סתם תהיתי

Violettecat

New member
סתם תהיתי

עכשיו שכל קלפי הקלאו נלכדו ושונו לקלפי סאקורה מה יקרה ליואה ולקרו?, הם יהפכו למובטלים? ואם כבר מדברים על מובטלים אז מה עם רובי וספינל ?, הם ינצלו את הזמן הפנוי כדי להרשם למכורים אנונימיים?- ביננו ספינל זקוק להרשם למכון גמילה מממתקים. ומלבד זאת מה עכשיו טומויו תעשה ?, אין לה יותר דברים מענינים לצלם כי סאקורה חזרה להיות ילדה רגילה.

pokegirl

New member
אני חושבת ש..

קרו ויואה יהיו שומרים\חברים של סאקורה, כמו שהם היו עם קלו ריד, לא? :X

Violettecat

New member
יש בזה בעיה

כמה זמן היא תוכל להסתיר מאבא שלה את הקיום של קרו ,היא לא תוכל להמשיך להביא לו אוכל ?,זה קצת יוצר בעיה בענין החברות הזאת ,לפחות אצל קלאו ריד קרו צ'אן יכל להסתובב חופשי בביתו הגדול והמרווח.

Yuske

New member
בקשר לטומויו (ספויילר לסרט השני!!!)

היא סתם תמשיך לצלם את סאקורה עם חליפות מתאמנת או משהו עם הקלפים שהיא תפסה. כלומר בסרט היא צילמה אותה נלחמת עם קלף היצירה...

pokegirl

New member
אולי היא וטויה ישתפו פעולה בלשמור

את זה בסוד, אולי יואה יעזור? אולי הם בעצם יגלו לו? :X ואני צריכה כבר לראות את כל הפרקים שפספסתי ואת הסרט השני <_<;;

../images/Emo35.gif

רציתי לדעת עם יראו עוד פעם את סאקורה בערוץ הילדים ? ואיפה אפשר למצוא את הסרטים של סאקורה

../images/Emo85.gif

יש לי את הסרט ה ראשון מי חברה שלי אבל אני גם רוצה את השני אבל אני לא מוצאת אותו מצאתי שירים , קליפים ומוסיקה של הסידרה אבל לא את הסרט השני

harary9

New member
את יכולה להביא לי לפחות את הראשון??

אני מתחננת כי אני רוצה אותו כי אין לי כח לחכות 20 שנה עד שהם יביאו אותו ואת השני

enjye

New member
כן הראשון כזה משעמם!../images/Emo58.gif

זה אפילו לפני שסאיורן מתאהב בה!!!! ומה הקשר לאישה הזו שמנסה לתפוס את סאקורה לא הבנתי?

נצ"לש קטן ^^''

מי שמתכנן להגיע לאילת בחופש(וגם מי שלא!) כדי לו ממש ממש ללכת לIMAX ולסרט hunted castle כי לירום לב מדובב שם!!!!!!!!!!!! וווואההההההה!!! DDDD: זה כזה ענקי ^___^ הוא מדובב את ג'וני, הדמות הראשית.. זה סרט כזה חמוד! ^_^ אז בכל אופן.. אם אתם מתכננים ללכת לimax אז תלכו לhunted castle ^___^

למעלה