סתם תהייה....

על האש

New member
נכון התקשורת מול מסך היא שונה

ואני צריך לצבור ניסיון גם בחיים האמיתיים ולא רק הוירטואלים.. הבעייה שאני לא מצליח לממש ולנסות....(כנראה שהחששות קיימות וקשה לשנות אותן)אני חושב שאולי עם בחורות היו יוזמות היה יותר קל אולי יזמו ואני לא מודע לכך?אולי אני לא מבין רמזים..? בכול אופן אני זה שצריך ליזום אם אני רוצה קשר בינתיים אני מתקשה בכך מקווה שלאט לאט אני יצליח להפתח בשלב כלשהוא..
רבה בכול אופן..

voguemaster

New member
רמזים

להבין רמזים זה דבר חשוב, אכן. אבל, זה לוקח זמן וניסיון. כמובן שלא מזיק לקרוא קצת חומר על שפת גוף
אלי

לירוי25

New member
חסרון?? ממש לא!

זה רק אומר שהוא לא ראה לנכון לזיין את הבחורה הראשונה שהסתכלה עליו בכדי שיהיה לו מה לספר לחברה.

kiticat

New member
לא.

ממש לא. יש כאלה שהם פורחים בגיל יותר מאוחר.. ועם כל הכבוד- 22 זה גיל יחסית צעיר... לא צריך לדאוג בגיל כל כך מוקדם.. יש עוד הרבה זמן...

ליאן.

New member
25 זה לא 40

ובתולין זה דבר מאוד זמני. יהיו מספיק בחורים שיגיבו בהתלהבות ויהיו כאלה שירתעו. לדעתי, כדאי לבסס את ההכרויות לפני שחולקים עמו עובדה כל כך אישית.

אלדד26

New member
תלוי מה הסיבות

אם הבחורה לא מצליחה לפתח קשרים בכלל עד גיל 25, אז משהו לא בסדר כאן. אותה בעיה אגב תהיה לי עם בחורה שלא היה לה שום קשר והיא *לא* בתולה. זה לא קשור. אם היא בתולה כי היו לה קשרים רציניים אבל תמיד היה נדמה לה שזה לא בטוח זה, והיא רוצה להיות בטוחה שהגבר שאיתה הוא באמת האחד והיחיד - אז זה ממש לא בעיה, זה יפה שהיא הגדירה לעצמה את המטרה הזו ואחת כזו לא רק שלא הייתה לי בעיה איתה, הייתי אפילו מעריך אותה יותר על עקרונותיה.

ליאן.

New member
הרגע אמרת שאין קשר בין ..

מישהי שלא מצליחה לפתח קשרים בתולה או לא. ז"א אומרת שתפריע לך העובדה שהיא לא מצליחה לפתח קשר ולא היותה בתולה. מה קורה במקרה בו הבתולה לא הצליחה לפתח קשרים בגין היותה בתולה (אם זה בגלל שאחרים לא קיבלו את העובדה הזו או שהיא פנתה לנסות או נרתעה בגברים בעבר) ? אני יודעת שיש לא מעט נשים בתולות עד גילאי 30 ואפילו מעל לכך, אבל פשוט נרתעות מלעשות את הצעד ונכנסות ללופ שקשה לצאת ממנו. כמו כן גם לגבי גברים שבסופו של דבר פונים לסרוגייט.

suzana2

New member
לעניין הבתולין

אז ככה אני בת 25 יצאתי עם בחור מקסים לפני שנתיים בערך,בתול . העניין של המין לא היה אישיוו בכלל. התאהבנו ואהבנו,וזה הגיע גם למיטה. היתה לשנינו הזכות להוב ולעבור תקופה ניפלאה ביחד אני נהניתי קודם כל ממנו ומזה שלא היו לו אקסיות מיתולוגיות וחמישים אלף משקעים לגבי בנות,מין וזוגיות. בעיניי זה היה ייתרון בלבד,הרי בינינו מין טוב הוא לא בהכרח מגיע מניסיון של אותו בחור עם חמישים בנות לפנייך(לא מזיק אבל לא בהכרח) אלא מין טוב נוצר בן שני בני הזוג ולא אף אחד אחר. היה לנו טוב בכל המישורים,על האש הסר דאגה מליבך,יש המון המון בחורות שחושבות כמוני,והמון בחורים כמוך וגם להיפך. זה לא עניין של גיל,גם היום לא היתה לי בעיה לצאת עם בתול,השאלה מי הוא ומה הוא.זה הרבה יותר עקוני,ולא איפה ומה היה עברו. ביישנות,חוסר ביטחון מונעם מהרבה אנשם להיפתח זוגית ומינית,ליתים בשנות העשרים רק משתחררים מעכבות כאלה ואחרות,לכן גם זה שמישהו בתול או חסר ניסיון "רציני"אינו מעיד דבר על כישוריו הזוגיים או החברתיים.

ליאן.

New member
כל הכבוד על הפתיחות שלך,

על הסבלנות וסובלנות. זה מקסים וגם את

למעלה