סתם תהיתי

cartoonautopsy

New member
סתם תהיתי

ראיתי היום שידור חוזר של החיים עפ"י Y, ושמתי לב למשהו... גם שרית חדד, וגם ביגי שורטי, שומעים כל הזמן אך ורק את המוסיקה שלהם עצמם! זה ממש הזוי, כמה מגלומניות ושטחיות יכולים להיות לבנאדם... אני חושב שאם הייתי אמן לא הייתי מסוגל להקשיב לעצמי שוב ושוב. מה דעתכם?

idodo cohen

New member
הם בטח לא ככה בחיים האמיתיים

אבל שמע, הם בתכנית שממילא הם באו אלייה רק בשביל לעשות יחצ"נות לעצמם, להוציא את אביב וגיא (שדווקא במקרה שלהם השתנה משהו בדעת הקהל למיטב הבנתי ומשיחותיי עם אנשים- התכנית בלא כל כוונה מוקדמת שלו עשתה יחצ"נות חיובית וטובה לאביב, ומשום מה פחות טובה לגיא). אז ברור שהם ישמעו את המוזיקה של עצמם. זה מה שהם רוצים שהקהל בבית ישמע אם כבר הטלוויזיה שלו פתוחה. ככל האפשר. ואפילו לאביב הייתה עדיפות מאוד בולטת, לכך שחושן יגלה עניין באחד מהשירים שלו. אבל כאן זה כנראה ברירת מחדל, כי מאיפה לאביב לדעת בע"פ לנגן שירים של יזהר אשדות או כל זמר אחר?

yמית

New member
אגוצנטריות

אפשר להסתכל על זה משתי זוויות: 1. אובר אהבה עצמית... 2. ניצול זמן שידור בטלוויזיה לפרסם את שיריהם. אני בכלל חושב שזה מגעיל שזמר/ת אומר/ת שהוא/היא שומע/ת רק את השירים שלו... אפילו אם זה נכון. עמית.

ידוע לי מזמרים שאני מכיר אישית

ומראיונות ( שאני אוסף ) של זמרים ולהקות שאני אוהב שהיוצרים לא מקשיבים לחומר שלהם בזמנם הפנוי. יש כאלה שאומרים שהם לעולם לא מקשיבים לדיסקים שהם הוציאו. זה בגלל שאנחנו ( כולנו וגם הזמרים ) המבקרים הקשים ביותר של עצמנו.

זמר שאמר שלא שומע מוסיקה של עצמו

אוזי אוסבורן ( בלאק סאבט , וקצת ריינבו ). אני כותב את זה כי זה מהערוץ שלנו.

Mister Pinto

New member
פחח במיוחד שרית חדד!

היא על היום הראשון הביאה לילדים בובת שרית חדד, דיוידי שלה, ויומן פ]חחח של 2004!!! וביום האחרון הביאה להם מפרט עם חתימה שלה עליו. כמה אפשר ליחצ"ן!?

למעלה