סתם תהיתי לי....

סתם תהיתי לי.... ../images/Emo4.gif

נכון שאני אחת הותיקות כאן בפורום/צ´ט? אז למה לא מגיעה לי קבלת פנים חגיגית עם זר יומולדת בכניסה לצט? הא?? הא????

בטח.. בטח.. ../images/Emo140.gif

אהבתי את מה שכתבת אתמול. גרמת לי לחשוב... את יודעת... לעשות חשבון נפש קצר.. על העבודה.. והעניין בה.. והאתגרים.. ועל מה שאני באמת מעדיפה.. ולמה נשארת.. ו... ו... ו... פעם.. אולי יהיו לי תשובות. יומולדת שמייח מיש..

ELIR

New member
../images/Emo39.gifסתם תהיתי לי../images/Emo88.gif

את צודקת!!!!!!!קחי.....פרח...

בואי, בואי הנה רגע...

יומולדת, הא? יומולדת, כזה עם עוגת יומולדת, ועצירה לרגע ממירוץ היומיום כדי להסתכל שניה אחורה, ועוד כמה שניות פנימה, לתוך הנפש, יומולדת, סיבה למסיבה, סיבה לגאווה... זר פרחים אני לא מציע, אני משער שממילא הבית מלא פרחים, וטוב שכך. מה שאני מציע, יקירתי, זה מתכון: שקית משובחת של פירורי לחם זהובים קמח מנופה היטב זוג אש..., סליחה - ביצים. 1 ק"ג חזה זק... סליחה, עוף. קצת חומר סיכה, רצוי שמן. זהו, עכשיו, לבשי לך את החלוק הסקסי ההוא, רק אותו, כמובן. ועכשיו יקירתי, עכשיו אפשר לחגוג... מזל טוב...

שניצלים שניצלים.... ../images/Emo88.gif

רק היום.. שניצלים מחזה גד...סליחה עוף משובח, שמן זית יהיה מספיק חלקלק ? עכשיו אשב לי בנחת, אעצום את שתי עיניי הכחולות ( גרררר ) אחלום על מפעל בשר בצפון הארץ.. ואתן למחשבות לחלוף להן ביעף... its party time baby טוב שהגעת, עכשיו הכל נראה מושלם

רגע...

מי זה המנייאק שמדבר על החלוק הסקסי ההוא... מה... יש פה עוד מישהו שעסית לו בידליים וברדליים? תמיד אמרתי שאת נותתת...
סקסופון

איך ששמועות רצות כאן... ../images/Emo9.gif

זה ההוא עם המטפחת שבלעתי לו חצי המבורגר, עסיתי לו מתחת לשולחן בזמן שאתה עשית עיניים למלצרית. אותך למשה מהמוסך רק לו מותר לרכל כאן

סתמי...

זאתי - לא יודע אם היא נותנת אחרי שמתחתנת... אני דווקא זוכר אותה מתחננת...

אני מניחה ש...

השאלה הזאת היתה מופנת אלי.... אז ככה... כבר פרסמתי פה ולא פעם אחת כי מי שברצונו בברכת יום הולדת בכניסה לחדר, מוזמן לשלוח לי מסר אישי ובקשתו תתמלא. לא תמיד אני זוכרת לשים ברכה... ולכן גם עליכם מוטלת קצת אחריות... אהה.... ושוב מזל טוב מיש

אם אלה הנהלים כאן....

אזי אני מוותרת. וודאי שלא אני אזום מעשה שכזה. סתם חשבתי לי, כנראה טעיתי, שזו מחווה של ההנהלה.

תלמדי ממני מיש

אני נכנסתי ביומולדת לצעקתי בכללי- "פעם, שהייתי נכנס לפה ביומולדת, היתה מחכה לי ברכה חמה. כנראה שהתחלפה ההנהלה" לבונה ישר נבהלה והריצה סדרות של איחולים חחחחחח

יקירתי.....

בהתחלה, כשעוד היינו קבוצה קטנה ומצומצמת... זאת אכן היתה מחווה של הנהלה. השתדלתי לברך כל אחד שיש לו יום הולדת, בברכה מיוחדת בכניסה לחדר הצ´אט... אבל מכיוון שהתרחבנו מעט וכיום אנחנו קבוצה מאוד גדולה של אנשים, וגם מכיוון שלאחרונה אני מבלה פחות ופחות בצ´אט, אני כבר לא זוכרת לעדכן את ימי ההולדת. לכן כבר פרסמתי כמה וכמה פעמים כי מי שחשקה נפשו בברכה, מוזמן לשלוח לי מסר ואני משתדלת מאוד להעתר לכל בקשה. אגב, לא רק בעל המאורע יכול לשלוח מסר, אלא גם חבריו הקרובים. מצטערת, אבל גם אני מזדקנת עם השנים והזכרון כבר לא כמו שהיה.....

דארלינג... ../images/Emo25.gif

את בסדר את... באמת שלא התכוונתי לעשות מזה ביג דיל , כנראה שכמו שכתבת לעיל, עלו בי זכרונות של פעם, חדר מצומצם של 30-40 איש, מין תמימות שכזאת שרווחה בינינו, רקמה אנושית אחת, רגעים של תמימות, עוד בימים שהמושג וירטואלי נשמעה כל כך וירטואלית. כנראה שגם אחרי גיל 34, עידן התמימות לא פג. תודה (ראיתי שישנה ברכה )

למעלה