סתם היי כולם! קוראים לי טליה ואני מתה על בנות גילמור ובמיוחד על מיילו ואלקסיס
T talia1222 New member 22/3/05 #1 סתם היי כולם! קוראים לי טליה ואני מתה על בנות גילמור ובמיוחד על מיילו ואלקסיס
M morini77 New member 23/3/05 #5 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני מור בת 16 ואני מנצלת את ההזדמנות הזו לקלל את תפוז: תפוז יא חתתיכת |צונזר|
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני מור בת 16 ואני מנצלת את ההזדמנות הזו לקלל את תפוז: תפוז יא חתתיכת |צונזר|
א אורוש47 New member 24/3/05 #9 הממ........ תאריכים אינלי מושג, ומקום....... אממ...... כמה שיותר בצפון
א אורוש47 New member 24/3/05 #11 אוי ../images/Emo93.gif שרשרתי לא נכון ../images/Emo122.gif זה היה אמור להיות בהודעה על המפגש...... *סתומה*
אוי ../images/Emo93.gif שרשרתי לא נכון ../images/Emo122.gif זה היה אמור להיות בהודעה על המפגש...... *סתומה*
G gilmorefreak New member 24/3/05 #12 נצל"ש.. לאיזשהו פרק בעונה 5 לא זוכרת איזה..נו הוא כבר שודר.. הכנתי רקע, של לור ולוק.. איכות גרועה.. תפוז לא נתן לי להעלות אותו באיכות נורמלית וגם לא נענע.. [רציתי להעלות לנענע ואז לתת קישור..לא הלך.. בכל מקרה..הנה.. תחוו דעתכם!
נצל"ש.. לאיזשהו פרק בעונה 5 לא זוכרת איזה..נו הוא כבר שודר.. הכנתי רקע, של לור ולוק.. איכות גרועה.. תפוז לא נתן לי להעלות אותו באיכות נורמלית וגם לא נענע.. [רציתי להעלות לנענע ואז לתת קישור..לא הלך.. בכל מקרה..הנה.. תחוו דעתכם!
א אורוש47 New member 25/3/05 #14 יו זה יפה../images/Emo70.gif גרמת לי להכנס ולקרוא את ההודעה למרות שהיא ספויילר. (אולי .. אינלי מושג אבל נראה לי שכן כי אני לומכירה את זה לומשנה ) . זה יפהה אהבתי מאוד
יו זה יפה../images/Emo70.gif גרמת לי להכנס ולקרוא את ההודעה למרות שהיא ספויילר. (אולי .. אינלי מושג אבל נראה לי שכן כי אני לומכירה את זה לומשנה ) . זה יפהה אהבתי מאוד
G gilmorefreak New member 25/3/05 #15 ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gifהוו..תודה לך.!.../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif וזה אכן ספוילר אבל לא כזה רציני.. כי זה לא כל כך אומר משו..נכון? תודה!
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gifהוו..תודה לך.!.../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif וזה אכן ספוילר אבל לא כזה רציני.. כי זה לא כל כך אומר משו..נכון? תודה!
א אורוש47 New member 25/3/05 #16 ../images/Emo9.gif בבקשה ANY TIME לא זה אומר הרבה.... לא לי לפחות (אולי זה קשור לעובדה שאני אממ קצת איטית.... )
../images/Emo9.gif בבקשה ANY TIME לא זה אומר הרבה.... לא לי לפחות (אולי זה קשור לעובדה שאני אממ קצת איטית.... )
G gilmorefreak New member 25/3/05 #19 ../images/Emo6.gifלא, לא קשור לזה..../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif
N Nerade New member 28/3/05 #21 אני רוצה לראות, אבל נו, זה ספויילר. אז זה ספויילר שיהרוס לי או סתם דמות שמצטרפת או... אממ?
G gilmorefreak New member 29/3/05 #22 אממ..לאור זה לא הרס כלום..../images/Emo12.gif זאת ההתמכרות שלי..לורליי ולוק! לא נראה לי שיהרוס לך!