סתם
כזה.

GrowingMadness

New member
סתם ../images/Emo32.gif כזה.

בא לי לחפור לכן קצת ~>:
אתמול חבר שלי וחבר שלו שמרו והיה להם משעמם, אז הם זרקו אבנים על מבנה לידם [של הצבא] ושברו חלון. בכל מצב אחר הייתי תומכת בו והכל, אבל הסופשבוע הקרוב זה הסופשבוע האחרון שלי לפני הגיוס והוא בדיוק יוצא בו, ומחר יש לו יום הולדת אז עשינו מלא תוכניות לסופשבוע ואם הוא יקבל עונש ולא יצא ביום חמישי... אני אתאבד, נשבעת. אין לי מושג מה אני אעשה. אני ממש כועסת עליו שהוא עשה את זה ולא לקח בחשבון שאולי הוא יקבל עונש ולא יצא ולא יהיה איתי בסופשבוע. וגם בשבילו כי הוא לא רוצה ללכת לכלא [כן, על כזה דבר מקבלים כלא כמה ימים] או לקבל ריתוק של איזה 40 יום כמו בקורס חובשים. אוף אני לא יודעת מה לחשוב ומה לעשות איתו, גם ביום הולדת 18 שלי ובמופע סיום יב' [שהופעתי בו] הוא היה בריתוק על שטויות, ובכלל לא חגג לי או עשה לי משהו מיוחד גם אחרכך. למה כל דבר חשוב שקורה לי בחיים הוא צריך להפסיד?
ועכשיו לדברים קצת יותר אופטימים ._. קנו לי פלאפון חדש אתמול בהפתעה. D: אמאבא משלמים עליו ועל האינטרנט, אני על השיחות סמסים וביטוח. ועשיתי חבילת חיילים והביטוח עולה לי 9.90 לחודש אז זה בקטנה. קנו לי את הsony ericsson j105a naite שהוא דיי חדש בארץ ואין להרבה אנשים, למישהי בפורום יש אותו? חיצונית הוא לא כזה יפה, אבל הוא אחלה פלאפון! וקנו לי מלא דברים לצבא [חוץ מחולצות, איך שכחתי!
], אמא שלי קנתה לי מה שרציתי לא משנה כמה זה עלה [2 קרמים לפנים שכל אחד מהם עולה 140 שקל, רק כי הייתי צריכה קרם לפנים בכלי לא שביר
]. זהו סתם היה לי נחמד אתמול חוץ מהקטע המבאס עם חבר שלי ;;

don't worry :)

נכון, זה מבאס, אבל אין לך מה לשקוע בדיכאון או עצבים לפני שאת יודעת מה קורה איתו ואם הוא בכלל יקבל עונש! שלא סתם תתבאסי. דברי איתו ותגידי לו שזה לא בסדר והוא צריך לחשוב לפני.. ושילמד לפעם הבאה :/. גם לי יש כל מיני קטעים עם החבר של למה הוא לא חשב מראש על כל מיני דברים- אבל כאלה הם בנים- לרוב הם לא חושבים מראש!! (מעצבן! אבל אין מה לעשות..) ואלתדאגי אני בטוחה שיהיה בסדר
תתחדשי! איזה דברים קנית לגיוס? אני כל הזמן בסרטים שאולי שכחתי משהו

GrowingMadness

New member
אבל אין פעם הבאה יותר!

זהו, הגיוס זה ה"דבר הגדול האחרון" שיש לי בזמן הקרוב.... לא יעזור ש"מעכשיו הוא יתחיל לחשוב". התקשרתי לדבר איתו על זה והוא רק אומר לי "שי חלאס לחפור\תפסיקי לקדוח בשכל" ודברים מגעילים כאלה.. למה הוא לא נותן לי הסבר אחד הגיוני, או מבקש סליחה או אומר משהו שירגיע אותי? וקניתי טרנינגים וחזיות [לא בשביל הגיוס אבל גם, פשוט הייתי ממש צריכה]. כפפות וכובע צמר שחורים, קרם לפנים בכלי לא שביר, אממ כלי למברשת שיניים, שמפו וסבון קטנים, מראה 'בלתי שבירה'... וואי שכחתי לקנות כפכפים ושעון ומנעולים.. עכשיו נזכרתי XD טוב ננסה ללכת השבוע או שבוע הבא לקנות

TanTanIM

New member
אוף איך אני אנחם אותך? ):

אני בעצמי הייתי ממש מתעצבנת אם חבר שלי היה עושה משהוא כזה... ובטכלס אין לי ממש איך להצדיק אותו חוץ מ"בנים דפוקים ולא חושבים לפני מעשה" \: אבל גם אם הוא יקבל עונש אני בטוחה שהוא יפצה אותך אחרכך :) גם חבר שלי לא עשה לי ליומולדת 17 שום דבר, כי לא היה לו כסף אבל הוא בכל זאת לדעתי היה יכול להשקיע קצת, אבל עכשיו הוא למד תלקח P: ותעשי לו סיסמא צבאית משלך אצלי למשל זה "תקבל שעות - תקבל מכות" P: תסבירי לו גם שזה שהוא יעשה שטויות זה לא יעזור לו בכלום ושזה פוגע זה שכנראה לא אכפת לו לקבל איזה ריתוק או משו... אין מה לעשות הוא צריך לשמור על עצמו... בכל מקרה קודם כל תתחדשי, אין לי תפלאפון הזה... ובהצלחה בייב

GrowingMadness

New member
תודה ^^

זה כבר פעם אלף שהוא עושה שטויות ואפעם לא לומד את הלקח.. וזה מעצבן כי אםם הוא לא יצא אני אהיה תקועה בבית בסופשבוע האחרון שלי כאזרחית! בעע

GrowingMadness

New member
תודה!

כרגע הוא לא קבל שום עונש, הם החליטו לשקר ולהגיד שזה היה ככה לפני שהם באו לשמירה. תאכלס זה התירוץ הכי טוב.
בכלאופנ כרגע הוא יוצא ואין שום עונש. אני מקווה שזה ישאר שקט עד מחרתיים.

heilig

New member
תחייכי! ../images/Emo13.gif

עזבי, לאומתנו (אני סתם מכלילה בצורה מגעילה עכשיו) יש בנים שלא כל כך חושבים הלאה.. הוא סתם ניסה לבזבז קצת את הזמן ועלה על משהו מקורי. את כועסת עליו בצדק, ואני לגמרי מצדיקה אותך... חשוב לדעתי לדבר איתו בהזדמנות בלי עצבים ולהגיד לו שזה קצת מבאס אותך שבכל פעם שקורה משהו משמעותי בחיים שלך ואת מצפה ממנו להיות שם, הוא מסתבך בגלל שטויות... בכל מקרה, יפה שאת עוברת נושא ומסתכלת על הדברים השמחים קצת יותר
מזל טוב עם הפלא' והקרמים!
והכי חשוב, תמיד מותר לך לדרוש ממנו פיצוי בסופ''ש הראשון שאת יוצאת

GrowingMadness

New member
D:

הגעתי למסקנה שלבנים אין מוח פשוט. זה הכל. ובהתחלה באמת חשבתי שאולי אני לא צריכה לכעוס אבל אחרי שקראתי פה הבנתי שוואלה, זאת כן סיבה לעצבים. אפילו שאני לא בן אדם עצבני שאוהב לריב. בכל מקרה כרגע הכל בסדר, נקווה שלא יהיה משהו עד מחר ומחרתיים... ותודהD:

למעלה