GrowingMadness
New member
סתם ../images/Emo32.gif כזה.
בא לי לחפור לכן קצת ~>:
אתמול חבר שלי וחבר שלו שמרו והיה להם משעמם, אז הם זרקו אבנים על מבנה לידם [של הצבא] ושברו חלון. בכל מצב אחר הייתי תומכת בו והכל, אבל הסופשבוע הקרוב זה הסופשבוע האחרון שלי לפני הגיוס והוא בדיוק יוצא בו, ומחר יש לו יום הולדת אז עשינו מלא תוכניות לסופשבוע ואם הוא יקבל עונש ולא יצא ביום חמישי... אני אתאבד, נשבעת. אין לי מושג מה אני אעשה. אני ממש כועסת עליו שהוא עשה את זה ולא לקח בחשבון שאולי הוא יקבל עונש ולא יצא ולא יהיה איתי בסופשבוע. וגם בשבילו כי הוא לא רוצה ללכת לכלא [כן, על כזה דבר מקבלים כלא כמה ימים] או לקבל ריתוק של איזה 40 יום כמו בקורס חובשים. אוף אני לא יודעת מה לחשוב ומה לעשות איתו, גם ביום הולדת 18 שלי ובמופע סיום יב' [שהופעתי בו] הוא היה בריתוק על שטויות, ובכלל לא חגג לי או עשה לי משהו מיוחד גם אחרכך. למה כל דבר חשוב שקורה לי בחיים הוא צריך להפסיד?
ועכשיו לדברים קצת יותר אופטימים ._. קנו לי פלאפון חדש אתמול בהפתעה. D: אמאבא משלמים עליו ועל האינטרנט, אני על השיחות סמסים וביטוח. ועשיתי חבילת חיילים והביטוח עולה לי 9.90 לחודש אז זה בקטנה. קנו לי את הsony ericsson j105a naite שהוא דיי חדש בארץ ואין להרבה אנשים, למישהי בפורום יש אותו? חיצונית הוא לא כזה יפה, אבל הוא אחלה פלאפון! וקנו לי מלא דברים לצבא [חוץ מחולצות, איך שכחתי!
], אמא שלי קנתה לי מה שרציתי לא משנה כמה זה עלה [2 קרמים לפנים שכל אחד מהם עולה 140 שקל, רק כי הייתי צריכה קרם לפנים בכלי לא שביר
]. זהו סתם היה לי נחמד אתמול חוץ מהקטע המבאס עם חבר שלי ;;
בא לי לחפור לכן קצת ~>: