על הנושא הזה עם החברות/ים שלי אז ישבתי לבד בחדר בדיכאון פתאומי שנכנס בי וסתם שיחקתי בפון ואז הגעתי לחדר הזה וראיתי שיש המון כמוני ששופכות פה את ליבן אז החלטתי גם אני להוציא את הבפנים של הכאב וסלחי לי על החוסר סימני ניקוד אני פשוט לא רגילה לזה

LiDorrr

New member
סתם נו, זה לא היה בקטע רע

התוכן של מה שכתבת היה באמת בסדר גמור (חח זה נשמע כאילו אני מבקרת ספרותית או משהו - אבל הבנת למה אני מתכוונת...). פשוט חוסר סימני הפיסוק (פיסוק, לא ניקוד, בלי ניקוד אפשר להסתדר) מקשה על הקריאה ואפילו מוציא את החשק ממנה. לא בקטע רע, סתם טיפ. ושיהיה בהצלחה :)

רחל666

New member
גם לי

רק רציתי שתדעו שאני פשוט כלואה כאן אני מפנטזת על אישה ומגעה כבר 6 שנים ואני מתביישת לממש את זה במקום אני פשוט רואה סרטים מפנטזת ומגם כמובן מאוננת.

למעלה