בהחלט ../images/Emo98.gif
ולשאלתך : אדם- כידוע הוא עשה את "מר וגברת סמית" שכבר יצא לאקרנים. הוא סיים ביוני לצלם סרט בכיכובו שיצא באפריל 2004 ששמו "In The Land of Women" זו אמורה להיות קומדיה רומנטית והבנתי שגם מג ריאן מופיעה בסרט. חוץ מזה יש לו גם תפקיד ( לא ברור מה גודל התפקיד, אבל הוא מלוהק רביעי,אז כנראה שלא מדובר בתפקיד קטן) בקומדיה שמבוססת על הרומן Thank You For Smoking (אין לי מושג אם ככה גם יקרא הסרט) הסרט ישוחרר לאקרנים מתי שהוא השנה. ריצ'ל- אני רק יודעת שהיא סיימה לצלם סרט שנקא : "The Last Kiss" לצידה כיכב "זאק בראף" מסקאבס". חוץ מזה אני רואה ברשת מלא תמונות שלה על כל מיני מגזינים, היא ממש מבוקשת עכשיו בארה"ב. מישה- אני ממש לא יודעת הרבה לגבי מישה, אני יודעת שהיא עושה מליון דברים, מצטלמת למלא מגזינים ונדמה לי שאיזה חברה שכרה אותה לעשות להם קמפיין. מבחינת סרטים אני יודעת שהיא סיימה לא מזמן סרט עם Hayden Christensen החתיך,אין לי מושג איך קוראים לסרט, אני חושבת שהוא צריך לצאת בסביבות 2006. בן- באוגוסט יוצא סרט בכיכובו שנקרא " Junebug" חוץ מזה הוא הופיע השבוע בפאנקד (שאני אומרת השבוע אני מתכוונת השבוע בארה"ב) והוא עומד להופיע ב-2/8 אצל ריג'ס וקאתי-לי וב-3/8 אצל קונאן חוץ מזה הוא גם מצטלם למגזינים וכאלה ולא מזמן ראיתי סט תמונות שלו שאני לא בטוחה אם הם למגזין או לסרט, בתמונות הוא עומד על הטיילת בחוף ויש מסביבו מלא בחורות והוא מוכר להם גלידה...