סתם
נ ניקולי New member 13/12/02 #2 אויייייייייייייייי ../images/Emo24.gif איזה חמודים אתם...!! אביחי וקנגורית .... מקסימים יחד.. מי ייתן ותמשיכו כך לנצח ושתהיו מאושרים
אויייייייייייייייי ../images/Emo24.gif איזה חמודים אתם...!! אביחי וקנגורית .... מקסימים יחד.. מי ייתן ותמשיכו כך לנצח ושתהיו מאושרים
נ ניקולי New member 13/12/02 #4 אביחי?? מה זאת אומרת אל תבני על זה?? אתה מוכן להסביר לי את פשר הדבר הזה !!! אני לא מבינה מה זה אל תביני על זה?????????? אביחיייייייייייייייייייייייייייייייייי
אביחי?? מה זאת אומרת אל תבני על זה?? אתה מוכן להסביר לי את פשר הדבר הזה !!! אני לא מבינה מה זה אל תביני על זה?????????? אביחיייייייייייייייייייייייייייייייייי
A angel151 New member 13/12/02 #5 עכשיו אני גם רואה מי זו גנגורית מי אביחי אני מככבת בשער האינדקס של הפורום.. זה כיף לראות אם מי אני בעצם מדברת כי אני לא מזהה כל כך תמיד מי זה בת הים , מי זה קרוספס. וכדומה
עכשיו אני גם רואה מי זו גנגורית מי אביחי אני מככבת בשער האינדקס של הפורום.. זה כיף לראות אם מי אני בעצם מדברת כי אני לא מזהה כל כך תמיד מי זה בת הים , מי זה קרוספס. וכדומה
S snowe New member 14/12/02 #6 הכנסתי עוד תמונה בשבילך כדי שתראי את קנגורית וקרוספייס בקורס ליצנות רפואית
A angel151 New member 14/12/02 #7 תודה תודה על תשומת הלב אשר הינך מפגינה כלפי.. מתוקה שיהיה לכם תמיד מצחיק ולהצחיק זה כל כך נהדר