סתם

moshel

New member
אלטרנטיבה שפויה

לכול מי שאין לו תוכניות מוגדרות להיום אני מציע אלטרנטיבה שפויה היום החל מהשעה 22:00 "בפרג הקטנה" הירקון 58 ת"א אני אהיה מופקד על עמדת ה D.J בערב שכולו אגדות רוק כל הקלסיקות של שנות ה60 וה70 ועוד הפתעות הכניסה חינם באו ותהנו מהמוסיקה שלכם באהבה מושל

סתם ../images/Emo32.gif

שרשור האוף טופיק של אמצע השבוע (בסוף יהיה לנו שרשור
יומי אם לא נזהר..
)

avi real

New member
למה זה עולה לנו כל כך הרבה?

אני מודה אני עוף קצת מוזר בקרב חברי, אני אוהב לקנות את הדיסקים שלי מקוריים ללכת לחנות לשלם ממיטב כספי ולנקות את זה מקורי בדיסק צרוב אין את אותה תחושה ששועמים אותו כמו שיש בדיסק מקורי לא יודע למה אבל ככה זה אבל המחיר אוי המחיר נכון אני שם לב למגמה של הורדת מחירים לאחורנה אבל עדיין דיסקים של פינק פלויד 90 ש"ח של מטאליקה 80 ש"ח ואני שואל כמה שאלות א. למה זה כל כך יקר??? אני מבין שצריך לשלם להרב האנשים אבל ראבק מדובר באלבומים שיצאו לפני הרבה שנים ללהקות שלא חסר הרבה כסף אז למה? ב. על פי מה קובעים את המחיר של הדיסק למה פינק פלויד 90 ש"ח ולאד זפלין 60 ש"ח? הם מדובר אך ורק בתאוות הבצע של האומנים וחברות התקליטים??? כי זה פשוט מעצבן שמי שקונה מקורי כל הזמן נדפק משני הכיוונים כי מי שהולך וקונה צרוב ,קונה דיסק באיכות כמו מקורי בפחות מחצי מחיר והמצפון שלו נקי אבל מי שהולך וקונה מקורי גם משלם המון כסף על אותה איכות וגם בגלל שהחברות תקליטים מפסידות המון כסף מהצריבות הן מעלות את המחירים כדי לא להפסיד עוד כסף ואז מי שהולך וקונה מקורי נדפק! נ.ב כתבתי מקודם הודעה והמחשב שלי נתקע ומחק אותה לכן אני מכריז פה על הצעה חסרת תקדים אני מציע למי שרוצה לבא ולגנוב לי (בתיאום מראש כמובן)את המחשב כדי שלפחות אני אקבל כסף מהביטוח עליו ואקנה חדש לפרטים נוספים נא לפנות לגורמים המורשים

../images/Emo124.gifברי סחרוף בתפוז אנשים../images/Emo43.gif

בשעה טובה גם לאחד והיחיד,
מלך הרוק הישראלי והמלך הבלתי מעורער של המוזיקה הישראלית
נפתח פורום בתפוז אנשים כל המעריצים למיניהם מוזמנים ל[URL='http://forums.tapuz.co.il/BERRY']פורום ברי סחרוף #729 [/URL] המוקדש כולו לאמן הדגול הזה. בפורום יעולו דיונים הקשורים בברי, תבנה גלרית תמונות, ירוכזו קישורים, מאמרים, כתבות וראיונות. ביקורות על אלבומים ושירים, סקרים שונים, הנחות ומכירות של אלבומים, הנחות למופעים וסיקוריהם ובע"ה גם אירוחים של ברי בכבודו ובעצמו.
ככל שהקהילה תגדל כך נוכל להציע יותר
הצלחת הפורום החדש תלויה בשיתוף הפעולה שלכם
אז הצטרפו בהמוניכם לקהילה ההולכת וגדלה - קהילת ברי סחרוף בתפוז אנשים כתובתנו המקוצרת: http://forums.tapuz.co.il/BERRY מספר 729 מקווים לבואכם מנהל הפורום וקומץ הגולשים

moshel

New member
להזכירכם ערב ההוקרה ל DREAM THEATER

יתקיים מחר יום שישי ה14.3.03 שעה 22:00 בהייניקן הבימה קלאב ת"א בתוכנית הופעה שלמה של להקת מורפאוס היזדמנות אחרונה לראות את הלהקה לפני שהיא מתחילה להיות מפורסמת :)) ולאחר מכן הקרנות DVD ווידאו של DREAM THEATER על מסך ענק 3 על 4 מטר הזמנת כרטיסים אפשרית דרך האתר כולכם מוזמנים שלכם מושל

Wonder goat

New member
מושל אני מצתער באמת הייתי בא

אבל אני הולך למועדון החדש הזה להופעת פאנק של קו קו בלוף

מישהו בא?

אני הולך. הלס בלס, בוא לראות אגדת רוק כבד\פרוגרסיב בפעולה.. ואז תגיד לי שהם לא אגדות רוק!

hells bells

New member
אני כל יום ששי בערב מבלה במועדון

"הסדין והשמיכה" אחלה מועדון שבעולם! לא צפוף, אין תור בכניסה וגם לא עולה לי שקל.

moshel

New member
לא נורא

כי 250 אנשים שכבר הבטיחו את מקומם לאירוע לא חושבים כך :)) hells bells יקירי אתה מכיר את המשפט שאמר גראוצו מרקס "אני לא רוצה להיות חבר במועדון שרוצה חברים כמותי" :) חשוב על כך ידידי וצא מהמועדון הזה שלך ובוא לערב שכולו חלום ללא שמיכה וללא סדין :) שלך באהבה מושל

Grimble Grumble

New member
התנצלות והסבר - החידון של שבוע שעבר

לפני שבועיים הבטחתי שבשבוע הבא (מה שהיה סוף שבוע שעבר) החידון יתקיים... לצערי בשבת אחה"צ ידידה טובה שלי אושפזה בבי"ח ולכן לא יכולתי לקיים את הבטחתי...

LadyG

New member
גרימבל יקירי

שחרורים רק עם מכתב. מקווה שידידתך מרגישה טוב. מחר החידון עלי. אל דאגה.

Katarzis

New member
Bluesic במופע התרמה לערן שני

ערן שני, בן 28, חלה בסרטן כשהיה בארה"ב והוריו ומשפחתו תומכים בו שם. Bluesic התנדבה להופיע בארוע התרמה למענו וכולנו תקווה שתבואו לתרום. נודה על כל תרומה מעבר לעלות הכרטיס, הכסף יכנס לחשבון שנפתח במיוחד לתמוך בערן. תופיע גם להקת מתופפים במקצב האתני. ההופעה תחל בשעה 21:00 באולם בעדי ביום שבת 15/3. יישוב עדי נמצא מזרחה לקריית אתא. (10 דק')

למעלה