סתם

hgvrycuihnhuyb

New member
ביגוד..

אולי אתם מכירים חנויות שיש הדפסים לבחירה לחולצות (אני מכירה כמה בת"א כמו תומר בדיזינגוף,בשוק הכרמל ליד תחנת המשטרה,ואולי יש בקינג ג'ורג לא בטוחה ) אני רוצה חולצות עם הדפסים דוגמת הדלתות, לד זפלין, הנדריקס וכו'..אשמח מאוד אם תשתפו אותי בידיעותיכם לגבי חנויות בסגנון... ( כן גם לי יש פאקים ,ואחד מהם זה אוסף חולצות טי שירט עם להקות שרובן מתות!!)

../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif היום בתפוז אנשים

היום ב-19:00 נארח Live בפורום כוכב נולד את לירז רחמין, מחביבות הקהל בתוכנית "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד". אתם יכולים להכניס שאלות בפורום כבר עכשיו.
באותה שעה, היום בפורום הפרעות קשב לקויות וזכויות אנחנו מארחים את הדר' שרי שניידר, מנהלת מכון קורן שמציג שיטה יחודית לעזרה לתלמידים לקויי למידה.
ואל תשכחו את חידון הבוסה נובה היומי שלנו... כנסו עכשיו לפורום מוזיקה ברזילאית, ענו על החידה היומית ואולי תזכו בדיסק אוסף מקסים!

moshel

New member
להקת נצרת תופיע בארץ

שלום לכולם להקת נצרת תופיע בארץ בחודש פברואר ב26.2.04 באולמי הקונגרסים חיפה וב27.2.04 בהאנגר 11 תל אביב מצורף פלייר ידוע לנו שיש שגאת כתיב בפלייר"באנגר" זה יתוקן moshel

halit33

New member
סדנאות לגיטריסטים ובסיסטים../images/Emo79.gif

ב - 16/12 יתקיים מפגש ראשון (מתוך שלושה) של סדנה בהנחיית יוראי אורון. בסדנה לומדים את היסודות מהם בנוי Walking Bass: סולמות, פירוק אקורדים משולשים ומרובעים במצב יסודי ובהיפוכים, צלילי גישה דיאטוניים וכרומטיים, שמיניות ישרות לעומת שמיניות Swing... ועוד... מתאים גם לגיטריסטים. פרטים נוספים באתר הבית של "גיטר-סטודיו", בדף הסדנאות. www.guitarstudio.co.il סדנה בת שני מפגשים, המיועדת לגיטריסטים המתעניינים בבלוז. במפגש הראשון: תאוריה של בלוז, סוגי ליווי, Blues Riffs, אילתור בסיסי (סולמות) במפגש השני: דרכים נוספות לאלתור בבלוז (סולם בלוז, מז'ור פנטטוני, מיקסולידי), טכניקות ודרכי חשיבה באלתור, Blues Intros ו - Turnarounds, בלוז מינורי. מפגש ראשון: 15/12/03 מפגש שני: 22/12/03 לפרטים נוספים צרו קשר דרך האתר www.guitarstudio.co.il

pasteran

New member
המלצות רדיו (כולל זאפה)

בתחנת הרדיו הטובה ביותר - קול המוזיקה יהיו כמה דברים שיעניינו חלק מיושבי הפורום. לפחות לאלה שאוהבים לכתוב ולשמוע סונטות :) ביום שני תושמע היצירה הקלאסית של פרנק זאפה "הזר המושלם". במקור בולז ניצח עליה אבל לא כתוב של מי הביצוע הזה. זה יהיה בתוכנית "בוקר שני" שמתחילה בתשע - להערכתי זאפה עצמו יושמע באחד עשרה - ותכלול המון יצירות של מלחינים שאני לא מכיר ולפי זה שזאפה ביניהם אז הם בטח עכשויים (חוץ מסויטה של שוסטקוביץ') מה שמבטיח שיהיה... מעניין. ביום שלישי בשעה שתיים בתוכנית "מאולפן ההקלטות" יושמע קונצ'רטו לחליל של היוצר הכי קרוב (אבל עדיין רחוק) לזאפה מישראל - שלמה גרוניך. ובנושא אחר לגמרי הבוס (לא שלנו) לא יתארח בספיישל לכבודו עם צאת אוסף האסנשיאל המשולש שלו ביום שני בחצות בהנחיית אורלי יניב. ההופעה של להקה שעל סף הכניסה לפורום, "מינימל קומפקט", תשודר ישיר ביום שלישי בתשע.

LadyG

New member
וזאת היתה חצי שעה מענגת

במיוחד
ועכשיו לולה בקרע. מה צריך עוד?

שאלה לגבי שיר של הזפלינים בלייב

באלבום ההופעה The Song Remains The Same יש גירסה ענקית ל"המון המון אהבה". עכשיו, יש שם תוספת לשיר משהו כמו: my little boy reached to the age of 24 and i don't think he's a baby anymore, anymore........ אז זה שיר קאבר משולב בתוך השיר שלנו (נראה לי). של מי השיר? איזה בלוזיסט ידוע, .......?

../images/Emo53.gif

עכשיו הבנתי למה רציתי להיות פורעת חוק, לעבור על חוקי הפורום ולא לשרשר את השאלה לOFF

יקרתי

חיפשתי, פשפשתי בזכרוני, תרתי באתרי אינטרנט ועדיין אני לא יודע על מה את מדברת, מכיר את השיר והשורה כמובן אבל לא חושב שזה לקוח מאיפשהו. מקווה שמישהו אחר יוכל לעזור, סורי...

kof2

New member
Radio-HiT

כן אנשים לינק להאזין: http://lsrv.co.il:3333/listen.pls on aiR: The SkaTer מתיחות,דשים,הקדשות,צחוקים LIVE LIVE LIVE להאזין רדיו פצצה!

ThE RhythM

New member
לינקוקוש

לרגל הDVD החדש של סיימון וגרפונקל, גל אוחובסקי הביא אותה באחלה סקירה על אלבומיהם משכבר השנים. שווה הקלקה!

למעלה