סתם תוהה....

דנדון5

New member
סתם תוהה....

אני וחברה שלי בעבר היינו נוהגות לצאת למינרווה פעם בחודש לפחות... אני לא לס אבל אוהבת מידיי פעם לגוון..אפשר לומר דו(לא מאמינה במותגים). במראה החיצוני אני מאוד נשית ..אפילו מאוד מאוד נשית ,וכול פעם שהיינו מגיעות למינרווה היינו יושבות... ופשוט תמיד, אבל תמיד ננעצו בנו מבטים של..: "ואלה,מה אתן עושות פה?! אז סתם מעניין אותי מה הקטע? יש קשר בין זה שאדם ניראה כך או אחרת להעדפות שלו... סתם תהיתי לעצמי... שיהיה לכולן אחלה שבוע...

הלסביות...

הלסביות יש להן נטייה להראות כמו תאונות לא יודעת למההה אבל ככה זה אצלןןן אז אם את לא נראית כמו תאונה אל תגדירי ת'צמך בחיים לסבית שלוםםם

די טוט...אל תפחידי אותה...

זאת פשוט קהילה קטנה....מזהים חדשות מקילומטרים... אין הגדרה לאיך לסבית נראית....כולם נראות בהתחלה רגילות עד שהם מתחרפנות יום אחד מהקהילה הדפוקה הזאת ומתחילות להראות מוזר, ולבחור מספרות עם ספרים דפוקים...פחחחחח
ANYWAY....אל תגדירי את עצמך...זה סתם כאב ראש... תזרמי על החיים, תעשי מה שטוב לך בלי יותר מדי תהיות הכי טוב...מניסיון... ושיהיה לך יומקסים!

דנדון5

New member
....

לא אמרתי שאני לסבית וסך הכול שיתפתי במה שאני חושבת... שורטטטת.....
יום טוב לכולם

magicgirl

New member
קודם כל נתחיל עם המינרווה

יש משהו ש"בשר" חדש נכנס לשם... כולן מסתובבות חוקרות ונועצות (עיניים ולפעמים ציפורניים)ואני לא חושבת שזה בגלל היותך פמית אלא היותך לא מוכרת שם הרי זה מקום קטן שאם תשימי לב כולן מכירות את כולן אז אל תשימו לב לאף אחד חוץ מזה לא נראה לי שזה בגלל המראה יש לסביות גבריות יש טום בוי ויש נשיות ועצם האמרה " יש קשר בין זה שאדם נראה אך או אחרת להעדפות שלו" נשמע לי קצת הומופובי אני אישית לא אוהבת גבריות/בוצ'ות אלא יותר טום בוי עד נשי

דנדון..

כייף לך במינרווה? נחמד לך שם? מה אכפת לך איך מסתכלים עלייך? ולא ממש לא..לא כולם ניראות כמו תאונה..פשוט מאוד רוב הבנות שהתחילו להתערבב בקהילה..יום אחד קמות ומחליטות שהם הופכות להיות גבריות.. כי במינרווה זה "מקובל" להיות בוצ'ה.. אבל בתכלס הכל חרטה.. בקיצור אם את נהנית במינרווה וכייף לך שם..שימי זיין על כולם ותהני!

דנדון5

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo51.gif:).......

אני עושה מה שעושה לי טוב.... אז במינרווה אני ימשיך לבקר... ומקווה אפילו לראות אותכם שם :)

למעלה