לא רואים את לירון >.>' הוא פשוט מדובב שם... אימאקס זה קולנוע תלת מימד.. זה ממש מדליק =]
ו ווילו רוזנברג New member 27/6/04 #12 לא רואים את לירון >.>' הוא פשוט מדובב שם... אימאקס זה קולנוע תלת מימד.. זה ממש מדליק =]
ו ווילו רוזנברג New member 28/6/04 #15 כן.. וזה לא עולה 100 ש"ח זה עולה 40.. או 50.. תלוי לאיזה סרט.. וזה שווה כל שקל!!! ^___^
E enjye New member 30/6/04 #23 זה אמור להיות מפחיד? ../images/Emo5.gif כי הייתי באימקס (בסרט משעמם לא כדאי לכם ללכת לסרט על האסטרונווט) ואפילו בסרט משעמם זה נראה כזה אמיתי כאילו אתה שם אני אף פעם לא פוחדת בסרטים מפחידים אבל לא הייתי רוצה להיות בהם
זה אמור להיות מפחיד? ../images/Emo5.gif כי הייתי באימקס (בסרט משעמם לא כדאי לכם ללכת לסרט על האסטרונווט) ואפילו בסרט משעמם זה נראה כזה אמיתי כאילו אתה שם אני אף פעם לא פוחדת בסרטים מפחידים אבל לא הייתי רוצה להיות בהם
L limilu New member 1/7/04 #26 הייתי שם אתמול אבל זה היה בטיול של הנוער, אז שמו לנו משהו משעמם על אסטרונאוטים. אוף אני רציתי ללכת לCIBERWORLD, אני פספסתי את זה גם כשהייתי בצרפת (פוטורוסקופ).... =/
הייתי שם אתמול אבל זה היה בטיול של הנוער, אז שמו לנו משהו משעמם על אסטרונאוטים. אוף אני רציתי ללכת לCIBERWORLD, אני פספסתי את זה גם כשהייתי בצרפת (פוטורוסקופ).... =/