סתם

• פותח הנושא t@gel
  • פורסם בתאריך

t@gel

New member
סתם

אל תשאלו למה אני לא יכולה להסביר אני לא יודעת מה לענות אני הולכת לי לכמה זמן משהו בתוכי מקולקל אתמול האמנתי שהמרפאה מתקנת אנשים שבורים היום אני יודעת למה קיימים מגרשי גרוטאות חייבים מקום לזרוק את כל הדברים ההרוסים את הדברים שכבר לא ניתן לתקן אותם... מרפאות קיימות לאנשים עם תקווה מוות קיים לאלו שכבר החלידו התעוררתי אמש מסיוט היום התעוררתי מחלום של תקווה אי אפשר רק לאכול ולשתוק אי אפשר לספר בלי לבכות אי אפשר לבכות בלי להשתגע להשתגע אני יכולה בבית לבד אני לא צריכה טיפול בשביל זה ישבתי וחשבתי לעצמי פתאום... האם גם לבני אנוש קיים מגרש גרוטאות כן בהחלט! רק שאנו קוראים לו ``בית קברות``

תגלינה!

אני מתאר לעצמי שבטיפול הם גורמים לבנאדם להרגיש רע, ולראות כאילו הוא לא שווה הרבה, אך כאשר דיברתי איתך בטלפון, ראיתי את הכוח שאת נותנת לאנשים בפורום שלך. אם את לא תהיי חזקה, איך את מצפה שהמלאכיות שלך יהיו חזקות! תגל, אין שום דבר העומד בפני הרצון, אבל אם את תרצי להגיע למגרש הגרוטאות אני אעמוד מול אותו רצון חזק שלך, ואחזיר אותך למציאות, כי יש בך כוח להילחם בכולם, ואת הרבה יותר מ-``גרוטאה``. תהיי חזקה! תומר

תגלי..

אכן משהו בתוכך מקולקל!! והקלקול זאת עצם המחשבה הזאת. תגל את שמנהל פורום את שנותנת עצות את שתומכת באנשים את שתמיד מוכנה להקשיב את שתמיד מבינה את שאוהבת את כולם כיצד את יכולה לדבר כך..? אני מבין עד כמה קשה הדבר ההתמודדות הסיוטים שלא נותנים לישון אבל.. תסתכלי סביב.. כל יום זורחת השמש תמיד יש אור גם בלילה תמיד תראי איזה פנס דולק אסור לאבד תקווה אסור לאבד רצון זה מה שתגידי לאנשים שיבואו אלייך לעצה? ברור שלא! אני מנסה להביע את כל מה שאני רוצה להגיד לך כאן בכתב אני פשוט לא מצליח ויש כל כך הרבה.. את בטח קראת את מה שכתבתי משפטים בלי קשר ולא הבנת הרבה.. וזה כל כך עצוב שלא כמוך לי קשה להתבטא במילים אנא נסי להבין.. וכמו ההודעה ששלחתי לך בטלפון... ``!Whenever u`r feeling lonely&sad I`ll b here just 4 u``

למעלה