סתם..
קפצתי לכאן, משהו משך אותי.
האמת היא שאני חשה קצת פתטית..אבל זה בסדר, כניראה שזו מי שאני..
אני בסיטואציה מסוימת בחיי..אפשר לומר יותר מסיטואציה, אני בחיי.
אני עדיין לא בת 30 ועם זאת אני נשואה ויש לי ילדה שאני הכי אוהבת בעולם..
אבל האמת היא שאני נורא בודדה.
וזה משהו שהוא לא כל כך חדש, היו לי שני קשרים בחיי, הראשון שנמשך כמה שנים וזה שאני בו עכשיו..וזהו
אף פעם לא הייתי בקטע של סטוצים, מפגשים מיניים וכל מני כאלה, תמיד חיפשתי קשר עמוק בין שני אנשים, קשר גורל אם תרצו..
מקום כזה בין שתי בריות בו הם נותנים ונתונים אחד לשני מנטלית, רגשית ובפתיחות
איכשהוא יצא שבשני הקשרים שלי הייתי עם אנשים מאוד מיניים.
כרגע בחיים שלי אין מיניות אבל גם אין קשר מעמיק בין שני אנשים אוהבים וניראה לי שגם לא היה.
אני מביטה החוצה מתוך הקשר הזה על אנשים במחשבה שאולי אני אמצא משהו כזה פעם, וכל מה שאני רואה זה מירוץ מוזר של אנשים שכאילו נמצאים בחיזור מתמיד ובודקים רק את אותו המדד..
ובעלי היקר שהוא איש נפלא שאני מעריכה מאוד, גם הוא חלק מזה, מהתפיסה הזו, המבודדת, בה הקשרים שלנו נמדדים בעמידות שלנו אחד לשני ובחיבור המינים.
לאט אבל בטוח אני מאבדת את האמונה בקיום קשר רגשי מעמיק
ואולי כדי לשמוע קצת עוד דעות נדדתי לכאן, סתם, אשמח לפתיחות...
קפצתי לכאן, משהו משך אותי.
האמת היא שאני חשה קצת פתטית..אבל זה בסדר, כניראה שזו מי שאני..
אני בסיטואציה מסוימת בחיי..אפשר לומר יותר מסיטואציה, אני בחיי.
אני עדיין לא בת 30 ועם זאת אני נשואה ויש לי ילדה שאני הכי אוהבת בעולם..
אבל האמת היא שאני נורא בודדה.
וזה משהו שהוא לא כל כך חדש, היו לי שני קשרים בחיי, הראשון שנמשך כמה שנים וזה שאני בו עכשיו..וזהו
אף פעם לא הייתי בקטע של סטוצים, מפגשים מיניים וכל מני כאלה, תמיד חיפשתי קשר עמוק בין שני אנשים, קשר גורל אם תרצו..
מקום כזה בין שתי בריות בו הם נותנים ונתונים אחד לשני מנטלית, רגשית ובפתיחות
איכשהוא יצא שבשני הקשרים שלי הייתי עם אנשים מאוד מיניים.
כרגע בחיים שלי אין מיניות אבל גם אין קשר מעמיק בין שני אנשים אוהבים וניראה לי שגם לא היה.
אני מביטה החוצה מתוך הקשר הזה על אנשים במחשבה שאולי אני אמצא משהו כזה פעם, וכל מה שאני רואה זה מירוץ מוזר של אנשים שכאילו נמצאים בחיזור מתמיד ובודקים רק את אותו המדד..
ובעלי היקר שהוא איש נפלא שאני מעריכה מאוד, גם הוא חלק מזה, מהתפיסה הזו, המבודדת, בה הקשרים שלנו נמדדים בעמידות שלנו אחד לשני ובחיבור המינים.
לאט אבל בטוח אני מאבדת את האמונה בקיום קשר רגשי מעמיק
ואולי כדי לשמוע קצת עוד דעות נדדתי לכאן, סתם, אשמח לפתיחות...