סתם תוהה

סתם תוהה

מסתכלת כאן ויש לי דה ז'ה וו. שיכפול הפורום לפורום אחר..אין הצדקה..ניחא היה כאן משהו מיוחד..אחר..פורמט שונה.. אותם אנשים אותם נושאים אין כאן משהו אחר מפורום האם..אז מדוע? סתם תוהה. ד.א. שיהיה חג שמייח והמון טיולים.

b e c k y

New member
מה את לא מבינה?

חברותא שונה. מה, כשאת הולכת עם חברות לבית קפה, ובשולחן לידכן יושבת קבוצת חברות לקפה ועוגות, את אומרת "הן כבר יושבות פה וכבר שותות קפה ואוכלות עוגה, זה הופך את הפגישה שלי ושל חברותי ללא רלוונטית, אם כבר, נצטרף אליהן, אחר מה הפואנטה?" לכל קבוצה יש את הדינמיקה שלה.

יערית

New member
מה את לא מבינה 2?

הפורום הזה חי נושם ובועט כבר 6 שנים, עכשיו התעוררת להביע את דעתך מאחר ואת רואה כותבים משותפים?

ואללה

זה היה למתגרשים צעירים...[למה את מתנשאת מה קרה?] שאני רואה כאן כותבים וותיקים כמוך..גרושים מליון שנה..אני תוהה מדוע פורום זהה לחלוטין במהותו צריך להתקיים. כיוון שאין כאן שום דבר שונה..אין כאן שום פורמט אחר..או נושאים לדיון שונים מהפורום הוותיק...הכפילות הזו לדעתי...מיותרת. רק שאלתי מה את קופצת כאילו יריתי בך... תרגעי.

יערית

New member
אנרגיות שליליות

למן השאלה שלך, התשובה גם אני, עדיף לשמור אותם לבית השני. בקיצור,פה זה פורום של גרושים שנמצאים כבר במערכת יחסים

התחושות הן שלך. לא שלי.

ולא..זה לא פרק ב כאן.... עדיין רואה כפילות שאין בה טעם... והיה עדיף לנתב את הפורום הזה אולי באמת לסוג של גרושים עם זוגיות...אבל גם זה לא הלך..לא?

זה לא היה קצת מיותר, העקיצה הזו?

לפי מיטב ידיעתי בשני הפורומים יש מספר שווה של אנשים במערכות יחסים וכאלו שלא. אז יש אנשים שבשבילם כל פורום הופך למקום שבו ימצאו מערכת יחסים. ויש גם אנשים שפשוט לא מרגישים צורך לשתף פורומים אלו או אחרים בחיים שלהם מחוץ לנט, כולל אם הם בקשר זוגי או לא.

ye44

New member
גם אני תוהה

מה את עושה כאן בגילך המופלג
"גיסתנו" תמשיכי לשבת להם על הראש במקביל , עם
כמו שלך NDR לא יוותר עלייך בקלות
חפירות ארכיאולוגיות לא כאן

rrredshay

New member
מה את לא מבינה #3!

פורום זה מסגרת חברתית ולא בהכרח משנה הטייטל.... גם בפורום ההוא וגם בפורום שלנו ובעוד מאות פורומים בתפוז מדברים על כל מיני נושאים חברתיים שונים ומשונים ולא חשוב אם קוראים לפורום גרושים, נשואים, הומואים או הכרויות.... בטוח שבכל פורום תמצאי כותבים שאת מכירה גם מפורומים אחרים. בסופו של דבר, כל אחד כותב איפה שנוח לו ואיפה שבא לו. אז אם בא לך לכתוב פה את מוזמנת ואם לא, גם טוב.

יערית

New member
נשתה משהו/tapuzforum/images/Emo48.gif ?

יום הולדת שמח מיי דיר /tapuzforum/images/Emo25.gif

b e c k y

New member
אני חושבת שאתה נוהגת בגסות רוח.

לא מקובל לבוא לביתו של אדם ולערער על עצם ישיבתו במקום. א. זה לא עניניך מה אנחנו עושים או לא עושים פה. ב. אף אחד לא שאל אותך. ג. מי את שתשפטי? על בסיס איזה מעמד או תפקיד? לכי לנוח, הפסיקי לחרחר קרבות. אם חסר לך קרב הגון, ממה שראיתי, הפורום השכן טוב בזה יותר מאיתנו. אנחנו מבאסים, תשאלי את (לימונרו על שלל כינוייו), אפילו הוא הלך מרצונו החופשי - כי אף אחד לא הסכים ללכת איתו מכות והוא נאלץ לנהל עם עצמו רב שיח לילי. הבאת לפורום אווירה עכורה מאד.

את מה זה במגננה

הבעתי את דעתי..משום שעדיין זה בזבוז. לדעתי. מעניין שזו התחושה שלך. בטח שלא שלי. חג שמייח גם לך

Lonely In Blue

New member
א. את זאת ההולכת מכות כרגע.

ב. את מסלפת, מעוותת ומשקרת. יש כאן לפחות שניים שהלכו מכות עם לימונרו ליים. לימונרו ליים לא הלך בגלל ש"אף אחד לא הסכים ללכת איתו מכות", אלא בגלל שהנשק היחיד, המילה הכתובה, נלקח מידיו ע"י מחיקה. לימונרו ליים גם נחסם, ולכן התשובה בניק הזה. כיון שלימונרו ליים, הגיע לכאן לאחר קבלת הזמנה מהמנהלת, אין ללימונרו ליים { ולכל פיצוליו } עניין להתווכח ולהתעמת עם המנהלת, ועבורו, רצונה הוא כבודה, הוא מבין שכתיבתו בפורום אינה מקובלת בעיניה, והוא מפנה את הזירה. אני מצפה שאנשים כמוך, רודפי שלום וחסידי אומות עולם, לא ישמיצו אותו מאחרי גבו. אני גם מקווה, שהמנהלת לא תמחק הודעה זו. חג שמח, והיו שלום.

חג שמח ../images/Emo13.gif

ייתכן ולימונרו ליים לא מסר לך את כל האמת הוא נחסם באופן זמני מהסיבה הפשוטה שהוא עבר על התקנון כמה וכמה פעמים למרות אזהרות חוזרות ונשנות וייתכן שהוא גם לא הבין נכון כתיבתו בפורום מקובלת כמו כל כותב אחר במסגרת הכללים

למעלה