סתם תהייה..

Velma Kelly

New member
סתם תהייה..

וכן, אם יש לכם ספקות לגבי השאלה והשואלת יש להבהיר - אני אכן בלונדינית
. השיר שצחי שר בפרק שהם טסים לקפריסין, על אוכל בייתי (.."פה גם אתה תחייה אינשאללה..") זה שיר שסתם התחשק לו לשיר שהוא המציא? או שיר אמיתי? אם זה לא שיר אמיתי: המצב מדאיג עוד יותר ממה שחשבתי.

greeneye

New member
יש שיר כזה.

רק שצחי שינה א המילים ל-"אוווווכל אמיתייי אוכל בייתייייי זה מה שאנייייי אוכל אוכל אמיתיייי" במקום- "אח יא ראב יא ראב אח יא וואל יא ווואל...איפה איפה אייייייפה ארץ ישראל.....ארץ ישראל" שיר משונה שכזה.

Velma Kelly

New member
בכלל אני חייבת לומר ש..

אחד הדברים שההפקה עשתה הכי טוב בסידרה זה העריכת שירים שהיו בה. כל פרק התנגנו ברגע שירים ממש יפים. היה את Bang Bang של ננסי סינטרה, נפלת חזק (זה השיר שאני הכי זוכרת משם )בקיצור היו שירים ממש טובים!!! זוכרים עוד כמה? עוד מישהו שם לב לזה?

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

ממש ממש יפה השיר הזה. גם השיר של הביצ' בויז, כשהבנות מתאפרות.... ממש ממש יפה..

Ronush14

New member
את הקטע עם "נפלת חזק"

אני זוכרת טוב כי ראיתי את הקטע הזה שוב ושוב
קטע כזה חמודי
וזה גרם לי להוריד את השיר

starla

New member
גם אני! ../images/Emo6.gif

חחח...גם אני הורדתי את "נפלת חזק" בגלל הפרק...

starla

New member
תשובה...

מתי שנוסבאום וטלי השתעשעו להם על הספה והראו את פורמן יושב מבואס על הכורסא לידם...וזה המשיך עם הקטע שאסף וטלי מתכוננים למנוחת צהריים...

H i L o L a

New member
../images/Emo6.gif

חחחח גמאני נדבקתי קשות לנפלת חזק בעקבות הפרק הזה... זה שיר ישן שאהבתי והם חידשו את האהבה שלי אליו חח

gilmorefreak

New member
כן..יואו גם אני...

אווף אבל אני לא זוכרת עוד שירים שהיו...אבל העריכה של המוזיקה באמת הייתה טובה...אוווף אני לא מאמינה שהיום הכל נגמר!!

H i L o L a

New member
ואיך אפשר לשכוח...

"לילה לילה" או איך שלא קוראים לשיר... אני לא מפסיקה להדבק לשיר הזה כמו בערך חצי מדינה.. "מה שהיה מה שהיה שהיה בינינו מה שהיה מה שהיה שאמרנו שנינו..."

אוש7יתי

New member
כן גם אני הדבקתי את אח שלי בזה!

שיחקנו מישחק במחשב ובידיוק היה את השיר הזה בביפ אז הוא נידבק לי ולא הפקתי לשיר אותו.. וזה עיצבן את אח שלי הוא אמר תפסיקי לשיר את זה אני אתעצבן! ואז כעבור 15 או 5 דקות של שירה אני שומעת אותו: ה- לילה!! חחחחחחחחחחחחחחח

AmiTutiT14

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifזה הקטע הכי עצוב בעולם../images/Emo70.gif

מאז אני שונאת שנאת דם את נוסאום ואוהבת אהבת דם את פוּרמן
נפלת חזק, ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך
משותק, רגשני, מנותק
תודה שנפלת חזק
אה הא, אה הא, אה הא, אה הא
נפלת חזק
אה אה אה אה אה אה

למעלה