סתם תמונה..

Galle

New member
סתם תמונה..

Tigre, Puma, Andre, Lecao, ... (אני מאלה שיושבים למטה..) ברח לי השם של זה שעומד משמאלו של טיגרי (ליד טיגרי, בצד של פומה).. מישהו יכול להזכיר לי?

Galle

New member
זה היה צפוי שאני אשכח..

קישור למטה... (התמונה גדולה מידי בשביל להעלות לפה) . . . . . .

Galle

New member
ואללה.. תודה..

מישהו יודע במקרה אם אפשר לכתוב ב-שם משתמש בתפוז ככה: galã ?

Arrogante

New member
תגיד אחי יש לך עוד תמונות מההודה?

גם אני הייתי שם...אתה זה ההוא עם המכנס הכתום לא?! קיצר אחשלי יש מצב אתה שולח לי עוד תמונות כי גם אני הייתי שם !!!! תודהה! ד"א אני חדשש פההההה!!!

Galle

New member
לא ממש..

יצא לי לצלם רק את לקאו.. (כי הוא עוזב), ואת המשחק שלו עם אנדרה..(בסרט) וזהו..

Galle

New member
../images/Emo4.gif כן.. אני לא יודע פרטים..

אבל כשהיינו שם, אז אנדרה אמר שהוא רוצה להודות לחבר טוב שלו.. שכנראה יעזוב אלא אם כן הם יצליחו לשכנע אותו להישאר, מה שיהיה קשה מאוד.. וזה לקאו! ואז גם אני הייתי מאוד מופתע ועצוב מאוד לגלות את זה.. כשיהיו לי יותר פרטים אני אכתוב פה..

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif בסוף השנה, חזרה לברזיל

ולא הייתי באימון הזה בגלל מאה מבחנים ובחנים בערך, ולא ראיתי את לקאו פול זמן! ובאסה! וביום רביעי אני מקבלת ת'בגדים החדשים שקניתי! (נכון ציפיתם לעוד התבכיינות שלילית?! אז לא... תמיד מסיימים במשהו חיובי
)

Arrogante

New member
Galle תבוא לאיסיקיו שלי...

אחי אני רוצה שתשלח לי ת'סרט של אנדרה ולאקוו...!!! תבוא לאיסיקיו 276562201 תודה גבר

Galle

New member
תרגיע .. רן... איזה חקירה...

אפשר לשאול פשוט : "מי אתה?" .. וקוראים לו איתי.. השאלה רק איזה איתי זה...

pezao

New member
שששששש

מה אתה מתנפל עליי? סה"כ רוצה לדעת מי זה... תהרוג אותי וזהו!!!! (לא לקחת רציני Galle!!!) סליחה אם זה נראה כמו חקירה או משהו כזה...

צ'יגרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבן אדם הזה פשוט אלוהים
אין אין עליו

PatriotaSJ

New member
מוצקין?..????אהההההה?????

יש קפוארה אבדה במוצקיןןןןןן??????????????????? ממממממההההההההההה זההההההההההההההההההההההה? יש שם? או שזאת רק הייתה רודה מזדמנת <מגלגל עיניים>

Arrogante

New member
יש קפוארה אבאדה במוצקין !!!!!!

זה נמצא ברחוב יוספטל 24...יש שם כמו אולם ספורט עם מזרונים על הרצפה..! מקום בנזונה לקפוארה!!!

PatriotaSJ

New member
יההה למה לא אמרת לי!!!!!!!

מי מלמד שם? לוקאו???...... אני יכול בקלות להגיע לשם עם רכבת הרבה יותר פשוט מכרמיאל פציעה מזדיינת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה למות!!!!!!!!!!!!!!1

Arrogante

New member
שיראל ?!? זה אתה ?!?1 חחחחחחחחח

מה קורה אחשלי... שומע לקאוו מאמן שם (ולא לוקאו) חחחח תבוא לאיסיקיו..נדבר !!! חחחחחחחח מה היה בסוף עם קארין ?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה