סתם תחושה

chilo

New member
סתם תחושה

אני גרוש כבר שנה פלוס מינוס , לא אשקר ואומר כי לא קל היה ולמען האמת עדיין...לא אכנס למה מתי ואיך ולמה אבל הייתי שמח לקבל פידבקים בהקשר לתחושה שלי שכיום ישנו זלזול מסוים במוסד הנישואים???כלום אינו מושלם בחיים בטח ובטח לא שמדובר ביחסים . האם הקלות בא ביום אפשר להכיר לצאת להכנס למיטה היא משהו שלא אשקר לכם לפחות אני לא מרגיש הכי בנוח איתו....האם פרק ב כביכול הינו איזשהו מירוץ אחרי משהו שבעצם לא קיים? לא יודע יכול להיות שאני נחשב עדיין גרוש טרי או אולי בכלל בגלל האופי שלי אבל אשמח מאד לקבל תגובות דעות בחפץ לב לילה טוב לכולכם/ן שיילו

מעניין ../images/Emo12.gif

ואני דוקא חשבתי ש... (ככה זה תמיד כשאומרים - לא אשקר מיד בודקת בציציות )

s h o o s h a

New member
אופס

זה מה שקורה כשלא קוראת את המינהלת לפני ששולחת תגובית

s h o o s h a

New member
סתם תחושה....

מבקשת הבהרות לפני שאתייחס למה ששאלת כאן בפורום (ותסלח לי הגיברת מינהלת) אבל אני לא סובלת כשמשקרים לי במצח נחושה בפורום סטוצים ומפגשים אחרים בתאריך 11.11 אתה "בן 31 נשוי ומדוכא מינית" בפורום פנטזיות מיניות בתאריך 13.11 יש לך בעיה כי אתה "בזמן האחרון ממש לא נהנה מאקט השכיבה עם זוגתי..." ובביתנו הנחמד אתה כבר "גרוש שנה פלוס מינוס " אז, מי אתה באמת???

judyr

New member
ממש לא נחמדים פו...

לא יפה ככה לסתלבט על אנשים עם פיצול אישיות

r e d head

New member
דוקטור תציל אותי....

דוקטור תציל אותי אני מאוהב כואב לי בחזה הלב שלי נגנב דוקטור זה המצב אז בוא ותרפא אותי עכשיו יש לה זוג עינים ירוקות ממש כמו לחתול סיאמי בגללה הלב שלי הולך מכות חולה עליה איזו מאמי אני רוצה להתקרב אבל הורג אותי הפחד איזה דיכאון אין לי ביטחון ואני על סף השיגעון דוקטור תציל אותי... סיפרתי כבר לפסיכולוג על הפחדים שלי בעצב אמר לי אין לך ממה לדאוג וגם לקח לי את הכסף תפסתי את עצמי פתאום והתקרבתי עד אליה שוב החום עלה כמו בהתחלה לא הצלחתי להגיד מילה דוקטור תציל אותי... ביצוע: ליאור נרקיס מילים: יוסי גיספן לחן: עדי לאון

מגלה סימני התאהבות?../images/Emo99.gif

אדומונת....... יש משהו בשיר הזה???? את מגלה סימני התאהבות? או שמא מדברת על הרופא?
שבוע נפלא לכולם

r e d head

New member
זה לא אני זה הם....קראו לרופא

אז אני עוזרת וכשאין מילים יש שירים.

antigone

New member
"זילזול במוסד הנישואין"??לא נכון!!!

מה דעתך להתחיל קודם עם "מוסד ההגינות והמוסריות"???

מוזר מאוד מאוד מאוד....

בפורום אחר אתה נשוי ????? בפורום אחר אתה מצהיר על בעיות מיניות ?????? ופה להפליא אתה גרוש ???? מה קורה פה ??

למעלה