סתם תהייה

סתם תהייה

בעודי יושב לי מחכה לטיסתי הבאה. איך לעזאזל נפתרים מהקרס הקטנה הזאת, בת כמה וכמה שנים? (boredavid, בבקשה בלי עקיצות סרקסטיות). אני לא רוצה להיות מייקל לואיס, אבל כמה שמתאמנים, היא תמיד תשאר. כמו קעקוע שמקבלים שמתגייסים לחש"ן.

קרס../images/Emo35.gif

אולי התכוונת לכרס תתחיל לעשות כפיפות בטן תתחיל ב10 כל ערב, וכל כמה ימים תעלה, בקצב שלך ותתחיל לעשות הליכות\ריצות

אופניים אתה עושה

מה שהבנתי הרבה זה כבר התחלה טובה. תפחית בשתייה מתוקה (אני הפסקתי לגמרי). תזונה: ארוחות מסודרות עדיף קטנות 4-5 ביום. ארוחת בוקר חובה חובה חובה כמה יותר דגנים. תאכל סלטים בצהרים+ מנה בשר או דג בלי רטבים. והכי חשוב תתחיל לזיין.

טושית18

New member
חחח...העצה האחרונה הצחיקה אותי

אבל עם כל הצחוק זה אחלה ספורט...רצוי לכרס כפיפות בטן ושכיבות שמיכה אבל נו שיהיה...

טושית18

New member
אממ הרבה כפיפות בטן כל יום...

שחייה...שכיבות שמיכה תרגילי רגליים באוויר וכאלו שמחזקים בטן תחתונה בעיקר(שם מצטברת "הכרסונת פז"ם"...)

טושית18

New member
כרס קטנטנה..כרס נפולה ורוטטת זה משו אחר

גם אני אתחיל לעשות ספורט

Cobe Anan

New member
טוב, זה פשוט:

תתחיל לפתח שרירים ארוכים:
תרוץ
תשחה
תרכב על אופניים (בלי ליפול, הא?
)
תנפח קצת בחדר כושר. תתחיל לאכול נכון:
מאוזן
מסודר וסדיר
דל ג'אנק
טעים*
עדיפות לקמח מלא ואורז מלא
עדיפות למים על פני שתיה מתוקה, ואם בא לך להתפנק- תעדיף מיץ טבעי על פני קולה/ספרייט/פאנטה וכד' *תתפלא- אבל דיאטה חייבת להיות טעימה. דיאטה שלא מספקת אותך, תיזנח מהר מאד
חשוב מאד- אל תאמין למיתוסים
כפיפות בטן לא ישטחו לך את הכרס יותר מאשר שכיבות סמיכה, כפיפות ברכיים, או דחיקת משקולות
השומן מפוזר בגוף לפי סדר שנקבע גנטית, ואם הכרס היא הראשונה להתנפח אצלך, עם כפיפות בטן, כדורסל או ספינינג- הכרס תהיה האחרונה להיעלם.
להיות רעב בסוף הארוחה זו דיאטה גרועה
זה גורם לגוף לחסוך באנרגיה, וככה תמצא את עצמך רעב ומשמין
פעילות גופנית מאומצת לא שורפת כמעט קלוריות
מה שפעילות גופנית עושה זה לעורר בנייה של שריר, שהוא צרכן אנרגיה רציני (ועוד משהו שאני לא בטוח לגביו- לגבי העדפת הגוף לאגור אנרגיה בצורת גליקוגן בשריר במקום שומן ברקמת שומן- אז אני נזהר בלשוני..) מה שזה אומר מבחינתך זה שריצת מרתון לא שווה כלום למלחמה בכרס, אם לא אכלת אח"כ מנת חלבון טובה. (אני לא אמליץ על בשר, אז: דג, צפרדע, כינים.... סליחה, התבלבלתי.. מהתחלה: דג, ביצה, קוטג', חומוס, סויה, טופו, אגוזים, בוטנים, ערמונים...)
והכי חשוב- לבנות לא באמת אכפת מהכרס שלך
כלומר אכפת להן, אבל אם תהיה מלך כמו שאתה, רוב הסיכויים שכרס או לא כרס, אתה תכבוש בנות בלי להזיע... זהו.

PinkWin

New member
א. כפיפותבטן ממש לא יעזרו לך להוריד את השומן

שהצטבר שם. הם רק יחזקו את השריר, אבל שוב תהיה מעטפת שומן מעל השריר. אז כמו שכבר אמרו אימוני אירובי, ריצות, הליכות, אופניים, שחייה, אם אתה מתאמן במכון יש המון מכשירים. תאכל בריא ונכון, אם אתה מתקשה
דיאטנית. כמובן שבאותו הזמן תתאמן גם באימוני אנארובי. שזה משקולות, כפיפות בטן.. וכדומה.

תודה על התגובות

הכן כן, העברית במצב רע. כ-ר-ס. אבל כן. תודה. בקרוב עדכונים. קובי, חולה עליך.

למעלה