סתם תהיתי לי...

AeroSlash

New member
אוי.. לא מצאת שאלה יותר פשוטה?

בעיקרון מה שגורם לי אושר זו העובדה שיש לי את החברים שלי לסמוך עליהם בכל מצב שיש.. שיש לי משפחה.. אם חיי האהבה שלי לא היו כאלה יבשים היה לי עוד קצת אושר אבל כל זה בקטן כי זה לא ממש משנה.. למה? כי אין מצב שבעולם שנהיה הכי הכי מאושרים שיש, תמיד יחסר עוד משהו..

SpyKid

New member
All I need is love ../images/Emo9.gif

אבל יש עוד דברים שגורמים לי להרגיש מאושרת... מחמאות מאנשים שחשובים לי...
הצלחה בדברים שונים... טיולים... :) (כבר שבוע שהמצב-רוח הטוב נשאר אצלי...{תודה לאל}) מוסיקה (במיוחד בזמן הנסיעה במכונית) ועוד כל מיני דברים... :)

DeAth ScrEaM

New member
החלטתי גם לענות לעצמי.. חחחחח...

המממממ...... האמת היא שהרבה זמן לא ידעתי...... ורק אתמול קלטתי מה באמת עושה לי טוב..... עושה לי טוב כשאני לא מוקפת בשקרים.... כמה שהאמת לא תהיה כואבת אני מעדיפה לדעת הכל.... וכמובן גם לא לחיות בשקר של עצמי.... (ובשקר של עצמי אני מתכוונת לזה שאתמול דיברתי עם אמא שלי על זה שאני מעשנת.. ואחרי זה.... אינלי כבר סודות כל כך גדולים ומעיקים ממנה.. אם היא לא יודעת משו אז זה כבר צינזורה... אבל אני לא משקרת לה..) עושה לי טוב לשבת באיזשהו מקום נחמד עם החברה הכי טובה שלי.... על קפה וסיגריה... ולדבר על כל נושא שבעולם... :] עושה לי טוב לראות תינוק מחייך... את הזריחה... לשמוע מישו מדבר בטלפון עם החבר/ה בעל/אישה ולשמוע שהם אומרים אני אוהב אותך :] זה כזה מתוק! וגם גשם עושה אותי שמחה ומאושרת... ואני אהיה ממש אבל ממש מאושרת כשהאנשים שאני אוהבת יהיו מאושרים..... וזאת בעצם התשובה העיקרית.... שאמא, אבא, סבא, ספתא
וכל החברים שלי יהיו מאושרים.... (ואל תגידו לי שזה בלתי אפשרי... זה כבר קרה פעם :]).. וזיהו :]

למעלה