סתם תמיהה.

GRAND DARK MAGE

New member
סתם תמיהה.

האם רייסטלין היה הופך למג כל-כך חזק, גם אם פיסטונפיל לא היה עוזר לו.

alana

New member
באמת לא?

אני תמיד חשבתי שרייסטלין היה מצליח לעבור את המבחן, פשוט איך שפיסטי הציג את זה, לא היתה לו ברירה אחרת. זה מאוד לא סביר שהמגים היו מכריחים אותו לבחור בדרך הזו, הם לא בדיוק רצו את פיסט שם בכל מקרה. רייסטלין לקח שרשרת של בחירות שהובילו אותו למצב שהוא ראה את פיסט כברירה היחידה שלו. עם בחירות אחרות, הוא בכלל לא היה פוגש אותו, וגם אם הוא היה מסרב לו, שאלה קשה האם הוא לא היה עובר בעצמו. ולשאלה המקורית, זה די ברור שרייסטלין נעזר בכוח שלו, אז זו שאלה די טובה אם הוא היה נעשה כזה מג חזק בלעדיו. פוטנציאל ומתת-אלים היו לו, אז אולי זה רק היה לוקח לו יותר זמן.

SaberTooth

New member
המפ...

אני תמיד הבנתי שרייסטלין ראה את פיסטי כאפשרות היחידה שלו כי הוא ידע שהוא לא היה עובר את המבחן בלעדיו.

rocket

New member
לדעתי אם "פיסטי" לא היה קיים בכלל

המבחן של רייסטלין היה שונה כבר מההתחלה. לדעתי רייסטלין היה מסוגל לעבור אותו גם בלי שום עזרה

python 4

New member
אה, דיון רציני בפורום!

לא נראה לי שהמבחן היה שונה, כי הרי מי ידע שפיסט ינסה לפתות את רייסט בזמן המבחן? רייסט היה מת ללא ספק.

midnight dragon

New member
אבל אולי

הוא היה עושה שרשרת בחירות אחרת.. ונגיד לא הולך עם האלפים האפלים לשדוד את הבית.. ואז אולי הוא כן היה יכול לעבור את המבחן בלי פיסט.. אבל מצד שני אולי אם פיסט לא היה בגוף שלו הוא לא היה יודע למשל איך להשתמש בבועת הדרקון.. ואז אולי הוא לא היה שורד..

לא מסכים

אם לא היה שם את פיסטי, הדלת למרתף לא היתה נטרקת(שבגלל זה האלפים היו מכווננים על להרוג אותו- כי הם חשוב שהוא טרק אותה בכוונה), ולך תדע מה היה קורה משם והלאה.

Orbital Shadow

New member
ממממ.....

יכול להיות שפיסט שינה משהו במבחן ככה שלרייסטלין לא יהיו אופציות- או למות או להיעזר בו..............אז יכול להיות שאם פיסט לא היה בא לעתיד וכל זה אז המבחן היה שונה....

ליסאן

New member
אני מסכימה איתך. בכלל כל הקטע של

פיסטי היה לפתות אנשים כדי שיוכל להרוג אותם, ע"מ שיוכל להתקיים מהכוח שלהם במימד בו הוא תקוע, (שמתם לב שלא פירטו בנושא יותר מידי?) ולכן אם רייסט לא היה נפגש איתו אני חושבת שהיה מסיים את המבחן בהצלחה רבה יותר, וגם במצב בריאותי הרבה יותר טוב. עכשיו הבעיה אם הוא היה נהפך לרב מג חזק כל כך , אז לדעתי יש לו את כל הקישורים לכך פלי שפיסט' יעזור , הבעיה היחידה שסביר להניח שעד שהיה מפתח את הכוח שלו בעצמו הוא היה מת כבר במלחמת הרומח (פיסט' נתן לו עזרה בהרבה לחשים כשהיה צריך)!

rocket

New member
ללא פיסט' אני לא בטוחה שרייסטלין

היה מחליף את הגלימות האדומות לגלימות שחורות... הם כ*אדם* לא היה כולו אפלה. ושאלה , האם פיסט' בחר להיות דווקא במבחן של רייסטלין? הרי היו עוד 6 מועמדים שנבחנו באותו הזמן ! אף אחד מהם לא "זכה" למפגש כזה?? למה דווקא רייסטלין ??

midnight dragon

New member
אולי הוא בחר את הכי חזק..

או אולי הוא כן היה בהכל אבל כמו שהוא אמר לו ששרשרת ההחלטות שלו מה לעשות הובילה אותו אליו.. אז אולי שרשרת ההחלטות של האחרים לא הובילו אותם אליו ואם הם היו עושים החלטות אחרות הם גם היו נפגשים בו

ליסאן

New member
אני חושבת שפיס' (ספויילר לכבשן)

היה בכל הבחינות אפשר גם למצוא הוכחה לכך בכבשן הנשמה, בשל הבחירות שרייסט עשה במהלך המבחן,(שתודו לא היו הבחירות הכי נחמדות!) הוא נתקל בפיס' ובקשר לזה שבלי פיס' רייסט לא היה מגיע לשחורות , אז תזכרי שלא פיס' גרם לו להרוג את האשליה של לקרמון . אני לא אומרת שרייסטלין כולו רע כי אני באמת לא מאמינה בזה! אבל רוב הסיכויים שהוא היה מגיע לשחורות גם ככה.

SaberTooth

New member
אני חושב...

שפיסטי (פיסטי זה יותר נחמד מפיסט'...
) מצא ברייסטלין איזה מתת, איזה כישרון. אני חושב שפיסטי חשב שהוא יוכל להשתמש ברייסטלין בצורה שהכי התאימה לצרכים שלו.

alana

New member
ורייסטלין גם הסכים בשמחה

נראה לי שחלק מזה שפיסטי (סורי, הרגל מפורומים באנגלית. אחרי שמתחילים לקרוא לו ככה קשה להפסיק :) ) בחר ברייסטלין זה שרייסטלין גם ככה נטה לכיוון האפל, ובמקום לפחד מבחירה כזו היה הולך עליה. אנשים אחרים, כשהם היו עומדים מול הבחירה של אופל או מוות, היו מעדיפים למות.

KagomeSama

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

פיסטונפיל נשמע כמו משחה נגד פטריות ברגליים
"קנו פיסטונפיל, ותגידו שלום לפטריות"

NJS

New member
נצ"לש לGDM

בא לך לשחק איתי צוללות ברשת? ולגבי שאלתך אני חושב שאולי תמבחן הוא היה עובר אבל (בהדגשה) הוא היה מת במלחמה (נגיד בסילבנסתי)

למעלה