רק ששלדר שכח עובדה פשוטה --- two wrongs do not make a right
ש שלדר New member 26/3/04 #14 צודק בהחלט! ולא שכחתי רק ש,,, את ה"טעות" של השמאל עשו מפגינים מקרב העם,,לוחמים,, את הטעות בהשנאה של פרס ויתר מנהיגי הישוב עשו בגין ז"ל וחבריו בעצמם ובמתכוון! גם את הסיכסוך הבין עדתי!
צודק בהחלט! ולא שכחתי רק ש,,, את ה"טעות" של השמאל עשו מפגינים מקרב העם,,לוחמים,, את הטעות בהשנאה של פרס ויתר מנהיגי הישוב עשו בגין ז"ל וחבריו בעצמם ובמתכוון! גם את הסיכסוך הבין עדתי!
S shy-1 New member 26/3/04 #15 הסכסוך העדתי סיפק כסא וכוח להרבה מנהיגים אותנטים, מטעם עצמם ולמען עצמם !
ס סוהי New member 26/3/04 #29 התרגום המדוייק הוא......../images/Emo22.gif שני טועים אינם יוצרים "ימין".... - כנראה צריך הרבה יותר....
התרגום המדוייק הוא......../images/Emo22.gif שני טועים אינם יוצרים "ימין".... - כנראה צריך הרבה יותר....
ש שלדר New member 26/3/04 #33 ../images/Emo10.gif עוול אחד ,,שני עוולות ,,שלושה עוולות ,, וכן הלללאאההההההה
ע עליון מקס New member 26/3/04 #18 תראה, מטורפים יש גם בשמאל וגם בימין. יש אנשי שמאל שמקללים רק בגלל דעות ויש אנשי ימין שמקללים רק בגלל דעות, זה לא קשור לדעה הפוליטית זה יותר קשור לאופי האדם.
תראה, מטורפים יש גם בשמאל וגם בימין. יש אנשי שמאל שמקללים רק בגלל דעות ויש אנשי ימין שמקללים רק בגלל דעות, זה לא קשור לדעה הפוליטית זה יותר קשור לאופי האדם.
ע עליון מקס New member 26/3/04 #19 אני ימין ואני מסתדר מצויין עם כולם ויש בפורום גם הרבה אנשי שמאל שהם חברים טובים שלי.