סתם תמונה שלי

../images/Emo6.gif

ולמה אתם חושבים שהיא שמה על זה?
כאילו עם כל הכבוד לכם, אבל הפעם גם אני מבינה אותה.. כאילו, מישהו בא ושם תמונות שלו, בלי להגיד מיהו, מהו, שלום וכו'... אבל חפיף- ברוכה הבאה!

HyperionX

New member
אבל...

אני מסכים איתך, אבל שוב זה לא נותן לגיטימציה לאי נחמדות, נכון?

kit k@t

New member
well,

i asked once, i asked twice, i asked three times. it was just stupid... how many times i can ask? you come to a forum, post a picture, dont say who you are, and when you are being asked you ignore, you were asked again and ignored, so out of frustration i said fuck.... geez people. you act like you are doing someone a favore by telling who you are. you say that i wasnt polite or whatever, dont you think its a litle rude of you to post a picture without saying who you are? kat

HyperionX

New member
פיוס

אני חושב שסתם התחלנו ברגל שמאול. היי! שמי רומן. מה שמך?

okts

New member
היי רומן!

как дила? welcome here........and say hi To israel from all of us HERE! XxMExX

HyperionX

New member
Privet!

Bso harasho! A kak u tibia? :) (My Russian is a little week) Danm it! My monitor is away for repairing. The one I'm using now so small, I can't see the letters.

GoleshTipesh

New member
אחי אמא שך עבדה עליך

היא רצתה לצלם את הספות החדשות והשוות(הכרית עם החתולה עושה את הכל!) אבל ידעה שזה פיגור לצלם רק ספות...אז היא לקחה אותך - ד"א יש לך לוק של דוגמן...אהבתי את הפוזה של "אחי יש ך שקל בשבילי?" תתחדשו שוב על הספות

../images/Emo6.gif

אני לא יודעת מי אתה, אבל אתה מצחיק אותי
זה טוב!
וואי נקרעתי... עכשיו פתחתי את התמונה כדי להבין איפה החתולה... וואי קורע! ובאמת דפקת פוזה של דודי בלסר, אבל מה הקטע עם היד?

GoleshTipesh

New member
רואים שהרבה זמן לא היית בארץ...

הקטע עם היד זה או:"פותחת תיק בבקשה", או שזה"אחי אתה יכול לעזור לי בשקל?" רוסים לכי תביני אותם...

HyperionX

New member
אני גר ב...

אני גר בראשון לציון. אולי תצחקו על החדר שלי במקום על הסלון שלנו? יהיה יותר אישי ונחמד כזה. יאללה give your best shoot.

GoleshTipesh

New member
אנחנו לא צוחקים עליכם חס וחלילה

כמו שלמרוקאים יש טעם בריהוט גם לרוסים יש....טוב בעצם אין להם אבל הבנת תפואנטה.. עכשיו בקשר לחדר שלך.. המגבר שבן 30 שנה נותן קצת צבע לחדר אבל הדבר האמיתי פה זה השטיח עם הכלב!!!1 אהההה עכשיו הבנתי מה קרה אצלך בבית...רצית כלב ואמא שך לא הסכימה אז היא שמה לך שטיח עם כלב אבל היית קטן מדי להבין..אחרי זה שרציתי חתולה הם קנו את הספות עם כרית של חתולה, ומתי שרצית חתולה אבא שלך שם תראש מאחורי הכרית ואמר: "מייאאווו חתווווווללההה"
ד"א שלא תבין אותי לא נכון אני פה בשביל לצחוק עליך זה באמת מה שאני חושב

HyperionX

New member
תגובה.

אני לא יודע מה אתה נסית לעשות כאן, אבל אנשים שכן מבינים על מה שהם מדברים ידעו שמדובר על זאב ולא על כלב וגם שמדובר על מגברים איכותיים של Harman\Kardon זה שהם לא חדשים, לא אומר שהם לא מגבירים טוב. אני יכול לנסות להעליב אותך בחזרה, אבל פשוט יש מספר מועט של דברים עכשיו שמעניינים אותי פחות ממך. חבל על המילים.

למעלה