סתם.....

d m d

New member
סתם.....

שלום אני משתתפת לא ממש פעילה בפורום אבל אני קוראת אותו מידי פעם ואני חייבת להגיד שהפורום עזר לי מאוד... השתחררתי לפני 10 חודשים ובמשך כל הזמן הזה הייתי לא במצב הכי טוב ,וברוך השם לפני חודש וחצי מצאתי עבודה שבחיים לא חשבתי שאוכל לעבוד בה כי היא מצריכה דיבור עם אנשים כמעט כל הזמן... מצב הרוח שלי השתפר ואני מחייכת כל הזמן... אנשים בעבודה כל הזמן נדהמים שאני מחייכת כל הזמן (ואני לא בנאדם שמחייך כל הזמן).... הדיבור הוא עדיין בעייה שאני מנסה לשפר כל הזמן... רוב הזמן אני מדברת סבבה אבל יש גם את הנפילות... מה שאני רוצה להגיד שחבל על הזמן שביזבזתי ושהחיים יפים... באמת.. הם קשים מאוד אבל אפשר להתגבר על רוב הדברים... אני נהנת מאודומציעה לאנשים שנמצאים כרגע הצומת דרכים ואין להם מושג מה לעשות ,פשוט תעשו כי חבל על הזמן... שיהיה לכולם רק טוב והרבה אושר....

shoshyyy

New member
תספרי לנו קצת על עצמך .....

איפה את עובדת ? איך הולך לך ? נשמע מעניין.

lor2

New member
גרמת גם לי לחייך! ../images/Emo6.gif

אני מכירה את ההרגשה הטובה הזאת (אמנם מדברים אחרים)... מתעוררים בבוקר עם חיוך, ואפילו מה שאת רואה כבר שנים יום יום נראה יפה ורענן יותר, נכון? כמה חבל שבשביל להעריך את הטוב צריך לעבור את הרע...
אל תקחי ללב את ה"נפילות"... בין הנואמים הגדולים היו מגמגמים... מבחינתך כבר טוב לך ואת עושה מה שאת רוצה, ואם מה שמפריע לך זה איך הסביבה מסתכלת עלייך, אל תדאגי. בחורים עדיין יתחילו איתך ותוכלי להתקבל גם לרפואה...
ואת בת 21! יש לך מספיק זמן לתקן את כל הבזבוזים האפשריים...
שיהיו לך רק תקופות טובות בחיים והרבה אושר והצלחה...

lor2

New member
תשמע...

התכוונתי לטוב שאחרי הרע... אם כי הטוב והטוב בשיאו כבודם במקומם הרם ביותר מונח...

למעלה